Vermogen Window Regulator Reparatie

Elektrisch bedienbare ruiten hebben bewezen een zegen, wat uiteindelijk heeft vervangen mechanisch bediende ramen zijn. Nu met slechts een druk op de knop kunnen ramen worden opgerold omlaag of omhoog, allemaal dankzij de kracht venster regulator. Echter, soms de kracht venster kan niet functioneren zoals vereist, voornamelijk als gevolg van wat kracht venster regulator probleem. Dit zijn de momenten waarop je kunt vinden dat uw voertuig elektrisch bedienbare ramen niet goed werken of vast komen te zitten in het midden. Lees verder voor instructies over hoe te repareren en een vermogen raam regelaar, vervangen in de auto. U kunt deze taak uitvoeren in ongeveer een paar uur, als je de instructies goed.

Hoe u de Power Window Regulator Reparatie

Het nemen van de auto naar een professional voor auto ruitbediening reparatie kan een dure aangelegenheid zijn. Dus als je kunt gaan over de taak van het herstellen van het zelf, dan kan het bespaart u de reis van een bezoek aan de monteur en ook op de kosten. Hier zijn een aantal richtlijnen met betrekking tot de macht raammechanisme reparatie.

Voordat u begint met de taak van het herstel van de macht venster regulator, lees de handleiding aandachtig door, zodat u geen enkele fout begaan, die verder kan problemen veroorzaken. De handleiding zal u begeleiden op de verschillende onderdelen van de ruitbediening en hoe te demonteren en opnieuw te repareren.
De ruiten werkzaamheden een automatisch mechanisme dat de verschuiving van het venster bepaalt. Deze wordt bestuurd door een motor, aangedreven door de accu. Dus voordat je begint je werk, moet u de batterij.
De volgende taak is om het deurpaneel te verwijderen, om uw werk meer probleemloos. Hiervoor moet u de schroeven in het deurpaneel te lokaliseren en ze los te maken. Het venster moet worden geplaatst naar beneden, zodat de schroeven gemakkelijk worden verwijderd.
Met de hulp van een schroevendraaier, verwijder alle schroeven en raam schakelaars. Bewaar de schroeven in zo’n plaats dat je ze kunt bereiken en niet om voor hen te zoeken na de voltooiing van de taak. Ontkoppel alle bedrading van het deurpaneel.
Koppel de raampaneel door nieuwsgierige de clips vrij dat het zijn verbonden aan de naad. Begin aan de onderkant en effenen de weg naar boven rond de randen. Til het paneel omhoog en los hem uit de naad. Als er een knop die verbinding maakt het paneel, dus druk het dat het paneel wordt vrijgegeven.
Als het probleem is alleen met de schuifbalk, dan moet u wellicht de beugels smeren met lithium vet of spray. Dit maakt het glijden van de ramen moeiteloos en breng het terug naar de werkende staat. Maak de beugels met een borstel als je resterende stof en vuil, voor de vaststelling van het venster.
Als dit niet het probleem en de motor moet worden vervangen, dan verder werken verder. Verwijder de plastic dampscherm voorzichtig zodat het niet scheurt. De achterruit kan een extra stuk van trim, die ook moeten worden ontmanteld. Na deze, verwijder de glazen met de juiste zorg en markeer de plaats, zodat je goed het weer op te lossen.
Draai de klemmen die hechten het venster. Druk de onderkant om het objectglaasje in opwaartse richting en door de deur. Nu zul je in staat zijn om de regelaar motor te zien. Maak de bedrading en harnas door het verwijderen van de bouten en moeren. De onderste regelaar moeren kan worden verwijderd met behulp van een sleutel. Volledig Demonteer de motor van de beugel. Vervang deze door de nieuw aangeschafte motor en gaan over de taak van de vaststelling van het venster als voorheen. Sluit de accu en controleer of de ruitbediening goed glijden.

U kunt het probleem te diagnosticeren jezelf en het vermogen krijgt dat venster regulator gerepareerd. In het geval u niet in staat zijn om de kracht venster regulator repareren helemaal zelf, is het beter om professionele hulp te zoeken om te voorkomen dat schade aan de motor verder.

Remote Car Starter Installation
Beste Sedan 2012
Batterij Terminal Corrosie
Hoe maak je een Car Engine Vermogen Verhogen
Auto Interieur
Duitse auto’s Vs Japanse auto’s
Auto Brake Problemen
Remote Car Starter Problemen
Remlichten niet werken
Master Cylinder Repair
Remklauw Reparatie

Leave a Reply