Vervangen van Auto Thermostaat

Een storing van een auto-onderdeel, hoe klein of groot, kan resulteren in uw auto tot stilstand komen alle van een plotselinge, zelfs wanneer in beweging is. Een van deze kleine en vaak verwaarloosd onderdeel is de auto thermostaat. Dit deel is aanwezig in tussen de auto radiator en motor van de auto. De thermostaat is in feite een temperatuur gestuurde motor koelvloeistof klep. Uw auto koelsysteem gaat voor een toss in het geval de thermostaat niet meer functioneert, waardoor oververhitting van de motor en de daaruit voortvloeiende in de auto niet in staat om te bewegen.

De thermostaat regelt de stroom van koelmiddel naar de radiator. Wanneer inwendige verbranding gestart, wordt warmte in de cilinders, die steeds wordt geabsorbeerd door koelmiddelen in de passages. De thermostaat is de rol te laten de koelvloeistof gaan alleen als de motor heeft bereikt de gebruikelijke bedrijfstemperatuur. Zodra het begint, wordt hete koelvloeistof van de motor gebracht in de radiator, waar het afkoelt en binnen enkele seconden, gaat het terug naar de motor om te genieten van meer warmte. Dit benadrukt het belang van een auto thermostaat en noodzaak van vervanging zodra het slijt.

Benodigd gereedschap

Een moersleutel (open-end)
Tang of een schroevendraaier
Smeermiddel
Schraper of plamuurmes
Handschoenen
Stuk van schuurlinnen

Afgezien van dit, zult u ook een nieuwe thermostaat, pakking en de pakking kit, te kopen op basis van de specifieke merk en model van de auto die u bezit.

Hoe kan ik Auto Thermostaat vervangen?

Stap 1
Bedek de radiator dop met een dikke badhanddoek en begin te draaien, terwijl je hoort de druk wordt vrijgegeven. Zodra het geluid ophoudt, neem de hoed geheel. Je hebt nu de thermostaat te vinden. Zoek een zwart gekleurde slang ongeveer 2 inch groot, die zich op de bovenkant van de radiator. Het zal worden vastgesteld op de thermostaat deksel op het oppervlak van de motor, met behulp van twee bouten aan beide zijden.

Stap 2
Gebruik een tang of schroevendraaier om de slang los te schroeven en uit te trekken de klem op de motor. Het kan ofwel een clip klem of een stalen klem, afhankelijk van de auto. Draai de slang rond op de thermostaat deksel om het los te maken. Merk op dat er een bepaalde hoeveelheid koelvloeistof die uit zal komen bij het verwijderen van de slang. Gebruik een sleutel om bouten ontspannen aan beide zijden van de thermostaat deksel. Til het deksel en neem de thermostaat uit.

Stap 3
Met behulp van een schraper, neem de oude pakking op de thermostaat deksel. Neem een ​​schuurlinnen en veeg eventuele sporen van oude pakking nog op de cover. Met behulp van veermechanisme, simpel gezegd vaststelling van de nieuwe thermostaat in de motor. Breng pakking kit op de thermostaat. Bedek waar het raakt de motor. Bevestig de afdichting op het deksel zodanig dat de bouten zijn uitgelijnd in een lijn.

Stap 4
Je hebt nu de oude thermostaat deksel veranderen met de nieuwe. Wijzig ook de radiator slang. Start uw auto motor alleen wanneer de kit volledig is gedroogd. Laat de motor een tijdje tot het bereiken van de gebruikelijke bedrijfstemperatuur. Onderzoek de nieuwe thermostaat deksel en slang op tekenen van lekkage. Controleer ook koelvloeistof niveau, en om vervangingen indien nodig.

Kosten van Thermostaat Vervanging

Als je naar thermostaten kopen bij een plaatselijke auto-shop, moet het kost je ergens rond de US $ 10. Een nieuwe pakking moet ongeveer US $ 2, terwijl de pakking kit buis moet minder dan US $ 5. Zo zal de auto thermostaat vervangingswaarde voor het zelf te doen komen op ongeveer US $ 20. Vervangen radiator slangen voegt een extra US $ 20 aan uw oorspronkelijke kostprijs. In het geval u niet vertrouwd bent met het uitvoeren van de vervangende taak hebt, dan kun je het gedaan krijgen van een lokale monteur, die kost je ongeveer US $ 70, waaronder kosten van nieuwe onderdelen en arbeid kosten ook.

Aldus kan vervanging van de thermostaat gemakkelijk thuis worden gedaan. Het duurt ongeveer een uur en kost niet zoveel. Regelmatig te controleren op defecte onderdelen in de auto en vervang ze indien nodig, om optimale prestaties en een lange levensduur van de auto te garanderen.

Batterij Terminal Corrosie
Het verwijderen van Deurpanelen
Autoruit Reparatie
Auto Veiligheid
Laat Autostoeltjes verlopen
Hoe vaak een koelvloeistof Flush doen
Car Battery Tester
Snelste Street Legal auto ter wereld
Radiator Fluid
Car Battery Testing
Antivries Lek

Leave a Reply