Drum Brake Vervanging

Het vervangen van de trommelrem is nodig in voertuigen van tijd tot tijd als ze verslijten na verloop van een periode van aanhoudende gebruik, en als ze niet vervangen kan zeer gevaarlijk zijn voor de individuele rijgedrag dat voertuig. Veel voertuigen hebben tegenwoordig schijfremmen op de voorzijde set wielen, maar nog steeds voor de traditionele trommelremmen kiezen voor de achterwielen van het voertuig. De reden hiervoor is dat trommelremmen zijn relatief goedkoper en gemakkelijker te installeren en is het ook gemakkelijker om de parkeerrem synchroniseren met een trommelrem plaats van een schijfrem.

Uitvoeren van reparatie trommelrem is absoluut essentieel voor de veiligheid van een voertuig te behouden. Als u goed vertrouwd met de werking van auto’s en de verschillende auto-onderdelen (met name de remmechanismen) dan kunt u het uitvoeren van de vervanging zelf. Maar als je geen idee hebt over zulke dingen dan moet je een auto reparatiewerkplaats te bezoeken. Door dit te doen en door het uitvoeren van tijdige reparaties kunt u voorkomen dat de mogelijkheid van een grote auto-ongevallen met betrekking tot uw voertuig.

Hoe te trommelremmen vervangen
Hier is een lijst van de items die u mogelijk nodig heeft bij het vervangen van een trommelrem.

Jack
Jack staat
Sleutels
Rem houder hulpmiddel
Remveer tang
Hammer
Beitel
Tang
Schroevendraaier
Wit lithium vet
Nieuwe remschoenen

Het uitgebreide karakter van deze lijst blijkt dat dit kan dus een lang en ingewikkeld proces zijn, volgt u deze instructies op eigen risico, als je voelt dat je de juiste hoeveelheid kennis en expertise die nodig is.

Zorg ervoor dat uw voertuig opgekrikt met de juiste aansluiting stands, en dat het oppervlak effen is. Voer een wiel in een tijd, zodat u kunt de andere kant te gebruiken voor uw eigen referentie. Voordat u begint dit proces moet je ongeveer de helft van de remvloeistof te verwijderen uit de hoofdremcilinder en gooi het. Nu jack van uw voertuig met behulp van de krik staat, en verwijder het wiel van de kant waarvan trommelremmen die u wilt vervangen.

Nu moet je de oude remtrommel te verwijderen door het plaatsen van een ronde clip en snij het af. Deze ronde clip wordt op het wielbouten van het voertuig. Dit is een eenvoudig proces voor het achterwiel aangedreven auto’s maar voor een voorwielaangedreven auto die u nodig hebt om de lagerkap en wiellagers eerst te verwijderen. Alleen dan zul je in staat zijn om de remtrommel te verwijderen. Als u weerstand voelt terwijl u de remtrommel in beide gevallen, kun je of breng wat glijmiddel, of zet de afstelling van de remmen vast.

Houd altijd een handleiding van een soort met u voor onmiddellijke verwijzing van onderdelen en functies, en indien mogelijk, foto’s te maken samen met elke stap, zodat u weet wat waar. Nu, als er een handrem kabel aangesloten op de remtrommel dan zul je nodig hebt om dat te verwijderen en voordat u kunt doorgaan. Nu moet je de bronnen die de remschoenen hechten aan het wiel cilinder, en dan ga je gang en verwijder de remblokken ook te verwijderen. Nu kun je repareren, of gooi de remtrommels indien u dat wenst te doen. De volgende stap in het proces is de her-installatie van de remtrommel.

Installeer Remtrommels
Ten eerste, moet u de remschoenen te vervangen in de exacte manier dat je ze verwijderd, en ook hechten de zelf stelschroef assemblage. Dit is waar de foto’s die je nam eerder of de handleiding zal van pas komen voor je. Plaats de remtrommel op zijn oorspronkelijke plaats en zorg ervoor dat het vrij kan ronddraaien tegen de remvoering. Voer nu de procedure voor de andere kant en plaats de wielen. Neem nu het voertuig uit voor een proefrit en controleer, of de remmen goed werken.

Let op: de instructies die hier worden gegeven alleen zijn algemene instructies, en als je wilt een goede gedetailleerde set van richtlijnen moet je ofwel een bezoek aan een monteur of een auto reparatiewerkplaats. De vervangingswaarde dat ze u betalen zal slechts een kleine prijs om te betalen. Probeer het proces op uw eigen alleen als je iets over de verschillende auto-onderdelen te leren kennen. De remmen zijn een belangrijk onderdeel van het voertuig en je niet kunt veroorloven om te experimenteren met hen.

Hoe maak je een Car Battery Test
Dynamo Kosten
Parkeerrem Reparatie
Remleiding Vervangen
Car Alarm Problemen
Hoe wordt Remmen Bleed
Klikkend geluid bij het starten van een auto
Hoe kan ik Tire Maten Lees
Auto Interieur
Car Paint
Hoe maak je een band te verwisselen

Leave a Reply