Hoe wordt Remmen Bleed

Elke chauffeur die de veiligheid plaatst boven alles, zou moeten weten hoe je remmen ontluchten als het gaat om auto-onderhoud. Als u niet wilt dat de eng of nachtmerrie situatie van een rem mislukking onder ogen, is het absoluut noodzakelijk dat u uw auto remmen regelmatig bloeden. Hier heb ik het over de standaard procedure voor bloeden hydraulische remsystemen.

Wat is Rem Bloeden?

Voor degenen die kwam in het najaar, laat me beschrijven wat is rem bloeden en waarom is het een noodzakelijke onderhoudsprocedure voor auto’s van vandaag. Moderne auto’s zijn uitgerust met hydraulische remsystemen die worden bestuurd door vloeistofdruk. Bloeden een rem is het wegwerken van luchtbellen die zijn aangegaan of gekregen gevangen in remleidingen (die hydraulische vloeistof te houden), dat een aanzienlijke daling van de efficiëntie Caus.

Normaal hydraulische vloeistof verpakt in remleidingen (vanwege de aard onsamendrukbaar), leidt tot de ontwikkeling en het onderhoud van voldoende hoeveelheid vereiste druk remmen. Aanwezigheid van luchtbellen (gezien de samenpersbare aard) vermindert de hydraulische druk op de remmen, waardoor remwerking van het hele systeem. Daarom is het noodzakelijk dat de hydraulische remleidingen zijn af en toe bloedde en de remvloeistof wordt vervangen.

Hoe wordt Remmen Bleed By Yourself

In dit artikel worden instructies voor het remmen bloeden voorzien in een generieke manier. In te gaan op specifieke instructies niet mogelijk is, omdat er mogelijk bepaalde verschillen in het remsysteem ontwerp van verschillende auto’s. Beschouw dit als een grove richtlijn als je kan nodig zijn om enkele aanpassingen, afhankelijk van uw model auto te overwegen. Lees de auto-onderhoud handleiding vóór het uitvoeren van de procedure. Remvloeistof gebruikt in de moderne hydraulische remmen kan giftig zijn en moet zeer zorgvuldig worden behandeld!

Gereedschap en Benodigdheden Voor Rem ontluchtings
Auto reparatie en onderhoud taken kunnen niet worden uitgevoerd zonder de juiste hulpmiddelen en benodigdheden bij de hand. Hier zijn de dingen die u nodig hebt om effectief te bloeden remmen:
Clear Plastic slang
One Box Wrench (moet de ontluchter bout past)
Turkije Baster (te zuigen vloeistof)
Een Dry & Clear Plastic fles
28 oz of 793,772 g Brake Fluid
Spacer (een klein stukje van de Lumber)
Een ander mens (kunnen volgen instructies aan het woord!)

Als je eenmaal hebt gemonteerd de noodige, kunt u beginnen met de procedure. Draag handschoenen en een veiligheidsbril tijdens de procedure die uw handen en ogen zullen beschermen tegen de giftige remvloeistof.

Stapsgewijze Rem ontluchtings Procedure
Jack de auto omhoog zodat de auto wielen zijn ongeveer zes centimeter boven de grond. Zoek het remsysteem achter elk wiel en de ontluchter kleppen. Ten eerste, je moet het reservoir van de hoofdcilinder van het wiel, waarvan remsysteem vinden, u van plan bent te bloeden. Voor het verwijderen en uit de remvloeistof zuigen, met de hulp van een kalkoen blaster, moet u naar de top van de hoofdremcilinder te verwijderen. Zuigen zoveel oud remvloeistof mogelijk met behulp van de kalkoen blaster. Zorg ervoor dat u niet de remvloeistof overal als het kan corrosief zijn morst. Reinig de binnenkant van de hoofdremcilinder met een oude (bij voorkeur niet-pluizende) doek.

Daarna aftappen en dweilen baan, krijgt de nieuwe remvloeistof en giet deze in de hoofdremcilinder, voor het vervangen van de cilinder top. Vraag je buddy te zitten zelf op de stoel van de bestuurder en de pomp het rempedaal ten minste vijftien keer of meer. Dit zal de vloeistof in te vullen in de remleidingen. Houd een spacer (stuk hout) tussen het rempedaal en de vloer van de totale aarding van het pedaal te voorkomen.

