Veiligste auto’s

Bijna 50.000 chauffeurs sterven in verkeersongevallen in de Verenigde Staten elk jaar en de meeste van hen verliezen hun leven als gevolg van nalatigheid en slordigheid. Andere dan verkeersongevallen zijn er veel technologische kenmerken van een auto die kan leiden tot een levensbedreigende ongeval. Bijvoorbeeld, de explosie van de brandstof tanks van de Ford Pinto, de beruchte rollover controverse van de Ford Explorer, en ga zo maar door. Zelfs autofabrikant Toyota teruggeroepen meer dan 2,3 miljoen voertuigen te beweren dat er een gaspedaal fout, die ons brengt naar het serieuze probleem van de veiligheid van auto en dwingt ons tot de veiligste auto’s beoordelen op de weg.

Auto’s zijn technologische uitvindingen die kan helpen dekken grote afstanden in een korte tijd, maar de bestuurder heeft toegegeven in ruwe rijden, de uitvinding kan veel schade veroorzaken. De veiligheid van auto technologie is in het proces, omdat de ontwikkeling van auto’s en elke auto bedrijf zorgt ervoor dat hun product moeten bieden de koper alle veiligheid en comfort. Volgens de statistieken, elk jaar meer dan 1000 mensen hun leven in-auto-ongelukken te verliezen en te kijken naar zulke alarmerende cijfers, is het tijd om mensen die bekend zijn met de veiligste auto’s op de Amerikaanse bodem te maken. De volgende namen zijn ook te zien in de NHTSA (National Highway Traffic Safety Administration) en IIHS (Insurance Institute for Highway Safety) in de lijst van betrouwbare auto’s op de Amerikaanse wegen.

Het vinden van veiligste auto’s voor tieners

De taak van het vinden van een veilige auto voor een tiener is echt tijdrovend. Het is duidelijk dat ze zouden willen een hoge performer of iets met een geweldig design, maar ouders zouden willen dat ze een normale auto die meer veilig zijn. Ouderen zorgen, want ze hebben rond gereden voor vele jaren en zijn bekend met de huidige stand van wegen en snelwegen. Ze hebben nooit twijfelen aan de rijvaardigheid van hun kind, maar ze hebben ook geen vertrouwen in de bestuurder vanuit de andere kant.

Het belangrijkste veiligheidsvoorziening van een auto is de stabiliteit. Bijna alle nieuwe automodellen in de markt zijn uitgerust met Electronic Stability Control (ESC), dat helpt de auto te houden van haar positie en grip op de weg. Deze technologie bewijst meer nuttig zijn om de chauffeur wanneer hij / zij op het punt staat een scherpe bocht, waardoor het risico van slippen toeneemt nemen. Het ESC gebruikt een computer die is verbonden met een aantal sensoren die een oogje op de wielsnelheid, de hoek van het stuur en zijwaarts spin. Wanneer de auto op het punt staat zijn controle of drift te verliezen, het ESC is van toepassing direct remmen om een ​​van de 4 wielen en vermindert het motorvermogen om ervoor te zorgen dat de auto weer op de weg. Deze unieke eigenschap heeft gered miljoenen levens over de hele wereld.

Veel ouders denken dat een SUV is de veiligste weddenschap, is het groot in omvang en uitgerust met geweldige veiligheidsvoorzieningen die zijn ontworpen om de bestuurder te beschermen in gevaarlijke omstandigheden. Nieuws Flash! Dit begrip is volkomen ongeschikt omdat tieners zijn vaak onervaren chauffeurs en zijn niet in staat genoeg om zulke grote auto’s te behandelen op de weg. Ze zijn gebonden aan het crashen vroeg of laat. Zorg ervoor dat de eerste auto van een jonge volwassene is een hatchback, ze zijn gemakkelijk te hanteren en zijn veel veiliger om te rijden op drukke wegen.

Veiligste auto’s op de Amerikaanse wegen

Het onderwerp van betrouwbare of veilige auto’s is eigenlijk een perfecte combinatie van schoonheid, creativiteit en bruikbaarheid. Maakt niet uit hoe stijlvol of krachtig de auto is, als er ontbreekt in veiligheidsvoorzieningen, dan is het beter om het te vermijden en iets dat zorgt ervoor dat de bestuurder en de andere inzittenden veilig tijdens het rijden op de drukke wegen te kiezen. De voertuigen vermeld op deze lijst hebben elk verdiend een Top Safety spot uit de IIHS.

