Vervangen van de remblokken Kosten

Waarschuwing!
Indien de wielen van uw auto zijn het maken van een constante piepend geluid, je nodig hebt om de remblokken direct vervangen.

Het remsysteem
De remmechanisme in auto’s kreeg een schot in de arm in de late jaren ’60 en vroege jaren ’70 toen de minder efficiënte trommelremmen werden vervangen door de meer krachtige schijfremmen, eerst in de high-end, high performance auto’s, en later in alle andere voertuigen. Dit is de schijfrem onderdelen, met name de remblokken, in het zonnetje gezet als al het gepraat was over auto’s het doen van 0 tot 60 mph in minder dan 4 of zelfs 3 seconden, waren er een aantal mensen die dachten van het stoppen van een auto 60-0 mph, in een paar seconden. Het was toen dat het idee van schijfremmen geëvolueerd.

Schijfremmen zetten kinetische energie van het roterende wiel in thermische energie door wrijving. Remblokken hebben een frictiemateriaal op hun oppervlak waarop de remschijven wordt geconfronteerd. Wanneer de remmen, de wrijvingskracht oppervlak van de pads zorgt ervoor dat de rotors of schijven te stoppen, waardoor het stoppen van het voertuig. Over jaren van gebruik, het frictiemateriaal van de remblokken verdwijnt en dat is de tijd om de pads te vervangen. Voertuigen hebben een slijtage-indicator die in contact komt met de rem rotor wanneer het wrijvingsmateriaal versleten. Het contact veroorzaakt een piepend geluid van de wielen. Zo luidruchtig remmen zijn zeker een indicatie van de slijtage van de remblokken.

Warning Signs
Een of meer van de borden hier wijzen op de noodzaak voor de vervanging van de remblokken:
Remblokken hebben een klein stukje metaal in hen. Wanneer de elektroden verslijt, dit metaal in contact komt met de schijf van de rem, waardoor de piepend geluid. In feite is daartoe dat het metaal is, zodat vermelding van vervanging duidelijk wordt.
Tijdens het remmen en tot stilstand te komen, als er een gebrek of afwezigheid van de druk op het rempedaal, is een andere aanwijzing dat de pads moeten worden vervangen.
Elke keer als u stap op de remmen, als een knarsend sissend geluid uitstraalt, moet je een idee geven dat een verandering van de pads te wijten is.

Gemiddelde Replacement Cost
Er zijn verschillende dingen die mis kan gaan met de remmen, zoals versleten remblokken, remschijven of remklauwen. Nu, afhankelijk van wat er mis is, de totale kosten fluctueert. In het ideale geval zal een enkele remblok kost iets tussen $ 20 tot $ 50. Maar het is zeer wenselijk te vervangen voor een paar wielen. Bijvoorbeeld, als je nodig hebt om de pads te vervangen op het rechter voorwiel, moet je ook vervangen die aan het linker voorwiel. Dit wordt gedaan om uniformiteit te handhaven, omdat het meer wenselijk dat de elektroden aan beide zijden gelijkmatig slijten. Rotors moeten ook worden vervangen, vooral als de pads zijn vaker vervangen, als nieuwere remblokken een negatieve invloed op de rotor schijf. Rotorschijven kosten overal van $ 35 tot $ 75 per wiel, afhankelijk van het type en de kwaliteit van de rotor. Een volledige vervanging omvat het verwijderen van de wielen en het onderzoek van de pads, rotors, remklauwen en lagers, en de weg worden getest om een ​​goede vervanger te controleren. De werkwijze omvat ook het reinigen van de onderdelen, vervanging van de rotors en ompakken van het lager. Dus de totale kosten zullen variëren tussen de $ 90 tot $ 250 per assen, afhankelijk van het merk en model van de auto.

Dit lijkt misschien betaalbaar, maar als je toevallig een service center, dat is meer aan te raden een bezoek, om je remblokjes te laten vervangen, je kan hebben om de dop van een veel meer. De reparatie prijs voor een volledige rem baan – rotors, remklauwen, drums, pads, cilinders, kunnen de kosten ongeveer $ 750 of meer. Dit bedrag kan variëren, afhankelijk van de conditie van de remblokken, remschijven, en remleidingen. In het service center, lasten op arbeid optellen om de kosten verder stijgen. Wanneer u alle vier de remblokken te vervangen, is het raadzaam om het gedaan te krijgen bij het tankstation, als elektroden niet duidelijk vervaardigd voor of achter het gebruik. Ook kunt u bespaart een hoop meer op arbeid lading, die zal hetzelfde zijn als u de remblokken van twee wielen of vier wielen. Echter, verandert de voorste pads vaker nodig ten opzichte van de achterste als de voorrem verdragen veel stress.

Om een ​​optimale levensduur en prestaties van uw remsysteem te krijgen, ziet toe op de gebruikelijke tekenen op slijtage. Normaal gesproken zijn er waarschuwingen op de dashboards in de meeste auto’s die oplichten wanneer de remblokken vervangen moeten worden. Zo niet, dan weet je de tekenen die erop wijzen dat het remsysteem moet worden onderzocht.

ABS lampje blijft branden
Snelheidsmeter werkt niet goed
Beste Auto’s voor jongeren
Batterij van de Auto Onderhoud
Honda vs Toyota
Soorten Muscle Cars
Hoe maak je een band te verwisselen
Stickers voor Auto’s
Car Exhaust System
Beste Oliefilter
Auto Levensduur batterij

Leave a Reply