Versnellingsbak problemen

Een voertuig is een machine en als een ander, is ook gevoelig voor storingen of problemen. Het transmissiesysteem van een auto of vrachtwagen heeft een van de meest complexe mechanismen. Hoe hoger de complexiteit, hoger zijn de kansen van glitches en problemen. Versnellingsbak problemen kan een echte hoofdpijn zijn, want ze kunnen de auto verlammen, totdat de versnellingsbak is volledig gefixeerd. Elke vorm van probleem met versnellingsbak moet worden hersteld met de hulp van een professionele, als de werking van een transmissie systeem is complex en je zou niet willen om dingen te compliceren verder. Maar, kan enige basiskennis u helpen bij het voorlopige oplossen van problemen. De meest voorkomende transmissie problemen worden hieronder opgesomd, samen met hun klachten en symptomen. Samen met de problemen, zullen we ook bespreken hoe om te gaan met hen.

Transmission Fluid Lek
Het merendeel van de problemen met een versnellingsbak wordt veroorzaakt door vocht gerelateerde problemen. Automatische transmissie vloeistof is niets anders dan een smeermiddel wordt gebruikt om de bewegende delen van een transmissiesysteem te smeren. Het fungeert ook als een koellichaam om de warmte gegenereerd in de versnellingsbak absorberen. Dit lek is te wijten aan verschillende redenen, zoals verbroken zegel en een slechte installatie veroorzaakt. Vloeistoflekkage begint meestal, hetzij door het losmaken van de vulbuis of de pan pakking defect. Vanwege het feit dat het transmissiesysteem wordt blootgesteld aan hoge temperaturen, kan ervaren veel slijtage en er is een eventuele afbraak die veroorzaakt dat de vloeistof lekken.

Gear Slipping
Dit is de tweede meest voorkomende auto transmissie probleem. Uitglijden symptomen zijn:
Vertraging in de transmissie – zelfs na drukken op het gas, de reactie in de versnelling van het voertuig is vertraagd.
Verhoogde RPM – abnormale stijging van de motor toeren per minuut.
Abrupte terugschakelen – tijdens het rijden met constante snelheid op een hoger versnelling, het voertuig verschuift abrupt een lagere versnelling zonder dat je wisselende snelheden.

Dit probleem is toegeschreven aan een onjuiste transmissie vloeistof niveaus, defecte transmissie banden of versnellingen. Soms kan dit probleem ook door interne koppeling of band. Maar de beste remedie voor dit soort problemen is om regelmatig de vloeistof niveaus.

Stijgende van de transmissie
Stijgende van transmissiemiddelen abnormale schokkende bewegingen ervaren terwijl je schakelt. Als de transmissie schakelt en schakelt, is een problematische versnellingsbak niet een vloeiende overgang naar de veranderde versnelling, en de motor kost tijd om te wennen aan nieuwe weerstand geboden door de wielen. Dit probleem wordt alleen waargenomen bij de lagere versnellingen en kan worden vastgesteld door het controleren van het vacuüm lijnen en indien gevonden beschadigd, vervangen of repareren.

Oververhitting
Als uw temperatuur monitor toont zeer hoge temperatuur en u vindt dat de auto radiator doet het prima, dan is er een enorme mogelijkheid dat het voertuig een versnellingsbak probleem heeft. De belangrijkste oorzaak van oververhitting kan door verstopping in de vloeistofkoeling lijnen. Elk type storing in de oliepomp of daling in vloeistofniveaus kan ook een oorzaak voor oververhitting van het transmissiesysteem. Er kan een probleem met de koelvloeistof die lijnen van de transmissie vloeistof niveaus. Schade aan de transmissie fluïdumpomp kan ook leiden tot transmissie oververhitting.

Dit waren enkele van de voornamelijk problemen ondervonden bij de versnellingsbak van auto’s met een automatische transmissie. Bij handgeschakelde transmissie, ondervonden problemen zijn minder en alle aangetroffen die kan worden veroorzaakt door menselijke fouten.

Dashboard Reparatie
Snelheidsmeter werkt niet goed
Auto Muffler Reparatie
Hoe maak je een Stuck Car Hood Open
Best Car Brands
Emergency Brake Reparatie
Car Power Window Repair
Auto Dynamo Problemen
Muffler Tips Installatie
Gas Tank Repair
Versnellingsbak problemen

Leave a Reply