Hoe maak je een Car Stereo installatie

Een autoradio wordt geacht tot daar met de motor welke de belangrijkste auto-onderdelen! Dus in het geval je een auto die, tot nu toe heeft nog de autoradio, of u wilt uw oude auto stereo-installatie te vervangen door iets nieuws, dan moet u mogelijk om te leren hoe je een autoradio te installeren. Is het moeilijk? Nou niet zo moeilijk als je denkt! Je leert iets nieuwe en bespaart u een aardige cent als de autoradio installatie kosten zullen vrijwel nul!

Auto stereo installatie-instructies

Het installeren van een autoradio is niet zo moeilijk. Hier is de spullen die je nodig hebt voor dit kleine project.

Nieuwe Stereo
Afstriptangen
Kniptangen
Band
Schroevendraaiers

Laten we nu eens zien hoe je een stereo in 4 eenvoudige stappen installeren.

Stap # 1: om het actief klaar
First things first. Je gaat naar een stereo-systeem dat past in de bestaande ruimte gemaakt voor het nodig hebben. Want als het niet deze baan gaat krijgen een stuk moeilijker. Dus het is beter om een ​​stereo in een maat die de ruimte voor past. Het tweede ding om in gedachten te houden is dat wanneer je de stereo te kopen, uw dealer vertellen welke auto je hebt. De dealer zou kunnen hebben een kabelboom die uw auto past.

Stap # 2: Verwijder het oude systeem
De tweede stap is het verwijderen van het oude systeem. Maar voordat je dat doet, zorg ervoor dat je de negatieve draad los te koppelen van de accu van de auto. Zelfs als de auto uit is, samen met de draden aangesloten op de accu kan zeer gevaarlijk zijn. Verwijder de oude stereo en schroef de oude paneel. Koppel alle auto draden die aan de oude paneel voordat u deze uittrekt. De draden zijn meestal allemaal verbonden aan een stekker die u kunt gewoon eruit trekken.

Stap # 3: Plug The New Thing In
Als je heb wel een kabelboom die specifiek zijn voor uw auto, dat is echt heel goed nieuws! De baan wordt een stuk eenvoudiger op deze manier. Het enige wat je hoeft te doen is de stekker van de kabelboom in de stekker. Maar als je niet dan zal uw werk een beetje moeilijker.

Ten eerste moet u de positieve draad aansluiten van de luidspreker naar de positieve aansluiting van de stereo-installatie. Neem de negatieve kabel van de luidspreker en sluit deze in de negatieve aansluiting. Sluit vervolgens de negatieve kabel van de stereo aan de bout waar de radio is aangesloten en de positieve draden aan op de stereo.

Stap # 4: Schuif de Thing In
Nu alle draden zijn aangesloten op de stekkers en schuif het paneel op. Veeg het paneel niet vastschroeven, want als er een probleem is, moet je het allemaal los te schroeven opnieuw. Schuif vervolgens de stereo inch Eenvoudig als het wordt. Dan terug Sluit de negatieve draad op de accu en start de motor. Zodra de auto begint, in een CD of een pen drive of wat dan ook MP3-opslagapparaat uw prachtige nieuwe stereo kunnen spelen. En hopen dat de muziek wordt afgespeeld? En als dat zo is, schroef in het paneel goed.

Zoals ik al zei, de auto audio systeem is echt een zeer belangrijk onderdeel van de auto zelf en iets wat geen enkele bestuurder kan rijden zonder meer. Als je eenmaal hebt het zware werk gedaan, hop in, rev de motor, zet de ramen en krijgen met het zingen!

Dashboard Waarschuwingslichten
Auto Parts
American Cars Vs buitenlandse auto’s
Beste Sedan 2012
Olie Pan Pakking
Auto Oververhitting Oorzaken
Best Concept Cars
Car Audio Accessoires en condensatoren
Snelheidsmeter werkt niet goed
Auto stereo installatie
Automatische transmissie Problemen

Leave a Reply