Hoe te Schijfremmen wijzigen

Schijfremmen zijn de voorremmen in een moderne auto. Ze zijn altijd in de frontlinie van de actie als het gaat om remmen en dus hebben de neiging om snel te slijten. Als ze slijten, denken, hoe zou u trek je auto over, hè? Lijkt moeilijk, toch? Dus het is het beste om regelmatig te wijzigen schijfremmen of remblokken voordat ze falen.

Lay-out van een schijfrem

In vergelijking met Trommelremmen, schijfrem systemen zijn efficiënter, betrouwbaarder en sneller bij hoge temperaturen en verraderlijke omstandigheden. Het gehele samenstel remmen bestaat uit een schijf rem (rotor) die is gemonteerd op een as die vervolgens is aangesloten op een remklauw, waardoor twee remblokken die krijgen geactiveerd door de hydraulische druk systeem. Zowel de remblokken harde gedwongen tegen de zijkanten van de schijfremmen effectuering veel wrijving die vertraagt ​​het voertuig. Bovendien is de factor van hoe lang de remblokken laatste meestal wekt onder deze discussie. Nou, het dragen capaciteit van de remblokken is het op basis van verschillende variabelen, zoals kilometerstand van de auto, de ingebouwde van de remblokken, de rijstijl van de gebruiker.

Voor nu, laten we om het proces van het veranderen van schijfremmen houden door het volgen van deze gemakkelijk te doen en niet te moeilijk om instructies te begrijpen. Je zult al snel meevoelen met het feit dat het veranderen van schijfremmen helemaal zelf, is een tijd ‘n’ geld besparen in een heleboel manieren.

Veranderen Schijfremmen

Materialen

Autokrik
Normale grootte sockets / sleutels
C-clamp
Zwarte vet

-Procedure-

Kraak de wielmoeren ‘n’ bouten los genoeg op het voorwiel, en zorg ervoor dat u niet alle van hen los te kraken. Het wiel moet gewoon voorzichtig eraf. Goed te doen deze procedure voordat u Jack de auto omhoog. Het is riskant als je het jack-up en probeer het wiel te verwijderen, kan het voertuig draaien of vallen hard op de grond.
Krik de auto met behulp van een krik.
Nu dat u al de nokken verwijderd, bewaar ze op een veilige plaats, zodat u later niet jagen voor hen.
Draai de schijfremmen op uw werkstijl kant om comfortabel te verwijderen van de remklauwen.
Kijk nu de twee bouten waarmee de remklauw dragers houden helemaal. De bouten moet achter de remklauw aan beide kanten.
U vindt ze met de hoes gesitueerd op de as, omdat de dikte glijdt ze als de remblokken functie.
Als je wilt kun je een rem reiniger te gebruiken om het oppervlak van de schijf moet reinigen, deze reinigers zijn gemakkelijk verkrijgbaar in bouwmarkten.
Spray de reiniger op de remklauwen en alle auto-onderdelen die zijn verwijderd. Goed schoonmaken.
Zodra u klaar bent met het uitvoeren van de bovenstaande stappen, is het tijd om oude te vervangen door nieuwe. De volgende stappen laten u de procedure van hoe schijfremmen te installeren.
In de eerste plaats krijgt de vervangende onderdelen van een auto-onderdelen winkel, in het bijzonder degenen die versleten zijn, zoals remblokken, remleidingen, remklauwen, enz.
Nu met behulp van vet, glijmiddel de nieuw aangekochte schijfremmen, zodat ze gemakkelijk schuiven op de drager.
Vervolgens gebruikt u een c-klem om het te passen rond de remklauw. Aan het ene uiteinde plaats de klem om de remklauw en de andere kant van de zuiger crank. Vastklemmen totdat de zuiger volledig naar binnen geduwd met de remklauw rand.
Forceer in de zuiger naar rechts naar binnen te gaan, zodra je het past, laat u de baan als het is.
Smeer de achterkant van de remblokken te helpen verminderen lawaai en wrijving in de remmen monteren.
Vergeet niet, tenzij en totdat de versleten remblokken zijn niet schrapen metaal op metaal, het wisselen van de schijven mogen niet plaatsvinden. De kwestie van weten wanneer je moet schijfremmen te veranderen moet alleen stijgen wanneer, is er een imposante trillingen in het stuur terwijl u van toepassing remmen om de auto te stoppen. Dit is wanneer u zich realiseren dat de schijven versleten zijn en ze moeten een verandering.
Bewegen verder wordt het proces van het remmen het glazuur Vervolgens voerden. Het wordt gedaan met behulp van een schuurpapier die wordt gewreven tegen de schijven aan de glanzende glazuur te verwijderen.
Het bezit komen van de remklauw met nieuwe remblokken die gleed in en schuif de remklauw langzaam en voorzichtig terug in de remklauw drager om goed te beveiligen. Breng terug de twee bouten die werden verwijderd uit de remklauwen.
Zodra alle bouten en moeren zijn vervangen terug op zijn plaats, kunt u nu het wiel weer op zijn plaats door snugging de lugs.
Aard van uw auto, door het verwijderen van de krik en draai de nokken en onderdelen zoals het was.

De methode voor het wijzigen achterste schijfremmen is eveneens. Dus als je wilt om te werken aan de andere zijde van het wiel, ik weet dat je zou nu niet aarzelen!

Brake Fluid Flush
Klikkend geluid bij het starten van een auto
Trommelrem Aanpassing
Hoe wordt olie Leak Fix
Kosten van remblokken
Auto Oververhitting Oorzaken
Remlichten niet werken
Uitlaat Lek
Bugatti Vs. McLaren
Kleine auto’s 2012
Front End Alignment Kosten

Leave a Reply