Geen driver Car

Driverless auto’s door Google is uitgegroeid tot het gesprek van de stad. Sommige mensen zien het als de zoveelste stap in de mechanisering van de menselijke activiteiten. Anderzijds zijn sommige andere individuen speculeren dat het verminderen van het aantal ongevallen, waarvan de meeste worden veroorzaakt door fouten bestuurder en besparen van de verloren 1200000 leven. Het is niet de eerste keer dat mensen hebben losgelaten van de besturing van een inrichting. Vliegtuigen zoals Airbus omvat on-board computers die kunnen opstijgen en landen van het vliegtuig na het voltooien van de reis. Een onbemande auto, als het wordt geïnstrueerd om naar een bepaalde bestemming, navigeert er naar toe met de hulp van input van een GPS real-time tracking systeem, dat wil zeggen coördineert het beschrijven van de huidige fysieke locatie op het land en die van de bestemming. Het gaat dan langs straten volgen wegenkaarten die zijn geladen in de computer. Het zorgt ervoor dat het de bestemming nadert door het vragen time-to-time GPS-ingangen met betrekking tot zijn huidige verblijfplaats en deze te vergelijken met die van bestemming.

Auto’s die zijn driver

Sinds 1933 worden er pogingen gedaan om te komen met soortgelijke auto’s. Norman Bel Geddes was de eerste om het veld in te voeren door het tentoonstellen van zijn auto-begeleide auto met de naam Futurama, in de 1933’s World Fair. Sindsdien hebben verschillende entiteiten, zoals Tsukuba Werktuigbouwkunde, Ernst Dickmanns, US Army, Daimler-Benz, Carnegie Mellon University, Alberto Broggi, en General Motors komen met hun modellen. Concurrentie zoals de DARPA Grand Challenge, aangekondigd in 2002, en VisLab Intercontinental Autonome Challenge aangekondigd in 2010, hielp ook om creatieve geesten aan te trekken om de creatie van deze concept car. Dezelfde auto door Google is ook de laatste poging in deze richting.

Als je met de statistieken in verband met de poging van Google, een bos van onbemande auto’s heeft onder bijna 140.000 mijl, volledig te vertrouwen op de efficiëntie van hun sensoren en respons mechanisme geleverd door de boordcomputer. Deze auto door Google videocamera’s bevestigd op het dak, radarsensoren en een laser finder gebouwd voor het opsporen van het overige verkeer dat afkomstig kan zijn in zijn richting. Volgens deskundigen, ook na het succes van Google om deze auto op de weg, vandaag, is niet mogelijk omdat een aantal van de factoren zoals kosten, naast anderen. Echter, in de volgende 5 – 6 jaar, kunnen we in staat zijn om deze technologie te gebruiken in beperkte ruimte, zoals ziekenhuizen of vliegvelden.

Technologie in driver Cars

U kunt worden verrast om te weten dat zelfs in de auto van vandaag, de technologie wordt gebruikt in de ene of de andere.

Cruise Control
Cruise control wordt beschouwd als een soortgelijke technologie die wordt gevonden in vele automodellen. Hoewel het kan de bestuurder van de auto af te nemen zijn of haar voet van het gaspedaal en de gewenste snelheid in te stellen, is het niet een compleet onbemande systeem. De chauffeur moet een uitkijkpost voor de bochten en bochten in de weg en de auto’s die reizen op minder snelheid dan hij is behouden en de juiste maatregelen te nemen om een ​​ongeluk te voorkomen. Adaptieve cruisecontrol maakt gebruik van verfijnde vorm van de technologie die gebruikt wordt voor de cruise control. Met de hulp van radarsensoren geplaatst op de voorkant, kunnen deze auto’s detecteren de aanwezigheid van bewegende objecten op hun pad, en voorspellen van hun snelheid, richting en bereken hoe je een veilige afstand van hen te houden.

PRE-SAFE-systeem
Pre-Safe-systeem die zijn uitgerust in een aantal van de modellen van de luxe auto’s is een vorm van onbemande auto-technologie. Deze zijn geprogrammeerd om crashes te anticiperen en preventieve maatregelen om de inzittenden van de auto te voorkomen, komen om schade te nemen. Wat gebeurt er als de auto uitgerust met pre-safe systeem is ongeveer te botsen met een ander object. Het systeem zal allereerst prime de pauzes die op een beetje van waaruit de belasting wordt toegepast met volle kracht. Het systeem, op hetzelfde moment, begint het motorvermogen waarin het effect van de botsing dempt verminderen. In het geval dat het contact onvermijdelijk is, zal pre-safe systeem draai veiligheidsgordels en implementeren van de airbags op het juiste moment.

Zelf parkeren
Auto fabrikanten zijn gekomen met de auto-modellen die kunnen zorgen voor hun eigen parkeerplaats. De chauffeur moet doen is de parkeerplaats vinden en dat het ten minste 6 meter groter dan de grootte van de wagen te verzekeren. Sensoren aanwezig op alle zijden van dergelijke voertuigen hun de aanwezigheid van de andere voertuigen in de omgeving en de informatie wordt gebruikt in parkeren van het voertuig zonder ongelukken voelen.

Traction of Stability Control
Tractie-of Stability Control is een onbemande auto-technologie die veel lijkt op ant-lock breekt systeem. Het is echter veel ingewikkelder en is altijd actief wanneer de auto in beweging is. Het blijft bewakingsingangen van vele systeem over de auto aanwezige snelheid, richting en de kwaliteit van het wiel contact met het wegdek. Als de auto lijkt te gaan in een slip, het systeem grijpt in en probeert te herstellen van de situatie.

Alle technologie in gebruik, punt dat de auto is een duidelijke mogelijkheid. Het zal enige tijd duren om op de wegen van deze wereld op grote schaal.

Gesmede Wielen Vs. Gegoten wielen
Car Audio Systemen
Wanneer Rotoren vervangen
Kleine auto’s 2012
Verschil tussen Schuifdak en moonroof
Heater Core Instructies voor vervanging
Hoe maak je een relais switch test
Top 10 meest betrouwbare auto
Batterij van de Auto Onderhoud
Versnellingsbak problemen
Dead Car Battery

Leave a Reply