Auto stereo installatie-instructies

Bored met uw oude autoradio? Denken van upgraden? Aftermarket autoradio’s zijn veel beter in kwaliteit dan de vooraf geïnstalleerde autoradio. Auto stereo installatie is niet een moeilijke taak en kan worden bereikt in een uur of zo! Basiskennis van elektrische bedrading en autoreparatie is alles wat nodig is voor de installatie van een autoradio. Dus, om te weten hoe je een autoradio te installeren, laat ons lezen stap voor stap autoradio installatie-instructies.

Hoe maak je een Car Stereo installeren?

Auto stereo installatie kan een lastige klus zijn en kan je messed helemaal up! Echter, als gevolg van de autoradio installatie-instructies hieronder, zult u in staat zijn om de stereo-installaties te wisselen in een handomdraai, zonder veel moeite. Bovendien zal je uiteindelijk geld te besparen, door het vermijden van de autoradio installatiekosten.

Dingen Vereist:
Schroevendraaier set
Kniptangen
Wire strippers
Dopsleutel
Elektrische Tape

Auto stereo installatie-instructies:
Stap 1: Het belangrijkste ding om te overwegen, terwijl de auto luidspreker-installatie, is de aanschaf van de stereo-installatie die goed past in de bestaande sleuf van uw auto. Ook, vergeet dan niet om de juiste bedrading en een radio montageset kopen.

Stap 2: Nu, voordat u de autoradio, moet u de oude voorzichtig verwijderen. Daarvoor moet u de massakabel los te koppelen van uw auto-accu. Het is zeer gevaarlijk om op het elektrische systeem van de auto met de negatieve draad, of de massakabel aangesloten inch

Stap 3: Verwijder voorzichtig het dashboard om de oude stereo blootstellen. Met behulp van de juiste schroevendraaier, schroef en schuif de oude head-unit. Koppel en ontkoppel alle draden die aan de oude stereo. Verwijder voorzichtig de oude stereo en ontkoppel de oude paneel.

Stap 4: Als je hebt een kabelboom specifiek voor uw auto, de taak wordt uiterst eenvoudig, want je hoeft alleen de draden aan de achterkant van de nieuwe stereo-installatie. Sluit de connector op de juiste plaats in de nieuwe stereo.

Stap 5: Als je niet in staat waren om een ​​kabelboom te krijgen, moet je elke draad op jezelf. Zorg ervoor dat de draden aan te sluiten aan de respectieve connectors, op basis van hun polariteit. Sluit de positieve draden van de luidsprekers op de positieve aansluiting presenteren aan de achterkant van de stereo. Ook sluit u de negatieve draden aan de negatieve aansluiting.

Stap 6: Als de luidsprekers van de nieuwe stereo zijn verbonden, moet u de negatieve kabel van de stereo te verbinden met een bout, in de buurt van de streep, waar de radio is gemonteerd. U kunt verwijzen naar de autoradio installatie handleiding, om er zeker van gemaakt de aansluitingen goed zijn.

Stap 7: Als alle draden goed zijn aangesloten op hun respectievelijke aansluitingen, de draden aansluiten op een enkele connector.

Stap 8: De nieuwe stereo is helemaal klaar om te worden gemonteerd op het rek. Schuif het in de montagebeugel voorzichtig. Nu, sluit het harnas connector in de achterkant van de nieuwe stereo-installatie.

Stap 9: Schuif de stereo-installatie in de ruimte in het dashboard en test je nieuwe autoradio. Als het werkt prima, is het tijd om het dashboard terug te zetten. Schroef het terug met behulp van een schroevendraaier.

Stap 10: Sluit de massakabel aan uw accu van de auto en zet uw auto. Uw nieuwe autoradio is nu geïnstalleerd en klaar om te spelen luid!

Dit was alles over auto stereo-installatie. Het installeren van een autoradio is niet zo moeilijk als je net zag! Dus maak je een nieuwe stereo-installatie, verzamel alle tools en maak je klaar voor een rockende auto audio systeem, door gewoon de eenvoudige auto-stereo installatie instructies hierboven!

Auto onderhoudskosten
Gemeenschappelijke Car Problems
Plastic Gas Tank Repair
Auto Remmen
Wieluitlijning Kosten
Auto Levensduur batterij
Hoe maak je een Car batterij op te laden
Wanneer Remblokken vervangen
Reiniging Batterij Corrosie
Mp3-spelers
Solar Car Battery Charger

Leave a Reply