Hoe ABS Remmen werken

Alle auto’s zijn tegenwoordig uitgerust met ABS-remmen en hoe ze werken is de eerste vraag die opkomt als je denkt aan de ABS (Anti-Lock Braking System). Auto technologie wordt dagelijks probeert om nieuwe hoogten schaal met vooruitgang en diepgaand onderzoek. Introductie van ABS was een groot revolutionair concept van de auto-technologie. Een ABS is een auto remsysteem waarmee de wielen van uw auto langzaam te stoppen zonder slippen en te voorkomen dat de wielen blokkeren op. Het stoppen van de auto op gladde wegen kan bewijzen heel gevaarlijk voor de bestuurder. Het kan leiden tot een ongelukkig ongeval en waardoor de auto en bestuurder kan lijden zware schade. Dit systeem werd ge├»ntroduceerd in de jaren 1980 ‘en sindsdien is een standaard uitrusting is de meeste auto’s. Sinds het is op de weg voor heel ergens, laten we iets meer te leren over hen.

Hoe ABS Brake werkt

De belangrijkste antwoord achter hoe deze technologie werkt is vrij eenvoudig. Het anti remsysteem is hoofdzakelijk ontworpen voor een veilige en comfortabele rit. Een wiel dat slippen minder grip op de weg dan een wiel dat niet slippen. Wanneer een auto wordt aangedreven op een nat wegdek, is het vrij duidelijk dat de wielen gaan zeer weinig grip te krijgen wanneer de remmen worden toegepast. Dit komt omdat het contactvlak van de band op de natte gebied heeft te lijden minder wrijving. De ABS voorkomt wielen blokkeren wanneer geremd, hen te laten draaien op een lagere snelheid, waardoor ze de auto van slippen. Dit resulteert in de auto tot stilstand komt op kortere afstand.

In deze paragraaf bespreken we op hoe werkt dit systeem werk in eenvoudige bewoordingen. De controller is een belangrijk auto-onderdeel en houdt een oogje op de toenemende snelheid van de auto de hele tijd. Het is op zoek naar verschillende bewegingen in de auto wiel dat kan plotseling en snel. wanneer de remmen de sensoren detecteren een vermindering van de wielsnelheid. De sensoren bedienen van de rem kleppen op de wiel vertraagt, daarbij de remmen zodat het draaien. Dit voorkomt blokkering van het wiel en slippen van het voertuig. Omgekeerd wanneer de sensor detecteert dat een wiel sneller dan de andere wielen draaien, deze wordt bekrachtigd het remsysteem op de snellere wiel. Dit hele proces is continu en herhaaldelijk gebeurt in auto’s met ABS. De resulterende effect voor een bestuurder is dat hij / zij een veiliger rijden, waarin zijn auto niet slippen en stopt en eerder en sneller ervaart.

ABS remsysteem Components

ABS is gemaakt van vier belangrijke componenten die de goede werking van het systeem te garanderen en zonder deze drie opties het antwoord op hoe ABS remmen werken niet kan worden voltooid.

Snelheidssensoren
Snelheid sensoren in ABS moet weten over het wiel snelheid die het gaat over om het te controleren. Snelheidssensoren zijn op alle 4 de banden van een auto voor het regelen van de snelheid van de auto.

Kleppen
Er is een klep geïnstalleerd in de remleiding van elke rem waarover de ABS. In verschillende ABS de klep heeft 3 standen.

In de eerste positie de klep open en de druk komt rechtstreeks uit de hoofdcilinder en gaat door de rem.
In de tweede stand, de klep voorkomt dat de lijn te houden naast de rem van de hoofdremcilinder. Dit is doeltreffend bij het verminderen van de druk stijgt.
In de derde stand, de klep geeft enige druk van de rem.

Circulator
Aangezien de klep drukloos van de remmen, is het noodzakelijk dat de druk teruggaat. De pomp vermindert de druk in de leiding.

Controller
De controller bestuurt de auto ABS. Het regelt de snelheid sensoren en regelt de kleppen.

ABS-remmen geven wel de veiligheid van de auto wanneer hij wordt geconfronteerd moeilijke toestand van de wegen en het wordt aanbevolen dat auto’s moeten worden uitgebreid met ABS.

Remklauw vervangen
Best Concept Cars
Anti-lock Braking System
Duitse auto’s Vs Japanse auto’s
Car Paint
Lamborghini Geschiedenis
Muffler Reparatie Kosten
Antivries Lek
Achter vervangen van de remblokken
Koplamp Lens Restauratie
Window Tint verwijderen

Leave a Reply