Hoe lang moet remblokken Laatst

Remmen zijn als essentieel onderdeel van een voertuig andere. Onderhoud en verzorging van de remmen is noodzakelijk voor een veilige rijervaring. Als uw auto is uitgerust met schijfremmen, dan remblokken vormen de levenslijnen van het remmen van uw auto systeem. Rem problemen kunnen worden toegeschreven aan problemen in de remblokken of de remschijven. Voor een goede werking van het remsysteem van een voertuig is het belangrijk om tijdig controle van de werking van de componenten te houden en wanneer te repareren of te vervangen kennen.

Remblokken, met behulp van een frictiemateriaal aan hun oppervlak, waardoor de remschijven te stoppen, waardoor haulting het voertuig. Dit gebeurt door middel van een hydraulische mechanisme dat de beweging van de wielen van een voertuig grijpt, waardoor het voertuig te stoppen. Wrijving van de remblokken produceert warmte en veroorzaakt ook slijtage van de remblokken te scheuren. Uiteraard zijn remblokken ontworpen om de maximale misbruik te nemen als ze moeten enorme slijtage dragen en scheuren. De immense warmte die door wrijving maakt het nog erger. Daarom is er behoefte aan tijdige vervanging van de remblokken. Maar, hoeveel mijlen doen deze pads mee?

Factoren die van invloed van de levensduur van de remblokken

De levensduur van de remblokken wordt beïnvloed door vele factoren. Terwijl sommige factoren kunnen worden bediend door de gebruiker, andere gehouden remblokken veroorzaken. Hier is een lijst van de zaken die hun levensduur te beslissen:
Materiaal: Er zijn 4 soorten remblokken materialen – semi-metallic, niet-asbest organische (NAO), lage-metalen NAO en keramiek. Organische remblokken zijn rustig en niet een zo groot slijtage van de rotorschijf. Aan de andere kant kan de semi-metalen op te staan ​​om de warmte die door zware vrachtwagens en SUV’s. Keramische remblokken hebben de langste levensduur, maar luidruchtig kan zijn in sommige toepassingen. Beide soorten organische remblokken zijn veel minder luidruchtig en veroorzaken zeer minder slijtage van de rotor, maar snel slijten zelf. Semi-metallic remblokken zijn ontworpen om op te staan ​​om enorme warmte die door zware voertuigen en SUV’s. Deze gaan langer mee dan de organische degenen. Keramische remblokken meer kosten dan een ander type en bieden de beste remeigenschappen. Het dragen naar beneden van de remblokken en de rotor is veel minder in dit geval. Deze remblokken hebben de langste levensduur, maar luidruchtig kan zijn als het gebruikt wordt in zware voertuigen.
Rijgedrag: De manier waarop je rijdt een beslissende factor zijn. Als een bestuurder gewone van zijn zwaar op de remmen, zal de levensduur van de remblokken veel minder dan iemand die geldt veel minder druk op het rempedaal. Remmen te vaak, dat wil zeggen na zeer korte tussenpozen, zal snel slijten ze af. Men kan inprenten een gewoonte van het houden van veilige volgafstand en anticiperen op een vertraging sneller en remmen heel langzaam.
Type en gewicht van de auto: groter en omvangrijker auto’s als SUV’s eisen dat de remblokken om harder te werken, terwijl het stoppen van het voertuig, waardoor het dragen naar beneden sneller. Extra massa op het als gevolg van overmatige opslag heeft ook een impact op de remblokken leven.
Terrein: Zwaartekracht is de grootste vijand als het gaat om remmen. Wegen met hellingen of met veel bochten eisen hun tol op de remmen en drastische vermindering van de levensduur van de remblokken. Dit is een factor waarover je niet veel aan doen, maar je kunt maak je klaar voor een rem baan op zijn minst!

De meeste fabrikanten raden een verandering van remblokken elke 60.000 mijl, maar alleen onder sombere rijomstandigheden. Echter, slechts weinig auto’s gereden op grond van deze zogenaamde ideale omstandigheden en de noodzaak nieuwe remblokken veel eerder. Zich bewust zijn van de schade die u zullen helpen de remmen te houden in een topconditie. Door het volgen van de bovengenoemde stappen men kan oogsten in een enorme resultaten.

Zoals eerder gezegd, goed onderhoud en gedegen kennis van de remblokken kan je enorm helpen in oogsten de beste prestaties en een lange levensduur van hen af.

Hoe maak je een relais switch test
Wieluitlijning Kosten
Hoe te kogelgewrichten vervangen
Auto Veiligheid Ratings
Tips voor het kopen van een Car Audio versterker
Hoe maak je een Flat Tire Fix
Achter vervangen van de remblokken
Drum Brake Vervanging
Remschoen Vervanging
Hoe maak je een lederen Car Seat Reparatie
Springen van een Car Battery

Leave a Reply