Window Tint verwijderen

Window tint, hetzij voor thuis of in de auto, verdwijnt en / of verslechtert over een periode van tijd. Als u merkt dat een van de tekens, zoals borrelen van de tint of purpling van de film, dan kunt u overwegen het veranderen van de tint. Verschijnen van bellen in de film aan dat de lijm niet meer werkt, terwijl vervagen van de tint tot paarse kleur door het falen van de niet-metalen kleurstoffen. In beide gevallen, het raam tint ziet er erg lelijk en moet worden vervangen. Window tint verwijdering moet zorgvuldig gebeuren, anders zijn er kansen van krassen op het glas en beschadiging van de ontwa-in auto’s.

U vindt diverse producten in de markt, die speciaal zijn ontworpen en ontwikkeld voor het verwijderen van getint glas gemakkelijk. Of anders, kunt u het huren van professionals voor de uitvoering van het project. In zowel de opties, moet je minstens $ 100 of meer uit te geven. Een beter en goedkoper alternatief is om de auto in getint glas te verwijderen op uw eigen. De belangrijkste hindernis is dat de meeste films bestaan ​​uit twee of meer lagen. Dus zelfs als het lukt in peeling de eerste laag, de onderlaag vast aan het glas, dat op zijn beurt is moeilijker te verwijderen.

Hoe kan ik auto in getint glas verwijderen

Het verwijderen van getint glas in niet zo moeilijk als je denkt. Als u doorgaat zachtjes, kunt u slagen in het verwijderen van de tint in een keer, in plaats van het nemen van het in reepjes. Net als bij elke andere auto improvement project, een goede planning en correcte vereisten zijn essentieel voor een succesvolle getint glas verwijderen.

Benodigde materiaal
U zult geconcentreerde ammonia oplossing voor het verwijderen auto in getint glas. Dus, is het raadzaam om de veiligheid kleding te dragen, zoals handschoenen en gezichtsmasker, om jezelf te beschermen tegen het krijgen blootgesteld aan ammoniakdampen. U moet het volgende materiaal:
Geconcentreerde ammoniakoplossing
Glasreiniger
Lijm of lijm remover
Sopje (gebruik huishoudelijk schoonmaakmiddel)
Zwarte vuilniszakken (grote maat)
Fijne staalwol
Nieuwe scheermesje of scrapper mes
Absorberend papier handdoeken

Stappen:
Selecteer een heldere zonnige dag voor auto in getint glas verwijderen, zodat u snel effect van de behandeling en gemakkelijke verwijdering van de tint te garanderen. Ook parkeren in zodanig dat het venster (dat tint wordt verwijderd) de zon gericht. Hieronder volgen de stappen die moeten worden gevolgd voor het verwijderen van auto in getint glas:
Stap 1
Allereerst snijd de zwarte vuilniszak en plaats deze op het raam (van buiten) die u van plan bent om te verwijderen. Zorg er ook voor dat de plastic plaat (vuilniszak) het raam volledig bedekt. Spuit de zeepoplossing met behulp van een haar sproeier en glad de plastic plaat vanuit het midden naar de buitenkant.

Stap 2
De kunststof folie absorbeert zonlicht en verwarmt het venster tint, waardoor het eenvoudig verwijderen van de film. Als u het verwijderen van de achterruit tint, vergeet dan niet aan de binnenzijde van het venster te beschermen door middel van een waterdichte tarp. Vervolgens spuit de onverdunde ammoniak oplossing over de glasfolie.

Stap 3.
Voordat de ammoniakoplossing uitdroogt, bedek het raam met een ander plastic (cut vuilniszak). De kunststof plaat warmt het raam tint, de ammoniak helpt bij het losmaken van de lijm of de hechting. Laat het als dit voor ongeveer 30 minuten. U kunt gebruik maken van een ventilator om het proces te versnellen.

Stap# 4
De volgende stap is het pellen film van een hoek. Daarvoor, bevochtig de tint door het sproeien van ammonia. U kunt gebruik maken van het scheermes omhoog om de tint van de hoek. Na deze, haal het venster tint voorzichtig om deze te verwijderen uit een stuk.

Stap # 5
Na verwijdering van de autoruit tint, schoon uit de resterende lijm (indien aanwezig) met ammonia en staalwol. Gebruik de absorberende papieren handdoek om dep het droog. Verwijder de kunststof platen en / of vuilniszak vellen uit het raam. Tot slot, het reinigen van de ruit met de glasreiniger.

Volg de bovenstaande stappen om tint te verwijderen uit de zijruiten. Dus met een beetje inspanning, kunt u auto in getint glas te verwijderen zonder het inhuren van een professional. In het geval dat u de auto in getint glas te vervangen, dan de aankoop van de nieuwe film van een bedrijf, dat gratis dienst voorziet in auto in getint glas verwijderen.

Hoe kan ik Car problemen op te sporen
Toerenteller Problemen oplossen
Uitvinding van het wiel
Controleer Batterij van de Auto
Blower Motor Weerstand
Bumper reparatiekosten
Hoe kan ik Auto deurvergrendeling vervangen
Batterij van de Auto Corrosie
Auto Levensduur batterij
Hoe te Remschijven vervangen
Hoe maak je een Flat Tire Fix

Leave a Reply