Auto Muffler Reparatie

Gezien die geweren en pistolen met dempers in films? Oh! Ik weet zeker dat je hebt, toch? Dus deze dempers zijn (moet ik dat zeggen?) verondersteld te dempen of volledig te elimineren het geluid wanneer de shot of schoten worden afgevuurd. Evenzo is er een mechanisme tenietdoet en elimineren het geluid afkomstig van een voertuigmotor, die ook wel een uitlaat, aangebracht in het uitlaatsysteem van het voertuig, bijvoorbeeld auto’s. De naam zelf al aangeeft wat doet het. Stel je nu als dit uitlaat zit niet in een goede staat, zou je auto geen luid aankondigen dat pas op, ik kom! In dat geval, om dat niveau van het geluid te reduceren, zullen wij eisen dat auto-uitlaat, toch? Controleer vervolgens over hoe dit geluid van (gruwelijke) muziek te verminderen!

Auto Muffler Basics

Voordat we naar beneden om het repareren van de uitlaat, laat weten de basics. Ik ben zeker dat de meeste van jullie hebben de uitlaat of de uitlaat van uw auto gezien. Binnen deze auto uitlaatsysteem er een stel buizen en deze worden gemaakt zodanig dat deze gereflecteerde golven creëert het interfereren met elkaar teniet elkaar. De geluidsgolven en uitlaatgassen voer onderweg het centrum buis en stuiteren de achterwand van de uitlaat. Deze uiten zich met behulp van een gat in het hoofdgedeelte van de uitlaat. Dan zijn deze golven en gassen passeren verschillende gaten in een andere kamer waar ze worden doorgeschakeld. Uiteindelijk worden ze verhuurd vanaf de laatste leiding uit de uitlaat. Resonator is een ander belangrijk onderdeel van een uitlaat.

Auto Muffler Problemen oplossen

Nou, je auto is de verhuur van het afschuwelijke geluid, dankzij de uitlaat, die niet in een goede vorm. Hier wordt de aanpak van enkele auto-uitlaat problemen.

1.
Om te beginnen, moet u toestaan ​​dat het voertuig afkoelen. Nadat het afgekoeld u begint met uw werk dan. Begin met het controleren van de uitlaat riemen om ervoor te zorgen dat ze dat goed,. Deze worden ook wel hangers uitlaat en deze hebben de uitlaat in plaats sluiten op de onderzijde van het voertuig. Als deze banden zijn verbroken als gevolg van slijtage of zijn geworden verliezen, zal dit leiden tot de uitlaat te rammelen en schudden. Deze moeten ofwel korter of er moet auto-uitlaat vervangen als de nood. Het zou goed zijn om een ​​idee van de verschillende auto geluiden en wat ze betekenen hebben, om te begrijpen wat er precies mis is.

2.
We gaan verder naar het volgende ding als de uitlaat hangers zijn intact. Het kan nodig zijn om het te openen de uitlaatdemper en voor deposito’s van puin, roet, roest of andere zaken die zouden kunnen belemmeren van de goede werking van de uitlaatdemper en toe te voegen aan het geluid quotiënt controleren.

3.
Het is mogelijk dat de uitlaat zelf gebroken is, rechtvaardigt reparatie. Dus om te gaan met deze voordat u het naar een garage, kan je een paar dingen doen. Check out de pijp. In het geval dat het gaat breken en af ​​te vallen, probeer het verwijderen van die opknoping deel door buigen en draaien het tot het breekt. Denk niet dat van de vaststelling van het terug. Door een kans dat je niet in staat af te breken de opknoping deel, een draad kleerhanger of een draad gebruikt door werktuigkundigen los te draaien en een einde te wikkelen rond de opknoping gedeelte. Dan wat je hoeft te doen is naar de andere kant vast aan de onderkant van de auto. Wikkelen rond een vast deel van de auto, behalve de aandrijfas. Laat dat zo zijn. Dit is een geïmproviseerde optie die uw reparatie kosten zullen, op te slaan voordat de monteur een kijkje te nemen op het.

Zo kunt u zien waarom deze dempers zijn belangrijk en waarom ze moeten periodiek worden gecontroleerd. Als de dempers niet goed werken, zal de auto niet alleen uitzenden storende geluiden, maar giftige gassen ook. Bovendien zou de auto niet goed kan draaien en het zal ook toevoegen aan de vervuiling. Vandaar dat auto-uitlaat reparatie is erg belangrijk.

Dus ik ben er zeker nu we het belang van deze kamer van stilte weten, waar het geluid niet resoneren! Ik hier aftekenen!

Sleutels in auto – How to Get In
Beste Sneeuw Auto’s
Beste RWD auto’s
Kilometerteller Reparatie
Spray Painting
Muffler Reparatie Tape
Wielen
Batterij van de Auto
Auto problemen met oververhitting
Dynamo Problemen oplossen
Auto Veiligheid

Leave a Reply