Wanneer Car Battery vervangen

Iedere mechanische instelling heeft een bron van energie voor zijn beweging. In geval van elektrische systeem van de auto, de voeding is de accu van de auto, die een elektrische stroom levert aan alles van koplampen van de auto, autoradio, de airconditioning aan het ontstekingssysteem. Dus je kunt je voorstellen wat er kan gebeuren wanneer de batterij sterft uit! Moderne auto’s hebben boordcomputers het bewaken en controleren elke functie. Met een lege batterij, bijna niets werkt in een moderne auto. Dus als je niet wilt zijn in een situatie waarin je moet letterlijk duw je auto naar huis, dan moet je weten wanneer je accu van de auto te vervangen. Zoals elk auto-onderdeel, zelfs batterijen hebben een beperkte levensduur.

Alle accu’s zijn elektrochemische cellen samen in serie leveren ongeveer 12 V batterij-uitgang gebundelde. Elk van hen bestaat uit lood en-elektroden ondergedompeld in verdund zwavelzuur. Elektrische stroom opslag en levering uitgevoerd door de chemische reacties die in optreden. Deze batterijen zijn oplaadbaar en worden door de autoalternator, die op zijn beurt wordt aangedreven door de motor van de auto.

Symptomen van Imminent Battery Failure

Om te weten hoe goed een batterij presteert, moet u de testmethode te leren kennen. Gewapend met een voltmeter, check out de accuspanning uitgang, met en zonder lading toegepast. Als de prijs verlaagt aanzienlijk lager dan 12 V onbelast, dan kunt u ervan verzekerd zijn dat er een dip in prestaties van de batterij. Een belangrijke reden voor de daling van de prestaties is sulfatering, dat kristallisatie van loodsulfaat in de accu is in de loop van de werking, die binnen wordt afgezet.

Naast de daling van de spanning uitgang, een zeker teken van een batterij die behoefte hebben aan een vervanging is een gebarsten behuizing waarin de elektrolyt opgeslagen in blootstelt, naar de externe atmosfeer. Daarnaast kan er corrosie terminals en gebroken elektrodeplaten.

Ideaal Timing vervangen van de batterij

Er is geen vaste regel als zodanig, over wanneer te gaan voor een vervanging. Veel hangt af van de batterij gebruik, de kwaliteit van de batterij, de weersomstandigheden van het gebruik en de mate van onderhoud van de accu u deelnemen inch Als u merkt dat een van de slechte batterij tekenen en symptomen hierboven vermeld, is het tijd dat u op zoek gaan naar een vervanger. Wanneer de batterij is voorbij de garantieperiode valt, is het zelfs niet economisch redelijk om te besteden aan de batterij reparaties. Het is het beste dat je dat geld te investeren in de aanschaf van een nieuwe batterij in plaats daarvan. Als u raadplegen deskundige garage monteurs, zullen ze adviseren een vervangen van de batterij om de 3 tot 4 jaar. Dat is de hoeveelheid tijd die ze normaal behoud van een goede prestaties. Het is de gemiddelde levensverwachting. De chemische reacties die optreden in de batterij limiet zijn leven en na een punt van de tijd, spanning is gedaald als gevolg van interne slijtage van de batterij.

De beste manier om de vervanging timing beslissen is om de batterij te controleren op uw eigen en op tekenen van slijtage zien. Als u tekenen van schade en een daling van de prestaties, het is het beste om de batterij te laten vervangen omdat het niet kosten veel en het is niet de moeite waard het nemen van een risico met een auto-accu. Tot slot is de gemiddelde normale levensduur van de batterij bedraagt ​​vier jaar en als de batterij er voorbij, je moet direct gaan voor een vervanging.

Spray Painting
Dashboard Reparatie
Auto Motor Problemen
Cool Car Accessoires
Batterij van de Auto
Auto Interieur
Meest betrouwbare auto
Remblokken vervangen
Beste Auto’s voor jongeren
Hoe maak je een Koplamp Schakelaar vervangen
Hoe te Brake Light vervangen

Leave a Reply