Alloy Vs. Steel Wheels

De uitvinding van het wiel moet worden beoordeeld als een van de grootste technologische doorbraken van de moderne tijd. Al vanaf de eerste auto’s van weleer, aan de moderne auto’s van vandaag de dag, hebben we een gestage verbetering van de auto-technologie, die de ontwikkeling van de wielen omvat. Zij zijn immers de auto-onderdelen die de dupe van wrijving te nemen en de auto rijdende. Goede wielen zorgen voor stabiliteit en meer controle over het rijden, terwijl de mogelijkheid om een ​​grote hoeveelheid van de lading te nemen. Er zijn vele opties om uit te kiezen als het gaat om het kiezen van wielen voor uw nieuwe auto. Twee van de belangrijkste keuzes zijn stalen en lichtmetalen velgen.

Verschil tussen de legering en Steel Wheels

Wat biedt structuur en bepaalt de sterkte factor wielen is het materiaal waaruit ze worden vervaardigd. Wanneer we het hebben over het vergelijken van stalen en lichtmetalen velgen, wat we in wezen onderscheid tussen velg materialen. De rand geeft het wiel met de vereiste sterkte en stabiliteit. De keuze van de velg toe doet als het gaat om het kiezen van auto wielen. Stalen velgen zijn relatief recente producten. Laten we eens zien hoe ze verschillen.

Fundamentele verschillen
Lichtmetalen velgen worden voornamelijk vervaardigd uit mangaan en aluminium. Legeringen van aluminium meeste voorkeur. Een van de belangrijkste factoren die acceleratie en grip verbetert, naast het verbeteren van brandstofverbruik, is de verlichting van het wiel gewicht. Lichtmetalen velgen zijn meestal lichter dan de traditionele, die een groot voordeel voor sportwagens. Vergeleken met hen, hun stalen equivalenten meer wegen. Ze zijn in gebruik voor vele jaren. De warmtegeleiding door stalen wielen traag in vergelijking met velgen, waardoor de remwerking zwakker.

Prestatie
Overall, lichtmetalen wielen hebben een voorsprong op stalen velgen, als gevolg van hun lagere gewicht en de hoge warmtegeleiding tarief, als het gaat om prestaties. In termen van esthetiek ook scoren ze meer. Echter, een ding over stalen wielen dat niet mag worden genegeerd, is dat ze makkelijker te onderhouden en te repareren, in vergelijking met lichtmetalen velgen. Ze bieden een grotere structurele stevigheid, ten koste van groter gewicht. Vanwege de inherente maakbaarheid van staal, velgen zijn makkelijker te herstellen en weer in vorm, terwijl de lichtmetalen velgen reparatie is duurder.

Kosten
Als u een kostenvergelijking tussen legering en stalen wielen, de laatste zijn aanzienlijk goedkoper. De lichtmetalen velgen hebben de voorkeur om hun hoge prestaties sterkte in sportwagens, want ze bieden een grotere wendbaarheid en een betere brandstofefficiëntie, naast het verstrekken van betere breken prestaties.

Lichtmetalen velgen zijn ding te gaan voor, als je na het sporten auto’s. Anders, stalen wielen zijn de beste optie voor de auto van de gemiddelde stad forensen. Bestudeer de kosten vergelijking en volgens uw budget, alsmede voorschriften, ga dan voor een die is de meest comfortabele keuze.

Hoe een Dynamo vervangen
Wanneer Remblokken vervangen
Hoe maak je een Starter Solenoid Test
Actie Auto Antenne
Bugatti Vs. McLaren
Lamborghini Vs. Bugatti
Custom Car Audio Systemen
Hoe maak je een Stuck Car Hood Open
Gemeenschappelijke Car Problems
Problemen met een kilometerteller
Schuifdak Reparatie

Leave a Reply