Car Alarm Problemen

Wij hadden we weten dat het anti-diefstal systeem dat we geïnstalleerd voor de veiligheid van auto op een dag uitgegroeid tot een oorzaak van hoofdpijn voor ons. Auto alarmen die afgaan anytime, anyplace, zonder rekening te houden met hun eigenaren, zijn een bron van grote overlast. Soms kunnen deze alarmen je wakker in het midden van de nacht met hun vervelende piepen, terwijl soms kunnen ze weg te jagen uw buren of een slechte nietsvermoedende voorbijgangers. Als je geluk hebt genoeg is, dan op de rechter toets op de afstandsbediening kan dat ding shut up, wat je zou kunnen hebben om een ​​aantal ernstige monteur werk uit te voeren om het alarm uit te schakelen.

Gemeenschappelijke Car Alarm problemen

Auto alarm dat afgaat bij Will
Er kunnen talloze problemen in het interne circuit van het alarm console, wanneer dit gebeurt. In deze situatie gaat het alarm af, zelfs als er geen enkele ziel naderen van uw auto. U kunt het alarm door simpelweg het contact aan. Anders kunt u ook proberen het uitschakelen van de knop voor het alarm, gelegen onder je stuur. Echter, als dit niet het probleem oplossen, moet u mogelijk de zekering van het alarm te verwijderen. Meestal zekering box voor het alarm bevindt zich onder het stuur aan de linkerkant. Echter, als uw alarmsysteem voor auto toevallig een after-market een, dan vindt u uw alarm zekering in de motorkap. Controleer de gebruikershandleiding voor het schema van zekeringkast. Uw alarm zekering zal waarschijnlijk worden gemarkeerd met een symbool. Met behulp van een naald neus tang, trek de zekering uit de doos. Echter, als je niet kunt beslissen welke van de zekeringen is het alarm zekering, dan kunt u uitvoeren trial and error, totdat u trek de rechter zekering en krijg het alarm uitgeschakeld. Als deze oplossing niet lijkt te werken, kan het nodig zijn om de negatieve pool van de accu van de auto los te koppelen, om het uit te schakelen. Echter, deze optie alleen gebruiken als laatste redmiddel, als het loskoppelen van de negatieve klem middelen, u kunt niet beginnen uw auto.

Auto alarm dat weigert af te gaan
Hoewel, dit is niet een situatie die je publiek verlegenheid kan leiden, is het zeker kan zetten voor de veiligheid van uw auto in gevaar. Als u uw auto te vergrendelen met behulp van een afstandsbediening, ziet u een LED knipperen, maar er is geen geluidsoverlast. Gloeiende LED geeft aan dat de auto alarmsysteem is ingeschakeld, maar het maakt geen geluid. Controleer of de paniek knop op de afstandsbediening werkt of niet, zo ja, dan betekent dit dat er geen probleem is met de hoorn. Je hebt waarschijnlijk hebt een vals alarm in te stellen op. Om de juiste modus te resetten, zie je de gebruikershandleiding en vast te houden en druk op de rechter toets op de afstandsbediening. Als u niet beschikt over een handleiding, dan moet je zou kunnen hebben om een ​​paar proeven om na te gaan welke modus werkt voor je wekker te doen.

Normaal gesproken vindt u alles wat u nodig hebt met betrekking tot het mechanisme van je alarmsysteem in de handleiding van uw gebruikers zelf. Afgezien van de bovenstaande oplossingen gegeven, kan je net zo goed wilt weten of u de batterijen moet een verandering of niet. Ook moet u ervoor zorgen als uw afstandsbediening correct functioneert of niet.

Als uw auto alarm reageert niet op iets, dan moet u wellicht de negatieve pool sleep los te koppelen en uw auto naar de dichtstbijzijnde garage. U dient bij voorkeur aan uw eigen dealer om het alarm probleem op te lossen voor het specifieke merk van uw auto.

Bumper reparatiekosten
Auto’s Die Stoel 7
Audio
Solar Car Battery Charger
Decoratieve Auto Vloermatten
Soorten Muscle Cars
Hoe kan ik Auto deurvergrendeling vervangen
Olie Pan Pakking
Hoe maak je een Frozen automagneten Open
Hoe werkt een Koppelomvormer Work
Car Problems

Leave a Reply