Front Wheel Drive Auto’s

De auto’s waarin het motorvermogen alleen de voorwielen genoemd voorwielaandrijving auto. De dwarse motor in plaats van de conventionele longitudinale motor voor auto’s met deze technologie. Het voordeel van het gebruik van deze auto’s is de tractie door hen aangeboden. Het helpt bij het navigeren gladde wegen zonder veel moeite. Het is noodzakelijk om winterbanden op dergelijke auto’s hebben, het helpt bij het navigeren van de auto in een betere manier.

Beoordelingen van Front Wheel Drive Auto’s

De evaluaties van belangrijke modellen van deze auto’s worden hieronder weergegeven. De details van de beste merken op de markt beschikbaar zijn te vinden in dit schrijf-up.

Hyundai Sonata
Deze auto is een van de beste producten die door Hyundai, een hoop tijd en geld is besteed aan het onderzoek van deze auto. Het bedrijf verwacht dan ook veel van dit model. De 4-cilinder motor van deze auto genereert een vermogen van 198 pk; geproduceerde koppel is 184 pond-voet. Deze mid size sedan auto is zeer geschikt voor gebruik door families. De Hyundai Sonata komt ook in verschillende afwerking (SE, GLS, etc.) samen met vele veiligheidsvoorzieningen. Er is een voorziening om een ​​zonnedak en navigatie systeem toe te voegen. De kilometerstand aangeboden door Hyundai Sonata op de snelweg omstandigheden is 35 mpg, terwijl het 28 mpg voor de stad omstandigheden. Deze auto is geprijsd op ongeveer $ 19.000.

Ford Taurus
Deze auto is verkrijgbaar in vele verschillende modellen, de Taurus SHO is een van de hoog presterende degenen. Deze auto wordt aangedreven door een V6-motor met een inhoud van 3,5 liter. Het produceert een vermogen van 263 pk. De Ford Taurus staat bekend om top kwaliteit veiligheidsvoorzieningen en auto-interieurs. De veiligheidsvoorzieningen zijn vier-wiel anti-spui remmen, post-crash SOS alarm, elektronische tractie en stabiliteitscontrole, enz. De andere technologische mogelijkheden van deze auto zijn de MyKey ouderlijke kenmerken, Collision warning, Cross Traffic Alert, doploos tanken, adaptieve cruise control, touch-pas keyless entry, ruitenwissers met regensensor, blinde vlek detectie en intelligente keyless entry. De prijs van Ford Taurus varieert van $ 25.000 – $ 38.000.

Volkswagen GTI
Deze hatchback model wordt geleverd met een 2,0 liter motor en genereert een vermogen van 200 pk. De 4-cilinder motor van Volkswagen GTI wordt geleverd met een 6-versnellingen en dubbele koppeling geautomatiseerde of 6-versnellingsbak. De manier waarop deze auto stevig greep het wegdek is wat maakt het besturen van een veilige ervaring. Precieze besturing is ook een van de belangrijkste kenmerken van deze auto. De hoge kwaliteit interieur is een van de hoogtepunten van de Volkswagen GTI. De geschatte brandstofverbruik voor de handgeschakelde auto’s is 32 mpg op de snelweg voorwaarden en 24 mpg tijdens het rijden in de steden. De prijs van deze auto varieert van 23.500 dollar – $ 31.000.

Chevrolet Cobalt SS
Deze auto wordt vervaardigd door General Motors en is een van de snelste auto’s in dit segment. De Chevrolet Cobalt SS wordt aangedreven door een 205 pk motor. Dit 4-cilinder motor met een 2,0 liter is bestand tegen een 12 psi boost. De 215/45WR-18 Pirelli P6 banden opgenomen in dit ontwerp van auto’s staan ​​bekend om de grip die ze bieden. De ultra-stabiele dynamiek van deze auto is ook een van de hoogtepunten. De basisprijs van deze auto is rond de $ 25.000.

Toyota Aurion
Vervaardigd door de Toyota bedrijf in Australië, is deze auto uitgerust met een V6-motor met een capaciteit van 3,5 liter heeft. De Toyota Aurion wordt geleverd in 4-deurs sedan stijl. Het interieur van deze auto heeft een satijnen houtnerf afwerking. Make-up spiegels en een algemeen verbeterd instrumentenpaneel zijn enkele van de kenmerken van het interieur van deze auto. De lichtmetalen velgen voor Toyota Aurion komen in een 16 inch formaat. De prijs varieert van 35.500 dollar – 50.000 dollar.

De huidige voorwiel aangedreven auto’s zoals hierboven vermeld, gebruik maken van dwarsgeplaatste motoren. De “end-on” gemonteerde transmissie drijft de voorwielen van deze auto. De homokinetische koppelingen verbonden door middel van aandrijfassen worden gebruikt in de voeding van de voorwielen. Deze auto nuttig blijken in koude landen waar men moet rijden in sneeuw. Auto’s met een voorwiel aandrijving worden dan ook goed geschikt voor deze omstandigheden en bieden een veilige en geruststellende rijervaring.

Hoe maak je een Car Battery Test
Wiellager Noise
Emergency Brake Reparatie
Drum Brake verwijderen
Auto Onderhoudsschema
Auto’s Die Stoel 7
Wanneer Rotoren vervangen
Hoe een Dynamo controleren
Auto’s
Goedkope RWD auto’s
Tekenen van een verstopt brandstoffilter

Leave a Reply