Zonneklep Vervanging

Onjuiste plaatsing van zonnekleppen en hun inefficiëntie te bewaken zonnestralen waarschijnlijk weg ongelukken veroorzaken tijdens het rijden. Ze zijn gevoelig voor slijtage en vereisen onmiddellijke vervanging. Het goede ding over het vervangen van een zonneklep is, kunt u eenvoudig doen het thuis zonder de hulp van een monteur. Eerst moet je de oude zonneklep te verwijderen en vervolgens door de nieuwe vervangen. Alles wat je nodig hebt is een goede regeling van de schroef duikers en schroeven. Check out de algemene stappen.

Je moet het vizier van de montagebeugel te lokaliseren voordat u deze vervangt.
Schroeven zijn bevestigd met het vizier voor het houden van het op zijn plaats en je hebt om ze te verwijderen.
Neem nu een platte kop schroevendraaier en verwijder voorzichtig de schroef uit met het. Terwijl je dit doet, zorg ervoor dat het plastic van het vizier niet is gescheurd.
Beginnen los van de basis van het vizier met de schroevendraaier. Bewaar de schroeven op een bepaalde plaats om te voorkomen dat verliezen.
Zodra de schroeven worden losgedraaid, verwijder het vizier van de basis van de hemel. Geef een klein rukje aan het vizier te verwijderen.
Plaats de nieuwe vizier in dezelfde positie met de schroeven.
De bouten in dezelfde positie waar ze zijn verwijderd. Start vast te draaien in de tegenovergestelde richting en draai de schroef vast met behulp van een schroevendraaier.

Dat was de meest eenvoudige techniek voor het vervangen van een zonneklep. De modellen variëren afhankelijk van merken en je moet de juiste kiezen voor uw auto. Bijvoorbeeld, Ford zonneklep verschilt van Honda’s en vice versa. Ga voor een goede kwaliteit vizier in staat om maximale bescherming voor uw ogen tijdens het rijden. Vervanging Zonneklep, Houtskool, 72 tot 86 Jeep CJ, Rugged Ridge vervanging zonnekleppen, enz. zijn enkele van de kwaliteit van producten. Ze zijn duurzaam en hebben metalen trekstangbevestigingen voor extra ondersteuning te bieden. Zorg ervoor dat het het interieur van uw auto of anders de schoonheid van uw luxe voertuig kan worden ontsierd past.

Vervangen van Zonneklep voor Autos

Zonnekleppen zijn nodig, niet alleen voor auto’s, maar ook voor auto-riksja. Het doel van het zonnescherm is zeker hetzelfde. Het beschermt de bestuurder de ogen en houdt de binnenkant van het voertuig koel zonnige dagen. U kunt de standaard vizier met een met de hand gemaakte vizier of de aanschaf van een nieuw vizier van auto winkels. De monteurs achter het vervangen van een auto van de zonneklep is dezelfde als die van een auto. Hier hebben we uitgelegd dat u het proces van het maken van een zonneklep thuis.

U hebt een karton, papier, verf en mes om een ​​parasol te maken.
Snij het karton in de juiste vorm en bedek het met het papier. Lijm aan de karton of tape.
Knip nu een inkeping aan de bovenkant van het karton even breed is als de achteruitkijkspiegel.
Tuck het zonnescherm of de zonneklep in de spiegel.
Als de randen uitpuilen, vlak bij trimmen om de exacte grootte.
Nu verf de parasol in de kleuren van uw keuze en laat het drogen.

Als u weet dat deze technieken, dan moet je niet bellen een monteur om de zonneklep vervangen. Houd de machine in je garage en maak gebruik van hen tijdens het vervangen van auto-onderdelen.

Verschil tussen Schuifdak en moonroof
Bumper reparatiekosten
Hoe maak je een Car Engine Vermogen Verhogen
Problemen Car Problems
Brandstof Druktest
Batterij van de Auto Onderhoud
Hoe kan ik Auto deurvergrendeling vervangen
Hoe te batterijpolen schoon
Dynamo Problemen oplossen
Car Audio Tips voor probleemoplossing
Car Exhaust System

Leave a Reply