Trommelrem Aanpassing

Een van de belangrijkste auto-onderdelen zijn remmen, zonder welke een auto is puur een ramp staat te gebeuren. Het belang van het hebben van volledig functionele auto remmen kan nooit worden overschat. De auto remsysteem moet zijn aandeel in onderhoudswerkzaamheden, als je wilt om veilig te rijden te garanderen. Het doel van dit artikel is om u te voorzien van een overzicht van de trommelrem instelprocedure in auto’s. Je moet begrijpen dat de procedure hier wordt gepresenteerd slechts een schets en gaat niet verder in specifieke details. Dat is omdat elke auto heeft een iets andere interne mechanisme.

Over Trommelremmen

Er zijn twee belangrijkste soorten van remmen worden gebruikt in moderne auto-systemen. Een daarvan is de schijfrem type, geplaatst in het voorwiel monteren en trommelremmen geïnstalleerd in de achterwielen. De trommel roteert in dergelijke remmen met het wiel en remmen wordt bereikt door de toepassing van wrijvingscontact tussen remschoenen en binnenkant van de trommel. Slechts ongeveer een kwart van de remkracht nodig is om de auto te stoppen, komt van de achterremmen, terwijl de rest wordt afgedwongen door de voorste.

Trommelrem Aanpassingsprocedure

Auto rem problemen moeten onmiddellijk worden behandeld. Ten eerste, in het bezit komen van uw auto reparatie handleiding en hebben betrekking op de remtrommel reparatie en onderhoud sectie. De tools die je nodig hebt zijn ratel en dop set met extensies, schroevendraaiers, hamer, lug moersleutel, smeermiddel, assteunen en vooral, een afstelling van de remmen lepel.

Voor deze instructies zinvol, houden de achterrem interne mechanisme diagram voor je. Om te beginnen, moet u de hoorn van het achterste deel van de auto met een krik en dan te ondersteunen met assteunen. Dan moet je verwijderen van de wielen door het verwijderen van de moeren, zodat u toegang tot de remmechanisme te krijgen. Let op de remmechanisme, met de rem op zijn plaats. Om de rem af te stellen, moet u de stekker die de trommel patrijspoort blokkeert te verwijderen. Bij verwijdering, kunt u toegang krijgen tot de binnenkant aanpassen borgklem.

Deze clip is eigenlijk een hendel aan sterwiel binnen. Om de remmen (om goed te positioneren de remblokken) vast, moet u drukt u de clip (uit de buurt van de ster wiel met behulp van een schroevendraaier) en verplaats de ster wiel in de juiste richting met de aanpassing lepel. Bepalen wat de juiste richting voor de ster wiel te bewegen, zodat de aanscherping greep van remblokken tegen trommel mogelijk is.

Houd het maken van aanpassingen met het sterwiel en aanpassing clip. U kunt roteren van de trommel, een keer in de zoveel tijd, om te weten of de remschoen contact met de trommel goed is en er voldoende wrijving. Mogelijk moet u de trommel een paar keer draaien om te controleren of je zelf de juiste afstelling. Mogelijk moet u de parkeerrem kabel trekken om te garanderen dat remschoenen centraal worden uitgelijnd. Raadpleeg de garage handleiding voor meer informatie.

U moet de remschoenen aan beide zijden op dezelfde manier. Zodra u dat de trommelremmen zijn goed aangepast en de schoenen zijn goed gecentreerd is, schakel de handrem in en druk op het rempedaal. Zorg ervoor dat beide remmen goed werken en de schoenen zijn goed gecentreerd. Zodra je denkt dat de aanpassing naar tevredenheid is gemaakt, kunt u terug de stekker en ga dan door naar de wielen zetten weer terug.

Voor specifieke instructies raadpleegt u de juiste versie van de handleiding van de Hayne’s. Als u het als te ingewikkeld, is het het beste om de hand over de gehele vacature naar een garage professional. Zorg ervoor dat u trommelrem aanpassing in uw normale auto-onderhoud schema op te nemen. Met goed functionerende remmen, kunt u genieten van een veilige rit in de stad.

Meest betrouwbare auto
Gids voor een auto Dynamo vervangen
Car Top bagagedrager
Muffler Tips Installatie
Autoruit Reparatie Kosten
Gids voor Car Care
Auto Muffler Reparatie
Best Car Brands
Car Dent Removal
Duurste Auto Merken
Vervangen van Auto Thermostaat

Leave a Reply