Vervang Oliecarter

Een auto is een van de meest verbazingwekkende en complexe machines, die u zult tegenkomen. De kracht van een auto uitgaat van het hart, de automotor. Net als de onophoudelijke ritme van een menselijk hart, auto-motor is ook voortdurend functioneel wanneer de auto in beweging is. Met constante hoge druk en bewegende metalen auto-onderdelen, kan warmte en wrijving slijtage een motor naar beneden. Dat is de reden waarom een ​​motor nodig heeft constante smering en koelen. Dit doel wordt gediend door de olie pan waaruit smeerolie rond is, gepompt in de motor.

Te verlengen de levensduur van een automotor, moet worden gesmeerd en gekoeld tijdens bedrijf. Deze functie wordt vergemakkelijkt door olie pan, de olie pool, waaruit olie zuigt olie en verdeelt het over de motoronderdelen. In geval van een lekkage of beschadiging wordt dit mechanisme smering belemmerd en leidt tot een afname van de efficiëntie van motoren. Dat is de reden waarom, is het van cruciaal belang dat u de pan te vervangen wanneer het beschadigd is of lekt.

Wanneer Oliecarter vervangen
Er zijn een aantal zeker tekenen om op te letten, die kan u een indirecte aanwijzing dat een olie pan vervanging op handen is. Als u de laatste tijd opgevallen olie op de garagevloer of een oliespoor volgen pad van uw auto, het is een teken dat de pan lekt. Vele malen ofwel de pan is versleten en heeft een gat, of de pakking heeft gebroken. Je moet ervoor zorgen dat de olie pan en niet alleen de pakking is het probleem ontwikkeld. Als het alleen de pakking dat er een probleem is, dan is er geen noodzaak het gehele pan vervangen. Vervang gewoon de pakking. Als het inderdaad zo is, dat de olie pan heeft versleten, ga dan voor een vervanging onmiddellijk. In het geval dat het vervangen van de pan, te gaan voor een pakking vervanger.

Gereedschap & benodigheden
Voorafgaand aan verder te gaan met opheldering van de olie pan procedure voor het vervangen, laat me een lijst van alle gereedschappen en benodigdheden die u nodig hebt om de klus te klaren. De tools en apparatuur die u nodig hebt om de klus te klaren, zijn:
Ratchet samen met een Dopsleutel Set
Een moersleutel
Een nieuwe Pan
Een nieuwe pakking
Voldoende aanbod van Motor smeerolie

Vervanging Procedure
De procedure voor het vervangen van een pan is niet erg gemakkelijk, maar als je bereid bent om jezelf toe te passen en het trekken van een dergelijke doe-het-zelf werk wilt, dan kunt u het doen zonder enige hik. In de eerste plaats toegang krijgen tot de pan en laat de olie uit het. Om dat te doen, zoekt u de aftapbout van de pan, uit de pan bodem en verwijder de stekker, met een moersleutel. Laat de olie giet in een schone container of een vet in de pan verkrijgbaar in bouwmarkten.

Het volgende deel is het verwijderen van de oude pan. Om dat te doen, zoekt bevestigingsbouten en verwijder ze met behulp van een stopcontact en ratelsleutel. Er zullen heel wat bouten verwijderen als de pan is aangesloten op de motor onderzijde.

Nadat de bouten zijn uitgeschakeld, kunt pan gemakkelijk worden verwijderd en neergelaten op de grond. Wanneer u het te verwijderen, zal de oude pakking worden opgelicht van de motor. Schoon en vuil afschrapen van de onderzijde van de motor wanneer de pan gewoonlijk verbonden.

Volgende de voorbereiding van de nieuwe olie pakking voor de installatie. U moet een nieuwe pakking hechten aan de nieuwe olie pan voordat hem te bevestigen. Zorg ervoor dat pakking steekt goed in de pan en gebruikt geen gaatjes voor bouten. Met de pakking op zijn plaats, nieuwe pan is klaar voor installatie. Lijn de nieuwe pan, samen met aangebracht pakking, met boutgaten en zet deze vast in posities, door de invoering bouten op zijn plaats. Draai alle bouten. Zorg ervoor dat de pan goed vastzit.

Vul de nieuwe pan met vier tot vijf liter smeerolie. Gebruik de olie, die wordt aanbevolen door de fabrikant. Controleer en zorg ervoor dat er geen lekken zijn. Zorg ervoor dat de olie-aftapplug stevig vast op zijn plaats. Daarmee wordt de opdracht volbracht. U kunt gerust zijn als alle olie lek problemen worden allemaal geregeld.

Het is nogal een eenvoudige baan die je kunt doen op uw eigen. In het proces, kunt u ook aanzienlijk besparen op de vervangingskosten. Dat is het belangrijkste voordeel van het omgaan met de auto problemen op uw eigen. U bespaart geld en krijgt ook de kans om beter te genieten van de innerlijke werking van uw auto.

Veiligste auto’s
Duitse auto’s Vs Japanse auto’s
Remleiding Vervangen
Auto Levensduur batterij
Hoe maak je een Car Engine Vermogen Verhogen
Problemen Car Problems
Hoe te Remschijven vervangen
Emergency Brake lampje blijft branden – Wat te doen?
Solar Car Battery Charger
Mp3-spelers
Olie Leak Repair

Leave a Reply