Drum Brake verwijderen

Een van de belangrijkste subsystemen van een auto-assemblage is zijn remmechanisme zonder welke auto rijden zou absoluut rampzalig! Trommelrem is een type remsysteem geïnstalleerd in een auto voor de achterwielen, terwijl de voorwielen hebben meestal schijfremmen.

Trommelrem Werken

Trommelremmen werken op het principe van wrijving die een bewegend wiel kan stoppen. Elke trommelrem bestaat uit twee remschoenen de trommel verbonden met het wiel en een zuiger die de beweging controleert samen met een reeks veren. Wanneer u drukt op het rempedaal, is de zuiger geduwd door hydraulische werking en de remblokken drukken tegen de trommel en het wiel, het niet meer hun beweging door wrijving. Wanneer u het rempedaal loslaat, worden de schoenen trok zich terug door veerwerking. Dat was een vereenvoudigde uitleg over hoe trommelremmen werk.

Na verloop van tijd de remblokken slijten en ze moeten vaak worden vervangen. Indien de drum remsysteem zelf breekt, moet worden vervangen zo spoedig mogelijk. Maar dat is zelden het geval en het meest waarschijnlijk de enige reparatie die opkomt is vervangen van de remblokken. In de rest van het artikel leg ik de procedure van hoe je een trommelrem te verwijderen. Al bladerend door het kan u helpen te beslissen of u wilt het zelf doen of het werk voor een garage centrum verlaten.

Trommelrem Verwijderingsprocedure

Trommelrem vervanging is een baan die een groot deel van de mechanische expertise vereist van uw kant en expertise in het omgaan met de auto problemen. Voordat je gaat vooruit met trommelrem vervangen, moet u weten of uw auto voorwiel-of achterwielaandrijving want dat zal ook de positie van de trommelremmen beslissen en beslissen over de manier waarop u ze verwijdert. Wees gewaarschuwd, trommelrem reparatie is een tijdrovende klus.

De dingen die je nodig hebt om een ​​trommel gedaan rem vervanging krijgt zijn jack, samen met jack stands, schroevendraaiers, koevoeten, tang, hamer, rem houder hulpmiddel, remveer tangen, moersleutels, handschoenen, en vet. De limitatieve lijst van instrumenten hier moet je een idee geven over de complexiteit van het werk, dat is vrij hoog.

Eerste wat je moet doen is het lokaliseren van de auto hoofdremcilinder of de remvloeistof houdt. Je moet om uit te lekken ten minste de helft van de remvloeistof voordat je gaat voor trommelrem verwijderen. Je moet aanvullen met nieuwe vloeistof na herinstallatie of vervanging van de trommelrem.

Zodra u de remvloeistof verwijderd, de volgende taak is het verwijderen van de auto banden toegang tot de remtrommel montage. Ik neem aan dat je de band verwijderingsprocedure met behulp van jack kennen en assteunen voor drums en sleutels voor het verwijderen van wielmoeren. Zodra de banden zijn uitgeschakeld, kunt u achter toegang tot het remsysteem.

Als uw voertuig is een achterwiel aangedreven, wordt de volgende procedure aanbevolen. Zoek een ronde clip verbonden met het wielbouten en verwijder deze. Dan kunt u verwijderen van de remtrommel door de afstelling van de remmen schroef terwijl ervoor te zorgen dat het niet te slepen tegen de remvoering.

De volgende procedure wordt aanbevolen als uw auto is een voorwielaandrijving. U moet de wiellagers te verwijderen, samen met de lagerkap. Dan vergelijkbaar met een achterwiel aangedreven, kunt u de remtrommel te verwijderen door aan de afstelling van de remmen vast. Gebruik een smeermiddel als de remtrommel niet gemakkelijk loskomen. Vervolgens moet u de handrem kabel te verwijderen, samen met de bronnen die de remschoenen drukken tegen de wielremcilinder. Verwijder eerst de terugstelveren en het aandrukelement bronnen die zich direct op de remschoenen.

Te ontdoen van alle andere verbindingen die gemaakt zijn met de remblokken. Dan kunt u verwijderen van de paar remschoenen, samen met de zelfinstellende veer en schroef montage. Daarmee is de procedure voltooid. Afhankelijk van de conditie van de remblokken en remtrommel, kunt u kiezen of u de trommelremmen vervangen geheel of gewoon gaan voor remblokken of remblokken vervangen. Een vervanger zal omvatten de installatie van nieuwe remschoenen en remtrommel. Dan moet je weer terug alles zoals het was!

Voor gedetailleerde instructies die specifiek voor uw model auto, vindt u in de handleiding van de juiste Hayne de. Persoonlijk adviseer ik u om het werk van de trommelrem vervanging te laten aan een automonteur, want het is nogal een complexe klus die veel expertise vereist.

Hoe ABS Remmen werken
Bad Wiellager Symptomen
Batterij van de Auto Onderhoud
Slijtage-indicator
Vervang Oliecarter
ABS Remmen Problemen oplossen
Auto problemen met oververhitting
Uitlaat Lek
Gids voor een auto Dynamo vervangen
Auto’s
Voor Wieluitlijning

Leave a Reply