Volvo XC60
Veel mensen zullen niet verbaasd zijn om de Volvo XC60 te zien in deze lijst. Het bedrijf is wereldwijd bekend om het maken van wereldklasse safety car. Deze middelgrote crossover is gevuld met geweldige veiligheidsvoorzieningen die de veiligheid van de bestuurder en de inzittenden te garanderen. De auto is uitgerust met City Volvo veiligheidssysteem dat lasertechnologie gebruikt om sporen omringende verkeer en geprogrammeerd te remmen zelfs bij een kleine botsing. Bij hoge snelheden het systeem waarschuwt de bestuurder voor een mogelijke aanrijding wanneer het detecteert risico op de weg. Deze waarschuwing vermindert de snelheid van de auto of stopt het in geval van nood. De XC60 wordt geleverd met een AWD, hill-Omlaag en rollover sensoren die geeft de eigenaar een grote veilige machine op wielen.

Honda Civic
De natie best verkopende compacte sedan is niet alleen goed op veiligheidsgebied, het wordt beschouwd als een grote auto het algemeen te wijten aan zijn betrouwbaarheid en restwaarde. De Civic is wereldwijd bekend om zijn geavanceerde aerodynamische design waardoor het een lichte voorsprong dan andere auto’s op de weg. De auto is ontworpen op een zodanige manier dat het niet alleen de bewoners beschermt maar ook voor voetgangers minder schade bij een crash.

Ford Fiesta
Sinds de lancering, heeft de Fiesta aangetrokken veel positieve pers en kritieken van alle kanten. Bekend als een compacte sedan, de Fiesta is de enige auto in zijn categorie om een ​​plaats in de IIHS veiligheid lijst vast te zetten. De Fiesta is een van de weinige namen in de business, die niet alleen biedt grote airbags, maar een extra bestuurder knie zak en kant-gordijn opblaasmechanismen. Als dit niet indrukwekkend, wordt ongeveer 55% van het lichaam van de Fiesta gemaakt van hoge sterkte staal, dat het interieur van de auto beschermt als het wordt in een crash.

Hyundai Genesis
In de lijst van de top 10 veilige auto’s, moet de nieuwe Hyundai Genesis in de top 5. De Genesis van de Koreaanse automaker is niet de eerste luxe auto in de wereld, maar het is zeker een sedan met een indrukwekkende lijn van functies die niet elders worden gezien. De ruime auto wordt geleverd met anti-lock remmen, voor en achter zij-airbags, sterke parkeersensoren, Lane Departure Warning en een achteruitrijcamera.

BMW 5-Serie
Deze BMW 5-serie heeft aced door elke veiligheidstest uitgevoerd door NHTSA en IIHS. De Duitse autofabrikant introduceerde verbazingwekkend geavanceerde technologie en veiligheidsvoorzieningen, waardoor deze auto veilig en wenselijk is. De adaptieve cruise control, land van vertrek, waarschuwing voor blinde vlekken en de eerste nacht vision systeem dat voetgangers detecteert en toont ze op het navigatiescherm. De verbazingwekkende remsysteem (gezamenlijk ontwikkeld door William Lehman Trauma Center) is speciaal ontworpen om automatische waarschuwingen sturen naar de bestuurder, zodat een crash kan worden vermeden waarschuwen.

Veiligste auto’s Lijst

Anders dan de bekende namen hierboven vermeld, hier zijn een paar meer auto’s die een uitstekende scores in veiligheid en prestaties gewaarborgd. De volgende namen naar voren in een onderzoek uitgevoerd door een groot aantal organisaties die gespecialiseerd zijn in de auto veiligheid.

Lincoln MKS
Audi A3
Mercury Milan

Ford Freestar
Chevrolet Malibu
Infiniti M37

Audi Q5
Volkswagen Polo
Subaru Legacy

Volkswagen Passat
Buick LaCrosse
Cadillac SRX

Ford Taurus
Opel Astra
Nissan Cube

Subaru Tribeca
Lexus RX
Chevrolet Equinox

Volkswagen Golf
Toyota Prius
Dodge Avenger

Jeep Patriot
Scion xB
Toyota Sienna

Honda CRV
Honda Insight
Mini Cooper

Kia Soul
Hyundai Sonata
Mercedes Benz E Class

De hierboven genoemde namen zijn gegaan door moeilijke controle en beveiligde hoge cijfers op veiligheid en comfort. Het is essentieel dat mensen moeten veilig gewicht te geven, terwijl de aankoop van een auto. Denk aan de kenmerken en de stijl van de auto van belang zijn, maar niet ten koste van het leven van iemand. Goede veiligheidsvoorzieningen in auto’s ervoor te zorgen dat de bewoners een comfortabele en veilige rit hebben waar ze naartoe gaan.

Brandstof Drukregelaar Problemen
Hoe te Schijfremmen wijzigen
Batterij van de Auto Corrosie
Hoe maak je een Stuck Car Hood Open
Auto’s Die Stoel 7
Trommelrem Aanpassing
Problemen Auto Elektrische problemen
Auto Veiligheid Ratings
Batterij Reconditionering
Decoratieve Auto Vloermatten
mp3

Leave a Reply