Hoe kan ik Aluminium Wielen reinigen

Je hebt misschien geschilderd van uw voertuig aluminium wielen in de kleur van uw auto te vullen, of dat u waarschijnlijk gebruik van geanodiseerd aluminium wielen om hun uiterlijk te verbeteren. Het grote probleem is de oxidatie waardoor deze wielen zien er vies en oud. Grit, vetvlekken, teer en ook hun best doen om ze te laten zien er lelijk uit, die uiteindelijk, mars van de schoonheid van uw voertuig. Hieronder volgen enkele nuttige tips over het reinigen van hen.

Allereerst zullen we de taak op zich door het nemen van de wielen van een voor een, zal dit helpen in het omgaan met het wiel gemakkelijk en tegelijkertijd met de taak.
Voordat u begint, verwijdert u items, zoals centrum-caps, klepsteel hoezen, enz. Dit zal de oppervlakte te reinigen en je zult in staat zijn om te werken onbelemmerd.
De hete stofdeeltjes voortvloeit uit het gebruik van remmen uiteindelijk tot problemen leiden, de stofdeeltjes gemengd met teer uit de weg en het vet kan vast komen te zitten aan het wiel.
Hier volgen een paar kenmerken die u kunt gebruiken voor het verwijderen van vlekken. Vóór de aankoop van de reinigingsoplossing of pasta of gel, zorg ervoor dat ze niet ammoniak, watervrij chemicaliën of zuren bevatten. Hoewel de schoonmaakproducten met deze chemicaliën krijgt het vuil van de metalen oppervlakken en maakt het glanzend uitzien, het effect is van korte duur. Ammoniak en watervrij chemicaliën kan etsen en de leeftijd van de metalen in de wielen te vroeg. Deze chemicaliën kunnen leiden tot re-oxidatie en bezoedelen deze wielen.
Als u voorzien van uw auto met mag legering of magnesium lichtmetalen wielen, weet dat het is wit van kleur, die je niet kunt verbeteren door polijsten, tenzij er minder dan 20 procent van magnesium in.
De volgende stap is het wassen het wiel. Gebruik het reinigingsmiddel om alle losse vuil uit de wielen.
Als je gaat om een ​​borstel te gebruiken, gebruik dan een wiel borstel, dat is veel zachter en niet krassen op het oppervlak.
Probeer alle hoeken en gaten komen om zich te ontdoen van de losse vuil. Daarna drogen met een schone doek of handdoek.
Vervolgens pakken we de hardnekkige vetvlekken en tar die bewaard zijn gebleven van de was-en nog steeds aanwezig zijn op het oppervlak.
Deze kunnen worden verwijderd met behulp van wax en ontvetter oplossingen zoals verf prep. Giet een kleine hoeveelheid van deze oplossing in een kleine pot.
Dompel een zachte doek in de ontvetter oplossing en neem het wiel enkele malen. Als de vlekken blijven bestaan, veegt u het wiel met een schone doek en opnieuw toe te passen meer was en vet oplossing voor het wiel oppervlak.
Pits, indien die aanwezig zijn, dienen te worden afgeslepen om zich te ontdoen van hen. Vergeet niet dat grover de schuursponsjes of schuurpapier, hoe meer diepe zal de krassen die het achterlaat.
Gebruik de beste kwaliteit pad of het minste wat je kunt beginnen met op 400 grit nat en droog papier en vervolgens te polijsten uit zijn werk en de de krassen, verwijder gebruiken 600 korrel.
In het ideale geval is het raadzaam niet te gebruiken onder de 180 korrel schuurpapier op de aluminium wielen, maar als de situatie daarom vraagt ​​kunt u kiezen 80-2000 grit schuurpapier.
Zorg ervoor dat u een beroerte gelijkmatig en in een rechte lijn, rond de rand en op de gezichten om de beste resultaten te krijgen.
Wanneer u van de ene korrel naar het volgende, buff onder een hoek van 90 graden ten opzichte van de richting waarin u gebruikt met de laatste korrel.
Reinig met een doek zo vaak mogelijk om de losse vuil te verwijderen van het oppervlak u werkt op, in plaats van te werken het in het oppervlak.
Herhaal dit proces totdat u zeker weet dat het wiel vrij is van alle vlekken en putjes. Wees extra voorzichtig bij het schoonmaken van de gebieden met moer-gaten, hoeken en gewrichten, vooral, waar wordt bepaald lid worden van de hub.
Als u tevreden bent met het resultaat, was het wiel om zich te ontdoen van de gebruikte reinigingsoplossing en het vuil van het oppervlak.
Polijsten aluminium wielen is altijd aan te raden na het wassen, dus, een zachte en schone doek te gebruiken om eerst, laat het wiel droog en dan kan je gebruik maken van een van de polishes beschikbaar of kan ervoor kiezen om was en buff het.
Herhaal de stappen hierboven voor de andere wielen.

Na afwerking met alle wielen van uw auto, kunt u een stap verder gaan en de rand met een verf schilderen, maar het is aangeraden om dit werk te verlaten met de professionals, tenzij je een vaste hand. Was de auto naar het werk te voltooien, en met een kopje dampende koffie in je hand, dan kunt u een stapje terug en genieten van uw handwerk.

Het is gemakkelijk om dromen een glanzende en opvallende auto, maar het is moeilijk om op eigen handhaven. De instructies hierboven zijn makkelijk te volgen en kun je de gewenste resultaten mee.

Hoe kan ik Tire Maten Lees
Torsion Bar
Front End Alignment Kosten
Batterij van de Auto
Used Car Auto Parts en accessoires
Lamborghini Geschiedenis
Olie Leak Repair
Car Audio Installatie Gids
Contactschakelaar Problemen
Diagnose Car Problems
Brandstof Drukregelaar Problemen

Leave a Reply