Duurste Auto Merken

Er zijn vele soorten van auto’s beschikbaar in de markt voor auto, zoals kleine auto’s, middelgrote auto’s, grote auto’s, SUV’s, luxe auto’s, muscle cars, sportwagens, en ga zo maar door. Elk type auto klasse heeft zijn eigen set van unieke kenmerken en model specificaties. Uit al deze, zijn er een aantal auto’s die zijn het duurst, zoals luxe auto’s en sportwagens. En er zijn zelfs merken waarvan de producten zijn vooral gericht op het rijden eisen van de rijke klasse. Maybach en Mercedes-Benz zijn enkele van de beste voorbeelden van de duurste auto fabrikanten in de wereld.

Maybach
Maybach-Motorenbau GmbH is een luxe auto bedrijf uit Duitsland dat opereert onder Daimler AG corporatie. De modellen vervaardigd door het bedrijf worden gezien als top 10 duurste auto’s ter wereld. De startprijs van 2009 Maybach 57 is 344.000 dollar, de Maybach 62 Zeppelin kost 677.000 dollar, en dat de Maybach Landaulet semi-cabrio is geprijsd op iets meer dan een miljoen.

Mercedes-Benz
Net als de luxe automerk ‘Maybach’, Mercedes-Benz is ook een dochteronderneming van Daimler AG corporatie. Auto’s van Mercedes-Benz zijn primair gericht op de verkeersveiligheid en het grootste comfort van de passagiers. Het heeft verschillende auto-series zoals de S-Klasse vanaf 91.000 dollar, de CL-Klasse vanaf 113.150 dollar, de SLK-Klasse met een prijs van 47.650 dollar, de SL-Klasse bij 102.600 dollar als uitgangspunt prijsklasse, en de SLS AMG bij 183.000 dollar. Ook opgenomen in de lijst van de top tien duurste auto’s is de Mercedes-Benz SLR McLaren, die is geprijsd op $ 450.000 voor het basismodel.

Rolls-Royce
Rolls-Royce Motor Cars is een Brits merk van luxe auto’s, die onder de eigendom van de BMW Group. Twee van de meest populaire auto’s van het merk dat wordt vervaardigd zijn van de Phantom en Ghost. De Phantom werd aangeboden tegen een startprijs van $ 300.000 en dat de Geest kost ongeveer $ 255.000. De Rolls-Royce merk heeft meer omzet dan haar belangrijkste concurrent ‘Maybach’.

Bugatti
Bugatti Automobiles SAS is een autofabrikant uit de Elzas, Frankrijk, dat is een dochteronderneming van Volkswagen Group, opgericht in 2000. Het heeft twee varianten van de Bugatti Veyron EB 16.4, waarvan de laatste ‘Super Sport’ versie wordt beschouwd als de snelste street legal auto ter wereld. De prijs van de Bugatti ‘Super Sport’ wordt verwacht dat ze rond 2,7 miljoen dollar.

Porsche
Porsche Automobil Holding SE is een auto-producent of luxe en high-performance auto’s uit Duitsland. Het houdt een belangrijk aandeel in ‘Volkswagen AG, die eigenaar is van de’ Volkswagen Group ‘, die bekende automerken als Volkswagen, Lamborghini, Bugatti, Bentley, Audi, Skoda en omvat. Een van de duurste auto’s ter wereld is de Porsche Carrera GT, geprijsd op ongeveer 484.000 dollar. Porsche Cayenne Turbo SUV kost 106.000 dollar, en dat de 911 GT2 komt op ongeveer $ 245.000.

Ferrari
Ferrari is een Italiaanse fabrikant van high-performance sportwagens. De Ferrari Enzo is list-geprijsd op een goede 659.330 dollar, terwijl de Ferrari F40 werd aangeboden op $ 400.000. Aan de andere kant, is de Ferrari 612 Scaglietti die momenteel worden aangeboden voor 304.000 dollar. Een andere opmerkelijke auto van de reus is de Ferrari F430, waarvan de prijs varieert van 186.925 dollar naar 217.310 dollar. Er zijn vele andere krachtige en high-performance auto’s van het merk dat zijn duur genoeg voor een gewone man veroorloven.

Er zijn vele anderen, zoals Audi, BMW, Lexus, Aston Martin, Maserati, Cadillac, en nog veel meer. Omdat auto-onderdelen van deze machines niet goedkoop komen, dit zijn ook de duurste automerken te repareren en te onderhouden. Merk op dat de prijzen zelfs kan toenemen als geavanceerde accessoires en upgrades worden gekozen.

Hoe maak je een snelheidssensor wijzigen
Gemiddelde Car Battery Life
American Cars Vs buitenlandse auto’s
Hoe vaak naar Remblokken vervangen
Dashboard Reparatie
Hoe lang moet remblokken Laatst
Kleine auto’s 2012
Controleer Batterij van de Auto
Dead Car Battery Symptomen
Hoe maak je een Car Battery Test
Snelheidsmeter Cable Replacement

Leave a Reply