Ceramic Remblokken

Als u een automobilist, zou het overbodig om u te herinneren aan het belang van een goed remsysteem op zijn plaats. Keramische remblokken scoren hoog op alle tests die een ideale remblokken voor in de auto te maken. Ze werden voor het eerst ontwikkeld en gebruikt door Britse ingenieurs in hoge snelheid TGV-treinen in Frankrijk. Sindsdien hebben deze pads toepassing gevonden in zware voertuigen, vrachtwagens en high performance auto’s.

Als het gaat om het veranderen van de remblokken, veel opties vandaag beschikbaar zijn. Remblokken nemen de last van wrijving bij het remmen vanaf hoge snelheden en bij hoge temperaturen. Auto-ingenieurs zijn onderzoek op het creëren van remblokken van materialen die effectief kan weerstaan, hoge temperaturen, stress en gaan langer mee. Het antwoord werd gevonden in de vorm van samengestelde keramische materialen. Samengestelde keramische materialen hebben gegenereerd veel belangstelling, vanwege hun unieke eigenschappen en ze worden overal gebruikt van het creëren van supergeleiders tot remblokken!

Werken van remblokken
Moderne auto remsystemen te gebruiken schijfremmen die effectief kan stoppen of vertragen van een auto wiel draaien en breng de auto tot stilstand. Deze remschijven zijn verbonden met de as. Wanneer u drukt op de remmen, zijn autowielen tegengehouden door het forceren van de remblokken in contact te komen met de wielen, door middel van mechanische, pneumatische, hydraulische of elektromagnetische kracht. De toepassing van remblokken aan beide zijden van het wiel en de resulterende wrijving, maakt de auto uiteindelijk stoppen. Tijdens elke remmen bijvoorbeeld de remblokken moeten intense wrijving en warmte af te handelen. Enkele van de eerste remblokken gemaakt van asbest, organische materialen, zoals harsen, glas en Kevlar.

Er waren veel problemen geassocieerd met elk van deze typen remblokken. De factoren die de efficiëntie van een remblok te beslissen is het stoppen van de capaciteit, warmteafvoer, hoeveelheid geproduceerde stof en geluid. Keramische remblokken zijn beste opties overwegen deze factoren, met uitzondering van een van de prijs. Deze keramische composiet remblokken zijn de duurste onder alle keuzes beschikbaar.

Wat zijn Ceramic Remblokken?
Keramische remblokken zijn gemaakt van een samenstelling van keramische vezels, koper vezels, bindmiddelen en vulstoffen. Een belangrijk kenmerk waardoor ze bruikbaar in zware voertuigen hun hoge capaciteit voor warmteafvoer, minder stofontwikkeling en de lichtheid in vergelijking met andere soorten pads. Ze gaan langer mee, sneller herstellen na het stoppen en zijn zeer geluidsarm. Het lawaai factor is minder als het geluid frequentie valt buiten de normale menselijke gehoor bereik. Al deze eigenschappen maken deze remblokken uiterst nuttig in race-auto’s en andere sporten voertuigen. De lage stof-factor maakt ze een uitstekende keuze voor auto’s met gelegeerde wielen en ABS remsystemen vooral.

Het verschil tussen hun prestaties en andere vormen van remblokken is alleen merkbaar in het geval van race-auto’s, waar ze een extra rand. Echter, als het gaat om auto’s van routinematig gebruik, het verschil is niet veel en is niet echt de moeite waard de hogere kosten. Voor hen metalen remblokken zijn de beste optie als ze zijn duurzaam genoeg en zijn veel goedkoper in vergelijking met keramische remblokken.

Kostenschatting
Een paar pads kost rond de $ 55 tot $ 60. Er zijn vele soorten van deze pads op de markt en variëren in de samengestelde materialen waaruit zij zijn geproduceerd. Dienovereenkomstig de kosten varieert ook. Kies degene die geschikt zijn voor uw auto model.

Zij kan dus meer kosten, maar erfgenaam een ​​lange levensduur maakt ze goede keuzes voor de lange termijn!

Muffler Tips Installatie
Vervang Oliecarter
Beste Front Wheel Drive Auto’s
Uitvinding van het wiel
mp3
Emergency Brake Reparatie
Torsion Bar
Wat is de snelste auto ter wereld
Remleiding Reparatie
Rem reparatiekosten
Tips voor het kopen van een Car Audio versterker

Leave a Reply