Brake Fluid Flush

Alle auto remsystemen van vandaag zijn hydraulische type, die bepalen remwerking door vloeistofdruk. De veranderende periodieke remvloeistof, een grotendeels genegeerd remsysteem onderhoud karwei, vanwege de weinig of geen melding, wordt het in auto handleidingen.

Waarom is het belangrijk?
De belangrijkste reden voor een periodieke remvloeistof vervanging is de chemische aard van de glycol gebaseerde vloeistoffen remmen. Deze chemicaliƫn zijn hygroscopisch, dat ze de neiging om vocht te absorberen. Met vochtopname, kookpunt van deze vloeistoffen naar beneden gaat en de efficiƫntie van de remmen ook wordt aangetast. Wanneer het kookpunt daalt, zijn de remmen niet goed werken bij hoge temperaturen of hoge remmen situaties. Verse vloeistof is duidelijk, terwijl degene die vocht heeft opgenomen dichter en minder duidelijk. Deze verslechtering van de remvloeistof kwaliteit kan vooral nadelig zijn voor anti-blokkeersysteem systemen.

Er is geen manier dat men volledig het binnendringen van vocht te stoppen in het remsysteem, zoals het hele systeem wordt blootgesteld aan de atmosfeer door middel van ventilatie. Tijdens elke opening van de hoofdcilinder, is een beetje vocht geabsorbeerd. Echter, het proces van absorptie is traag en als je schema een regelmatige vloeistof flush, dan is dit probleem van fading, als gevolg van vochtopname kan worden gehouden op de baai. Rem blozen garandeert dat uw remmen een kortere responstijd hebben en ze werken perfect als je ze nodig hebt.

Keuze van Fluid
Het is belangrijk dat je oude vloeistof te vervangen door juiste type nieuwe vloeistof. Remvloeistoffen worden ingedeeld in drie hoofdtypen, die DOT 3 (lager kookpunt temperatuur drempelwaarde is 400 Degree Fahrenheit) DOT 4 (lager kookpunt temperatuur drempelwaarde is 450 Degree Fahrenheit) en DOT 5.1 (lager kookpunt temperatuur drempelwaarde is 500 Degree Fahrenheit ). De DOT 5.1 zijn meestal gebruikt in racewagens. Controleer wat is de aard van de vloeistof die gebruikt wordt voor en vervang deze door dezelfde soort vloeistof. Zorg ervoor dat de nieuwe vloeistof kan verzegelde is totdat u klaar bent om het te gebruiken.

-Procedure-
De procedure is vergelijkbaar met de techniek van bloeden remmen. De dingen die je nodig hebt voor de procedure zijn een kunststof buis, ringsleutel, pipet, een doorzichtige plastic fles en nieuwe vloeistof. U zult ook moeten een andere persoon om u te helpen. Draag handschoenen en een veiligheidsbril.

Om toegang te krijgen tot de remmechanisme eronder te krijgen, gebruik dan een krik. Gebruik twee aansluitingen, aangezien deze een daadwerkelijke steun kan de verhoogde voertuig. U moet het uitvoeren van de rem blozen oefening voor een wielrem op een moment. Eerste deel van de vloeistof spoelen is het openen van de hoofdremcilinder en aftappen van de olie met behulp van een pipet. Vervolgens grondig reinigen van de binnenkant en zorg ervoor dat er geen verontreinigingen in zitten links.

Giet de nieuwe vloeistof in de hoofdremcilinder en bijvullen. Vraag iemand om te zitten in de bestuurder zat en wacht op uw instructies. Zoek de ontluchter in het remsysteem. Bevestig een doorzichtige plastic slang aan op de ontluchter en dompel het andere uiteinde in een duidelijk fles, gedeeltelijk gevuld met de remvloeistof. Vraag uw helper om langzaam druk op het rempedaal, zonder plankgas geven. Zodra hij heeft gedrukt het naar beneden, open de ontluchter door kwartslag en afvoer remvloeistof. Sluit vervolgens het ventiel en vraag uw helper om rempedaal los te laten. Herhaal dit proces totdat heldere vloeistof begint streaming uit de hoofdremcilinder. Periodiek, vullen de hoofdremcilinder met de vloeistof. Herhaal de procedure op de rest van het wiel remsystemen. Dat is remvloeistof blozen voor u in een notendop. Tegenwoordig, speciaal ontworpen spoelen gereedschappen en machines zijn beschikbaar die het uitvoeren van de taak, zelfs gemakkelijk.

Voor Wieluitlijning
Auto Interieur
Trommelrem Aanpassing
Remote Car Starter Installation
Front End Alignment Kosten
Bumper reparatiekosten
Autoruit Reparatie
Problemen Auto Elektrische problemen
Torsion Bar
Best Car Battery Charger
Hoe maak je een Car Battery installeren

Leave a Reply