Nu moet je het opzetten van dingen voor de eigenlijke bloeden baan. Het bezit komen van de doos sleutel en zoek de bleeder bout op het remsysteem. Draai gewoon de bleeder kleppen met behulp van de bijgeleverde steeksleutel. Niet volledig open de ontluchter kleppen. Slechts los ze iets aanbevolen.

Haal dat droge heldere fles en giet wat remvloeistof in het (ongeveer een of twee inches). Verkrijg de doorzichtige plastic slang en dompel het ene uiteinde in de flessen vloeistof en druk het andere uiteinde over de ontluchter bout voor het aftappen van vloeistof.

Als je eenmaal hebt ingesteld de fles, weer verwijderen van de cilinder boven, giet verse remvloeistof in de hoofdremcilinder en maken het vol. Sluit de bovenste en vraag je buddy om langzaam druk op het rempedaal en deze ingedrukt te houden totdat je hem om te stoppen. Zodra hij bevestigt dat het pedaal is ingedrukt volledig, de ontluchter bout met een kwart met de hulp van een dopsleutel. Zodra je hem aanzet, zal de vloeistof naar beneden stromen de buis en in de bleeder fles.

Zorg ervoor dat het andere uiteinde van de buis wordt gedompeld in de vloeistof of lucht terug te voeren in Na al het vocht wordt afgevoerd, sluit de ontluchter door het draaien van de bout in omgekeerde volgorde. Zodra de klep gesloten is, vraag dan uw buddy om zijn been te verwijderen uit het pedaal en het omhoog gaan laten.

Herhaal het hele proces van bloeden totdat de verse heldere vloeistof die u gegoten in, start coming out van de buis en je merkt bellen coming out. De master reservoir cilinder mag nooit zonder vloeistof als dat laat de lucht gaan het remsysteem.

Na voldoende aantal spoelprocessen, zal lucht worden genomen uit de remleidingen. Zodra de heldere vloeistof, samen met bubbels (lucht) wordt afgetapt, kunt u draai de ontluchter los en verwijder de buis. Het bloeden proces voor een wiel wordt gedaan. Vervolgens moet je herhalen hetzelfde proces met de rest van de drie wielen!

Vul het reservoir, pomp het pedaal en houdt, draait u de ontluchter, laat de vloeistof en de lucht bloeden, sluit de klep en laat pedaal! Dat is het bloeden proces in het kort dat u herhalen voor de rest van de wielen. Begin met een met de langste remleiding en gaan in de aflopende volgorde. (De aanbevolen volgorde is rechter achterwiel, linker achterwiel, rechter voorwiel en linker voorwiel.)

Enkele tips en waarschuwingen

Als u zich afvraagt ​​hoe u abs remmen ontluchten, zal ik u adviseren om hulp te nemen van een professional in dat geval, als ze vereisen een scanning tool, terwijl bloeden. Zorg ervoor dat u de fabrikant aanbevolen remvloeistof in het reservoir te vullen. Met behulp van het verkeerde type van de vloeistof kan leiden tot Uitvallen van het remsysteem en veel auto reparaties totaal! In het geval u niet zeker bent over de gehele procedure, neem hulp van een professional voor de eerste keer en zie hoe het moet.

Het remsysteem van een auto is iets dat naar behoren te functioneren. Zonder volledig operationeel remmen, rijden is zeer gevaarlijk. Er kunnen geen compromissen met het onderhoud ervan, tenzij je auto kan vliegen! Dus negeren auto problemen, vooral die met betrekking tot remmen, wordt niet aanbevolen.

Car Battery Tester
Remblokken en Remschijven Kosten
Snelheidsmeter werkt niet goed
Hoe kan ik Car problemen op te sporen
Car Battery Recycling
Hoe maak je een Car Engine Vermogen Verhogen
Band Ratings: Snelheid Waardering en Load Index
Uitvinding van het wiel
Remblokken vervangen
Hoe te Remschijven vervangen
Olie Leak Repair

Leave a Reply