Wiellager Noise

Een rommelend of cyclische lawaai van welke aard dan ook te horen is met lagers hebben van een probleem in hun functioneren. Zelfs als de bestuurder zintuigen klein probleem in het voertuig, moet hij onmiddellijk gaan voor een wiellager geluid diagnose. Als het probleem is niet aan de orde in een tijdig, kan er een mogelijkheid van gevaarlijke gevolgen.

Het identificeren van Wiellager Noise

De gemeenschappelijke truc van het identificeren van een wiellager probleem is om te zien of het geluid gelijk blijft, terwijl versnellen of vertragen. U kunt ook rijden in cirkels zowel met de klok mee en tegen de klok in te stellen welke van de wielen (links / rechts) geeft geluid van een beschadigde lager. Het lawaai afkomstig uit wiellager verandert niet met wisselende snelheden, het echter, stijgt of verlaagt tijdens het draaien. Men kan derhalve zeggen dat een geluid hoorde regelmatig tijdens het rijden met een constante snelheid een teken van lagerprobleem. Wiellager geluid moet niet worden verward met het geluid van een beschadigde Homokineet, het is een heel ander probleem en moet apart worden behandeld. Het geluid van lagers door gebrek aan smering of door schade. Wrijving in droge gebieden van het lager dus resulteert in een bromtoon die zich regelmatig herhaalt.

Het is noodzakelijk om een ​​mechanisme om de auto op te tillen voor het spinnen de banden om het probleem van ruis wiellager diagnosticeren. Tijdens het draaien van het wiel, moet men zijn andere hand op de stang montage. Als er een probleem in het wiellager, kan men een geluid hoort. Opheffen van het voertuig moet de zijde waar ruis afkomstig bepalen. Activiteit van wiebelen de band heen en weer helpt ook bij het controleren of de band los is.

Voor Wiellager Noise

Het voorwiel moet worden gecontroleerd voor geluid en smering. Onderhoud van het voorwiel lager moet worden uitgevoerd om de 30.000 mijl. Terwijl de ene rijdt, moet hij proberen om goed te luisteren als naar de plaats waar het geluid vandaan komt. Het lawaai afkomstig van vloerplaat geeft aan dat het probleem is niet aanwezig in het wiellager echter in andere delen van de auto. Geluid dat uit de ramen geeft een beter idee over de juiste probleem.

Achterwiel Lager Noise

Het geluid van zowel de voorste en achterste wiellagers is hetzelfde. Daarom geen verschil in de geluiden die door de voorste en achterste wielen. Werkwijze voor het diagnosticeren dergelijke ruis, naast de bovengenoemde een, dat zijn voertuig met een constante snelheid, (kleine verschillen in de snelheid moeten soms worden). De variaties zijn nodig omdat sommige auto’s maken lawaai alleen bij bepaalde snelheden. Hier, het punt is dat wiellager geluid gevaar mag niet onopgemerkt blijven, en het moet worden behandeld, of zo spoedig mogelijk repareren.

Tijdens de diagnose van het wiellager probleem moet men controleren of er barsten op het loopvlak. Zelfs kleine scheuren kan leiden tot grotere problemen. Voor het detecteren van minuut scheuren, moet men controleren het lager bij helder licht. Gebarsten, putjes of versleten lagers moeten worden vervangen. Onderdelen zoals de lagernaaf boring en spindels moet ook worden gecontroleerd op eventuele beschadigingen. Bij inspectie, moet men controleren of er sprake is van schade aan het lager hub boring; de montage moet ook worden gecontroleerd. Het lager naafboring, als het niet goed past, vraagt ​​om vervanging van auto-onderdelen te weten., De trommel, rotor of hub. Moet worden gecontroleerd of spindels goed zijn uitgelijnd. Zij mogen niet in een rechte lijn juiste diagnose van het probleem is daarom noodzakelijk. De fusee moet worden vervangen als een probleem wordt gevonden in de spindels.

Men moet uitvoeren zorgvuldige diagnose van de versleten en andere delen van het voertuig om de exacte oorzaak te bepalen. In sommige gevallen kan het niet mogelijk om het probleem op onze eigen. In dergelijke gevallen zou een monteur raadpleging geschikt.

Honda Vs Nissan
Car Dent Removal
Problemen Auto Elektrische problemen
Hoe te beginnen een auto Jump
Hazard Lights
Car Alarm Problemen
Auto Wassende
Auto Motor Problemen
Hoe te kogelgewrichten vervangen
Problemen Car Problems
Auto Interieur

Leave a Reply