Vervang een Dynamo Belt

Tenzij je opent de motorkap van uw auto en stiekem binnen gluren, kunt u niet genieten van de complexe machine die de auto. Er zijn verschillende systemen en subsystemen die macht een auto naar voren en geven u controle. Er zijn verschillende kleine apparaten en componenten, zoals de auto dynamo riem, die deel uitmaken van de werking ervan mogelijk te maken.

Wat is de functie van een Auto Alternator Belt?
Een auto dynamo is van de auto dynamo. Een auto dynamo is nutteloos zonder de goede werking van de dynamo riem. De band verdeelt het koppel dat de automotor voor de dynamo, de autoalternator rijden. De wagen verder gaat, het motorkoppel drijft de band, die in beurt de alternator, om elektriciteit te produceren. Deze opgewekte elektriciteit vult de heffing wordt gebruikt in de auto-accu. Zo is de band een belangrijke auto-onderdelen, in de kracht assemblage van een auto.

Wanneer moet de gordel worden vervangen?
De enige manier waarop je kunt weten wanneer je een dynamo riem vervangen is door de inspectie van het persoonlijk. Ten eerste, zoek de dynamo en de riem die zij loopt. Als u de gordel te kraken, los of gescheurd, dan is het tijd dat je de riem vervangen. Een losse riem kan resulteren in verlaagde dynamo-uitgang, zoals het koppel van de krukas van de auto is niet volledig getransporteerd door de bestuurder riem van de alternator.

Instructies voor vervanging
De tools die je nodig hebt zijn een dopsleutel set en een koevoet, die je kunnen helpen bij het los krijgen van dingen uit. Zorg ervoor dat de nieuwe riem die je koopt, is van hetzelfde type als de oude.

Laten we beginnen met de procedure van vervanging van een riem. Aangezien de riemen gebruikt in een auto-mechanisme met elkaar verbonden zijn, zijn er enkele andere riemen die u moet verwijderen voordat u de riem te vervangen. Zorg ervoor dat u bij te houden van wat er waar, voordat u dingen, zoals u hebt om ze later terug.

Eerste ding om te doen is, opent u de motorkap van de auto en zoek een apparaat genaamd de stuurbekrachtigingspomp. Het ding dat we moeten zoeken naar een spanrolbout, dat houdt de stuurpomp riem strak. Het is normaal gesproken aan de onderkant van de stuurpomp.

Volgende ding om te doen is om te zoeken naar een sleutel van de juiste maat, om deze spanrol bout los te maken. Maak het tot je het gemakkelijk in staat om de stuurbekrachtiging riem te verwijderen.

Kijk voor de spanner bout op de AC-compressor en verwijder de AC spanner riem. Nu kunt u gaan voor het verwijderen van de riem. Nadat u de dynamo stelbout, gebruik dan een geschikte grootte sleutel om langzaam de bout. Draai totdat de dynamo is vrij los, die u zal toelaten om de dynamo riem te nemen uit de schijven dat het rijden. Plaats dan de nieuwe riem in precies dezelfde positie als de oude riem. Zorg ervoor dat deze goed rond de katrollen.

Door het gebruik van de koevoet, terug de dynamo in zijn oude positie. Vervolgens moeten we de strakheid van de v-snaar te herstellen. Dit wordt bereikt door het aandraaien van de stelbout van de dynamo. Houd vast, totdat de riem heeft genoeg spanning en strakheid.

Volgende terug bevestig de AC compressor riem en de stuurbekrachtigingspomp riem zoals het was vóór en ervoor zorgen dat hun spanning wordt hersteld door middel van aanpassing. Dit beëindigt de procedure.

Kosten voor vervanging van de riem kan zijn mindere, als je het op uw eigen. Doe het pas nadat je zelf een grondige studie van de architectuur van het interne van uw auto structuur en de werking ervan. U moet in ieder geval inzicht in de werking van de dynamo en een ruwe begrip van wat waar. Neem de hulp van de auto handleiding. Alleen dan kun je trekken uit deze baan vol vertrouwen.

Best Car Luidsprekers
Auto Detailing
Hoe te Schijfremmen wijzigen
Car audio en video Kooptips
Sleutels in auto – How to Get In
Vervang Oliecarter
Auto Parts
Car Window Replacement Cost
Hoe een Dynamo controleren
Fuel Tank Cleaning – Benzine Tank Cleaning
Hoe werkt een Koppelomvormer Work

Leave a Reply