Emergency Brake lampje blijft branden – Wat te doen?

Van alle verschillende subsystemen die deel uitmaken van de goede werking van uw auto mogelijk is, iemand wiens onderhoud kunt u zich niet veroorloven om te negeren de auto remsysteem. Zonder goed functionerende auto remmen je autorijden kan zijn potentieel desastreus. Met het bereik van de verschillende automodellen in de markt, het is zonderling onmogelijk om erop te wijzen wat precies kan het probleem zijn als parkeerrem lampje blijft branden, zelfs nadat u de rem ontkoppeld. Wat volgt is een algemene bespreking van de mogelijke oorzaken die kunnen leiden tot autorem problemen die leiden tot een continu ingeschakeld remlichten.

Emergency Brake lampje blijft branden – Mogelijke oorzaken

De primaire functie van de noodrem licht om aan te geven wanneer de handrem niet is uitgeschakeld. De nood-of parkeerrem is een mechanisch remsysteem, vooral gebruikt bij het parkeren auto op hellingen. Echter, zoals u wellicht heeft gemerkt, soms blijft branden, zelfs nadat de parkeerrem wordt uitgeschakeld. Er zijn meer dan een reden waarom dit zou kunnen gebeuren. Ten eerste het uitsluiten van dat er niets mis is met de elektrische licht indicator circuit, zijn hier enkele van de redenen waarom het kan worden verblijven op:
Probleem met handremschakelaar
Een van de redenen waarom een ​​parkeerrem licht kan blijven ingeschakeld is een slecht functioneren van de schakelaar in verband met het rempedaal. Dus het eerste wat je moet doen is controleren parkeerrempedaal schakelaar voor verkeerde uitlijning. Laat hem nakijken van een automonteur om te weten of dat echt het geval is. Als u merkt dat de remlichten niet werkt, ligt het probleem vooral in het elektrische systeem dat de remmen regelt.

Brake Fluid Loss Van Hoofdremcilinder
Als er niets mis is met het parkeerrempedaal aanpassing, de tweede meest waarschijnlijke oorzaak is een laag vloeistofniveau in master uw remsysteem cilinder. Een vochtverlies wijst meestal op een lek in het systeem. Om te controleren of dit inderdaad het probleem is, moet u vloeistof niveaus van de hoofdcilinder, die de vloeistof nodig is voor hydraulische rem functioneren levert controleren.

Een laag vloeistofniveau zal breken problemen, omdat er verlies van hydraulische druk. Het verlies van vloeistof in het remmen van de auto aan een zijde, kan een onbalans, wat kan leiden tot het licht gaat branden.

Als het verlies van remvloeistof is inderdaad het probleem, moet u de verloren remvloeistof te herstellen zo snel mogelijk. Het beste is om de auto te nemen om een ​​garage centrum Pronto en de remvloeistof boven, na een grondige inspectie van het remsysteem.

Versleten Remklauwen
Een andere reden, die samen met vloeistoflekkage, kan zijn verslechterd de conditie van uw remsysteem waardoor het licht te gloeien, is de slijtage van de remklauwen. Het zal meer vloeistof worden getrokken uit het reservoir leidt tot verdere problemen. Check out de remklauwen en de remblokken op slijtage. Het is beter om de remblokken en remklauwen regelmatig gecontroleerd uit, als onderdeel van de auto-onderhoud schema.

De meest waarschijnlijke dader is een defecte noodrem schakelaar of lage remvloeistof. Wat ook het geval is, is het aanbevolen dat je het remsysteem zo spoedig mogelijk gecontroleerd. Het is niet aan te raden dat je rem problemen te negeren, zoals plotselinge falen van dit systeem kan fataal zijn. Rush uw auto naar de dichtstbijzijnde garage centrum, zoals de noodrem licht op kan gewoon worden dat erop duidt rem niet in de maak!

Beste Front Wheel Drive Auto’s
DIY Car Repair
Hoe kan ik Tire Maten Lees
Achter vervangen van de remblokken
Honda vs Toyota
Anti-lock Brake Problemen
Auto problemen met oververhitting
Alloy Vs. Steel Wheels
Master Cylinder Repair
Hazard Lights
Geen driver Car

Leave a Reply