Toerenteller Installatie-instructies

Wat is een toerenteller en zijn ze gemakkelijk te hanteren tijdens een doe-het-zelf-project? Een tachometer is een instrument dat wordt gebruikt om de rotatie snelheid van de krukas van een verbrandingsmotor te bepalen. Een figuur die rotaties per minuut (rpm) van de krukas wordt bereikt door het meten en verwerken van de spanningsval over de ballast weerstanden van de bobine van een ontsteking van de voertuigen. Wanneer brandstof en lucht verbrandt in een verbrandingsmotor, creëert voldoende druk de zuiger rijden heen en weer in de cilinder. Dit maakt de krukas verbonden met de zuiger draaien. De toerenteller geeft het toerental waarbij de krukas in beweging is, wat erg handig is om te beslissen wanneer om van versnelling te veranderen terwijl versnellen en remmen. Dit helpt de bestuurder van de auto in een efficiënt gebruik van de motor door het vermijden van oververhitting van de bewegende delen van de motor, wat kan leiden tot automotor problemen en schade.

Hoe maak je een Toerenteller installeren

Het kan zijn dat verwijst naar de instructies voor het doel van het installeren van een toerenteller in de auto voor de eerste keer. Aan de andere kant, kan u geïnteresseerd bent in het vervangen van uw auto huidige gebrekkige een die is gegaan door alle mogelijke toerenteller het oplossen van problemen en wordt verklaard zonder enige reparatie. Nu kunnen sommige geld besparen door het zelf te doen.

Er zijn verschillende soorten tachometers op de markt. Het hangt af van het aantal cilinders (4, 6 of 8) van uw auto motor maakt gebruik van het genereren van de benodigde pk. Als alternatief kunt u ook kopen een die kan met een willekeurig aantal cilinders worden gebruikt door het gebruik van schakelaars op het.

Men kan gemakkelijk omgaan met de taak van het installeren van het in zijn voertuig. Ga door de handleiding die wordt geleverd samen met het instrument en zorg ervoor om te weten waar de draden (groen, zwart, rood en wit gekleurd), die van de toerenteller worden aangesloten. Beslis over een plaats op het dashboard waar het zal worden goed zichtbaar na de installatie.

Parkeer de auto op een plek waar je voldoende licht. Houd een portable of werk lichtbron handig, kan het nodig zijn het voor het identificeren van de juiste draden om de juiste verbindingen te maken.
Identificeer alle bedrading knooppunten in de motorruimte en onder het dashboard die een rol spelen tijdens de taak.
Monteren met behulp van beugels in de plaats gekozen voor het en lopen de draden van het aan de firewall achter het gaspedaal.
Identificeer de draden (waarschijnlijk groen of zwart gekleurd) die leidt van de toerenteller niet tot de motorruimte en laat ze door de firewall. Gebruik isolatietape indien nodig te beschermen en te beveiligen tegen de scherpe rand van het gat.
Aard de zwarte draad door het te verbinden met de accu massa van de auto. Zij zal ervoor zorgen de goede werking.
Met behulp van een toerenteller adapter of connector, haak de groene draad met de negatieve terminal of post van de elektronische spoel of ontsteking.
Haak de witte draad aan op de-schakelaar (12 volt) dat de binnenverlichting van de auto of het dashboard verlichting regelt.
De rode draad moet worden aangesloten in het contactslot (12 volt), zodat het begint wanneer de auto wordt ingeschakeld.
Wanneer u bent het samenvoegen van de draden in de bestaande, proberen om de verbinding permanent en kortsluiting of slechte prestaties te voorkomen. Als de noodzaak zich voordoet, gebruik dan T-splitsing draad adapters om dat te doen.

Wanneer een bestuurder van een auto begint, de eerste versnelling en drukt op het gaspedaal om verder te gaan grijpt, de dingen langzaam gebeuren in eerste instantie als de auto heeft het overwinnen van de traagheid. De taak wordt door de eerste versnelling die de stroom van de krukas daartoe gebruikt. Maar als de auto goed rijdt op zijn weg, moet de bestuurder om te schakelen naar de auto snelheid te verhogen en beter gebruik van de kracht en de brandstof te maken. Om de auto te verplaatsen met de ingeschakelde 1e versnelling, een krukas moet vaker dan heeft het draaien aan wanneer de bestuurder bezig is de 5e versnelling. Met behulp van 4e of 5e versnelling voor het doel van het overwinnen van de traagheid en zet de auto rolt of met behulp van de 1e versnelling om de snelheid te genereren is niet hoe te handelen een auto. Nadat de krukas heeft bereikt bepaalde RPM, de tandwielen moeten worden veranderd voor een lager brandstofverbruik, en de toerenteller lezing helpt de bestuurder goed om te beslissen wanneer te doen. De instructies zijn eenvoudig te volgen en helpt om geld te besparen op de auto reparaties en ook brandstof verbruikt elke dag.

Symptomen van een Bad Throttle Position Sensor
Stickers voor Auto’s
Hoe te Struts vervangen
Keyless voor programmeren op afstand
Beste Front Wheel Drive Auto’s
Reiniging Aluminium Wielen
Verschil tussen Schuifdak en moonroof
Master Cylinder Repair
Wat is de snelste auto ter wereld
Hoe vaak een koelvloeistof Flush doen
Auto Geluiden en wat ze betekenen

Leave a Reply