Auto Towing

Auto slepen is de handeling van toetreding tot een specifieke trailer aan de auto, en te slepen achter, met het plaatsen van een auto, boot of een motorfiets op de aanhangwagen voor transport. U kan nodig zijn om over auto slepen denken in situaties waarin u wilt gaan om te varen en je eigen boot te nemen, vervoeren een andere auto of motor naar een andere plaats, of neem een ​​recreatief voertuig naar een ander gebied. Auto slepen kan worden gedaan door krachtige auto’s en SUV’s. Bij het overwegen van de auto slepen voor enig doel, moet je een aantal zeer belangrijke overwegingen in het achterhoofd te nemen. Lees verder voor een aantal belangrijke punten op de auto slepen.

Overwegingen voor Car Towing

Auto slepen is echt een serieuze taak die de nodige aandacht nodig heeft. Moet u eerst controleren slepen specificaties van de auto. Sommige auto’s en SUV’s hebben een grotere trekkersscore dan anderen. Het gewicht terwijl het trekken van aanhangers achter zou moeten zijn onder de gegeven maximale bereik, om bij te dragen tot een veilig rijgedrag. Ontdek het brutogewicht Rating (totaal max. gewicht) van uw auto, wat betekent dat het totale gewicht van de auto aankan. Dit geldt ook voor de bestuurder, alle passagiers, vol gas tank, en ook de tong gewicht van de aanhanger om achter worden gesleept.

Trekvermogen hangt normaal gesproken af ​​van het type voertuig en de kracht van de motor. Het verwijst naar het maximale bedrag van het gewicht van de auto kan op een helling te trekken zonder het te beschadigen aandrijflijn. Merk op dat het totale gewicht trailer en de belasting daarop moet lager zijn dan de maximum grens trekkende. Bandenspanning is een andere factor die moet worden betaald aandacht aan bij het slepen. Vanwege het trekgewicht wordt een band blootgesteld aan hogere druk die is waarom u kan nodig zijn om de luchtdruk dienovereenkomstig aan te passen.

Terwijl slepen, bedenk dan dat een te lage bandenspanning heet dat is waarom ze de neiging om te mislukken. Het kan nodig zijn om lucht in banden verhogen volgens een toename van de belasting op de trailer. Er wordt voorgesteld om een ​​luchtdrukmeter te houden voor het controleren van de bandenspanning regelmatig tijdens het slepen. U kunt verwijzen naar de handleiding voor het bepalen van de juiste luchtdruk je nodig hebt om in te stellen. Een ander punt om in het achterhoofd is de remweg die toeneemt met het gewicht. Laten we nu de auto trekhaak te bespreken.

Auto Towing Equipment

Er is een breed scala aan trekhaak, afhankelijk van welke methode je gaat gebruiken voor het slepen. Er is een methode die de tweewielige slepen, waarbij alleen de achter wielen van de getrokken auto in contact met de grond. De auto trekhaak hier wordt aangeduid als een sleep dolly. Er is een andere methode die wordt gebruikt met name in het geval van optrekken recreatieve voertuigen, die bekend staat als vier wielen naar beneden slepen of appartement slepen. In deze methode wordt het voertuig te slepen niet gehouden op een uitrusting en alle wielen de grond raken. De apparatuur die wordt gebruikt hier zijn een zelfuitlijnende trekhaak, zelfinstellende ontvanger mount, zelfinstellende vehicle mount, of een A-frame.

U heeft wel een optie van die gebruikmaakt auto sleepdiensten voor die kwestie. Deze diensten hebben hun eigen auto’s en apparatuur voor het trekken van een auto of voertuig. Ze kunnen trekken ongewenste auto’s van de ene plaats naar de andere, slepen de auto naar een garage in geval van pech of een ongeval, en vergelijkbare situaties. De sleep-tarieven zijn afhankelijk van welk tijdstip van de dag dat u gebruikmaakt van de dienst, en hoe lang heb je nodig de trekhaak. Een sleepdienst voor vijf mijlen zou over het algemeen kost je vanaf $ 35 tot $ 75.

Car audio en video Kooptips
Brandstof Druktest
Remlichten niet werken
Hoe te Bol van de Koplamp vervangen
Honda vs Toyota
Hoe maak je een Koplamp Schakelaar vervangen
Hoe wordt Remmen Bleed
Keyless Entry System voor Auto’s
Band Ratings: Snelheid Waardering en Load Index
Auto Reparatie Tips
Wiellager Noise

Leave a Reply