Anti-lock Brake Problemen

Als het gaat om de diagnoses van de anti-blokkeersysteem problemen, eerst het definiëren van de basisprincipes van ABS is van vitaal belang. Dus laten we beginnen met een voorwoord op anti-blokkeersysteem, het is een verbeterde versie van de gewone een voertuig remsysteem, vooral bedoeld om de remmen te voorkomen slippen en blokkeren op natte, gladde of ijzige wegdek. Het wiel snelheid wordt elektronisch gecontroleerd en wanneer de ABS verbonden met het wiel merkt dat het wiel op het punt staat plotseling opsluiten; ABS releases van het wiel remmen. Vandaar dat op zijn beurt de bescherming van de bestuurder tegen mogelijke verkeersongevallen.

Dus, dit is in het kort is het hele idee van een ABS-remmen en hoe het functioneert. Het is echter van vitaal belang om dit punt in gedachten dat, op een dag echter een superieure deze remsystemen worden, omdat deze auto-onderdelen leeftijd, het voertuig zal een rem mislukking onder ogen zien en vervelende gevolgen hebben.

Problemen met de Anti-lock Braking System

Problemen
Mogelijke oplossingen

Sensor Problemen
Maar het is natuurlijk voor vuil, roet en vuil op tijdens het ABS rem-sensoren in te voeren en een storing veroorzaken. De sensoren zijn van magnetisch materiaal dat gemakkelijk kan aantrekken metaaldeeltjes vast te houden aan het apparaat en of blokkeren dempen het signaal. Zo’n verstoring in de wielsensoren kan ook leiden tot verschillende soorten codes en error lampjes die afkomstig zijn van de computer van de auto. De beste manier om te leren hoe anti-lock remmen fix is ​​om hulp te gaan halen uit uw monteur om al deze wielsensoren netjes schoongemaakt te krijgen, zodat ze correct functioneren weer.

ABS Light Storingen
De ABS licht aanwezig op het dashboard van uw auto, kan een thuis voor een aantal problemen met betrekking tot uw auto remmen zijn. De problemen kunnen mechanische, elektrische of gewoon zekering diffusie problemen. Veel tijd, wanneer u vergeet de noodrem loslaat, wordt de ABS blijft branden, de hele tijd. Maar voor de rest, als het lampje gaat branden, ook al heb je toepassen remmen, het betekent gewoon dat de hydraulische druk is gemist in het remsysteem of de vloeistof niveau is erg laag in de hoofdremcilinder.

ABS Controller
Het anti-blokkeersysteem heeft directionele stabiliteit, voertuigen besturing en optimale vertraging eigenschappen bij weergave, zelfs onder de zwaarste omstandigheden remmen. ABS controleert eigenlijk elke voertuig toerental en regelt ook de rem-de druk op de remmen elk wiel op het moment van het remmen. Vandaar, samen deze twee voorwaarden, te voorkomen dat de wielen van een auto blokkering van niet zelfs per ongeluk. Maar als ABS controller stopt functioneren, dan het punt dat ABS bestaat niet. Je moet om het te repareren, of eventueel vervangen.

Bedrading
Het is heel gemakkelijk voor de bedrading systeem van de ABS een storing, omdat als de verbindingen worden blootgesteld aan een soort van vreemde beweging, zullen ze veranderen de elektrische impulsen en onmiddellijk de verbinding wordt verbroken. Dit zal beschadigen gehele remsysteem. Dus niet ooit proberen om de bedrading te proberen de ABS zelf want het is uiterst gevoelig voor de zwakste verandering in de elektrische ladingen zelfs.

Roesten van Modulator Valve Assembly
Als de modulator klep wordt geconfronteerd met een storing in het remsysteem, mogelijkheid is groot dat het misschien corrosie of metalen deeltjes bevatten waardoor de remvloeistof aan te veranderen. Ook wanneer de remvloeistof een verzadigingspunt bereikt en neemt het vocht in, dat is de tijd dat water reageert met de metaalcomponenten in het klepsamenstel en veroorzaakt de ventielen graafarm open of dicht.

Brake Fluid Lek
De controle moet altijd worden uitgeoefend op de reservoir van de hoofdcilinder een passend peil te houden. Het toevoegen van remvloeistof naar de hoofdremcilinder lost het anti-blokkeersysteem probleem tijdelijk. Maar als het olielek in de auto wordt vermoed, zou de nieuwe toegevoegde vocht verloren en de lichten weer aan. Neem een ​​remvloeistof lek probleem op een serieuze noot en werken aan het oplossen van het probleem. Ze kunnen optreden in elk auto-onderdeel, zoals cd remklauwen, remleidingen, trommelrem remcilinders, hoofdremcilinders, enz.

Van de hiervoor genoemde aanwijzingen, is het belangrijk om deze gedachten te houden dat in geval van remvloeistof lekken, vermijd het besturen van de auto tot de auto rem probleem is opgelost. Als het ABS-lampje blijft branden, onmiddellijk onderhouden. Controleer alle bedrading en zekeringen. Als ze behoefte aan een vervanger, doen het op uw vroegste. Controleer ook alle elektrische aansluitingen op de hydraulische eenheid. Zorg ervoor dat ze in zijn beste staat. Ik neem aan dat, als er sprake is in je geest je zou willen vragen in de toekomst ten aanzien van ABS remsysteem, je weet waar je nu kijken!

Hoe vaak naar Remblokken vervangen
Muffler Reparatie Kosten
Keyless Entry System voor Auto’s
Muffler Tips Installatie
Best Car Brands
Parkeerrem Reparatie
Auto Windows werken niet
Auto’s Die Stoel 7
Toerenteller Installatie-instructies
Hoe werkt een Koppelomvormer Work
Wanneer Rotoren vervangen

Leave a Reply