Veiligheid aan boord Checklist

Het is belangrijk om te bedenken en een checklist voor de veiligheid te gebruiken voor iemand die is een professionele bestuurder, en moet hun voertuig te besturen over een grote afstand. Die niet aan de veiligheidsnormen is strafbaar in bijna alle staten, en nog belangrijker, het helpt te voorkomen eventuele ongevallen te wijten aan schade aan het voertuig.

Zelfs mensen, die hun eigen persoonlijke voertuigen die voor recreatieve doeleinden, moeten regelmatig invullen van een checklist om een ​​veilige reis. Dit moet worden ingevuld een keer per week bij voorkeur, en vooral, alvorens een lange reis. Alle delen van het voertuig die lijken disfunctionele of beschadigde moet onmiddellijk worden vastgesteld, om een ​​ongeval te voorkomen.

Er zijn tal van onderdelen in een auto die mogelijk kan leiden tot problemen en veiligheidsproblemen. Het is waar dat het niet mogelijk is om elk onderdeel controleren onberispelijk, maar bepaalde voorzorgsmaatregelen kunnen worden genomen. Overeenstemt met een veiligheids-checklist kan zorgen voor de nodige gemoedsrust dat alles wat binnen de controle van de bestuurder, al wordt verzorgd.

Checklist voor Motor Vehicle Safety
Mogelijke ongevallen kan leiden tot verlies van het leven en goederen, dus het is altijd beter om voorbereid te zijn op voorhand. Een persoon moet controleren of de volgende items in een voertuig.

Veiligheidsgordels: Kijk of ze niet beschadigd of versleten, en als ze goed op hun plaats klikken.
Achteruitkijkspiegels: Kijk of ze niet beschadigd zijn en dat men duidelijk zien.
Horn: Kijk of het werkt in de juiste volgorde en is luid genoeg om gehoord te worden.
Headlights: Toon ze in groot licht en dimlicht-modus om te zien, of ze werken prima.
Ruitenwissers en vloeistof: Zorg ervoor dat ze goed werken met het oog op modderige en onduidelijk windschermen te voorkomen.
Turning indicatoren: Kijk of de voor-en achterkant indicatoren zijn in goede staat.
Remmen: Kijk als de remkracht sterk genoeg is om plotseling te stoppen.
Stuurwiel: Controleer, of de uitlijning van de wielen is glad en dat er geen belemmeringen voor het sturen.
Noodrem: Kijk of het werkt in het geval het nodig is in geval van nood.
Lucht en spanning van de banden: Kijk als ze niet beschadigd zijn en goed werken en dragen een reservewiel.
Achterlichten: Check ze voor een betere zichtbaarheid van de voertuigen achter je.
Remlichten: Zie voor het doel van de waarschuwing mensen achter je.
Olie-en koelsysteem: Zorg ervoor dat als de benodigde niveaus wordt voldaan, als u dit niet doet kan ernstige schade aan de motor veroorzaken.
Kentekenverlichting: Zie, zodat het mensen om je heen helpt.
Intact voorruit: Kijk voor het doel van een betere zichtbaarheid.
Aanwezigheid van brandblusser: goed Beveilig het binnen uw bereik, voor het geval er brand uitbreekt in het voertuig.
Instructies over veiligheid: Zorg ervoor dat ten behoeve van medepassagiers.
Eerste hulp kit: Kijk de inhoud en vervang de vervallen geneesmiddelen, in het geval de noodzaak zich voordoet op weg.
Juiste documenten en licenties: Zorg ervoor dat de aanwezigheid van deze, als u gestopt op de weg door de autoriteiten die controleren kentekenbewijs.

Het zou niet mogelijk zijn voor een leek voor het uitvoeren van deze verschillende auto veiligheidscontroles helemaal in zijn eentje, dus een bezoek aan een monteur voor dit doel is geen slecht idee. Voor bestuurders van vracht levering bedrijven zijn er monteurs op de loonlijst van het bedrijf die kunnen invullen van de checklist, zodat alle normen en eisen wordt voldaan.

Het doel van deze checklist geen inspectie is slechts een overzicht van de verschillende onderdelen van een voertuig en controleren van hun functionaliteit. In het midden van een lange rit, of een bepaald gedeelte plotseling storingen zou het heel moeilijk te repareren of te vervangen het. Het kan ook leiden tot een aantal gevaarlijke situaties voor te doen, en dit potentieel risico dient te worden geminimaliseerd ten koste van alles. Als er onderdelen of items die onmiddellijke reparatie nodig hebben, dient te worden uitgevoerd zonder omhaal. Het uitstellen van de reparatie van een aantal belangrijke auto-onderdelen kan ernstige gevolgen hebben.

De veiligheid checklist bevat items die aanwezig zijn in de auto als op het lichaam. Geen enkel aspect moeten worden genegeerd op elk gewenst moment, en indien dit niet gebeurt kan ook het land een in problemen met de wet in de meeste staten. U bent nog niet klaar, heeft u gecontroleerd op de aanwezigheid van de toolbox en de inhoud ervan?

Tire Alignment Kosten
Verschil tussen Schuifdak en moonroof
Lamborghini Vs. Bugatti
Gesloten Keys in Car
Vervang een Dynamo Belt
Solar Car Battery Charger
Interessante Car Facts
Bugatti Vs. McLaren
Auto start niet – FAQ
Symptomen van een slechte starter
Window Tint verwijderen

Leave a Reply