Meest betrouwbare auto merken

Er zijn veel merken die er op de markt voor auto’s, maar klanten voornamelijk in te gaan voor degenen die hebben bewezen betrouwbaar te zijn. Th e auto-industrie is voornamelijk gevuld met merken uit de VS, Europa en Azië. Alle fabrikanten kijken uit naar het verstrekken van voertuigen die een beroep op klanten en voldoen aan hun behoeften rijden. Er zijn een aantal automerken die precies hebben wat klanten nodig hebben met betrekking tot brandstofverbruik en lage onderhoudskosten. Er zijn veel auto-tijdschriften die specifieke score voor de beste auto’s in de betrouwbaarheid categorie. Hierna hebben we geprobeerd naar beneden enkele autobedrijven die worden verondersteld om de meest betrouwbare.

honda
Honda heeft altijd een betrouwbare merk voor de afgelopen paar jaar. De beste modellen hebben gemaakt dat het merk betrouwbaar zijn die, zoals CR-V, Fit en Ridgeline. De Accord en Civic sedan lijn van het Japanse merk is ook over de hele wereld vertrouwd. Het bedrijf is ook het aanbieden van de ‘Insight’, dat is een hybride auto. De Accord Crosstour en Odyssey zijn andere goede voertuigen van de automaker.

toyota
Toyota is een andere Japanse merk dat een bewezen staat van productie betrouwbare en familie geschikte voertuigen heeft. Het heeft vele betrouwbaarheid awards voor voertuigen zoals de Highlander, Sequoia, Tundra, en de hybride Prius. Toyota Corolla en Camry sedans zijn aanzienlijk verkocht in de Verenigde Staten. De Venza crossover is ook beschouwd als een betrouwbare SUV door velen. Deze modellen zijn zeker beschouwd in de top 10 van de meest betrouwbare auto’s.

Porsche
Deze Duitse auto bedrijf is een van de meest gerespecteerde merken in de wereld. Samen met hoge prestaties en dure auto’s, komt ook een indrukwekkende betrouwbaarheid factor. De Boxster model wordt beschouwd als de meest betrouwbare auto van Porsche worden. Veel auto liefhebbers zeggen dat het merk is meer gericht op het produceren van producten die het best zal voldoen aan kopers en bewaar ze tevreden voor een lange tijd.

Lincoln
Lincoln is een automerk dat functioneert onder de Ford Motor Company. Het is bekend om luxe auto’s te produceren. De meest betrouwbare auto’s zijn de Mark LT, ook verkocht als de Ford F-150 Platinum, en de MKZ, een luxe auto. De Lincoln MKZ Hybrid wordt aangenomen dat het betrouwbaar genoeg zijn in termen van lage auto-onderhoud en een goede brandstofverbruik. Het bedrijf heeft de Lincoln MKT en MKX als stijlvolle SUV’s.

Buick
Buick is een merk dat werkt onder de eigendom van de auto-reus General Motors. Het is een van de GM-merken die heeft een record van het bedenken van auto’s die uiterste tevredenheid van de klant aan te bieden. Het is algemeen bekend voor het hebben van een goedkope luxe sedan lineup. De sedans Juridische en LaCrosse worden beschouwd als de meest betrouwbare auto’s die door het merk.

Volvo
Volvo is een auto productie bedrijf uit Zweden die samen met auto’s en SUV’s, ook heeft een uitstekende line-up van bussen, touringcars, en vracht vrachtwagens. Volvo Cars Corporation is een van de meest succesvolle Europese auto-bedrijven. Als het aankomt op de top veiligste auto’s op de weg, Volvo is een van de eerste kanshebbers. Het biedt sedans, zoals de S40 en S60, en crossovers en SUV’s als de XC60 en de XC90, om er maar een paar te noemen van hen.

Lexus
Lexus is een divisie van de Japanse corp. toyota Het wordt beschouwd als een van de meest populaire luxe merken in de industrie. Het heeft de prestaties op basis van voertuigen, meest comfortabele luxe auto’s, en ook een breed scala aan zuinige hybriden. De IS sedan wordt verondersteld om een ​​van de populaire modellen, terwijl de CT-Hybrid is een betrouwbare hatchback. Door de betrouwbaarheid van Lexus, worden auto’s verkocht in 70 landen en regio’s.

Acura
De Acura merk ander bedrijf van Honda die ook een betrouwbaar autofabrikant. Er wordt gezegd dat Honda luxe en prestaties voertuigen onder de merknaam Acura produceert. Het merendeel van de auto’s en SUV’s van het merk worden beschouwd als betrouwbaar. Echter, TSX modellen zijn lager dan gemiddeld gewaardeerd als gevolg van problemen in de achterste remblokken. Maar haar vlaggenschip RL model heeft verschillende onderscheidingen ontvangen.

Merk op dat elk merk zijn eigen goodwill heeft, als het gaat om functies en functionaliteiten, brandstofverbruik, onderhoud, en aanverwante aspecten. Vergeet ook niet dat sommige merken zijn goed in veiligheid, terwijl anderen op de prestaties. Er zijn vele andere goede merken dat klanten gaan voor, zoals Ford, Nissan, Chevrolet, GMC, etc. Porsche toppen onder high performance auto, terwijl Honda en Toyota top in meest betrouwbare auto’s voor de consument klasse. Echter, je moet niet vergeten dat Honda en Toyota hebben hun auto’s teruggeroepen voor reparatie, op een bepaald punt of het ander. Als u wilt dat de besten in de totale betrouwbaarheid, Porsche en Buick zijn de beste te worden beschouwd.

Blower Motor Weerstand
Car Battery Charger Beoordelingen
Auto onderhoudskosten
Auto Remmen
Car Stereo verwijderen
Snelheidsmeter Cable Replacement
Soorten Muscle Cars
Trommelrem Aanpassing
Dashboard Reparatie
Window Tint verwijderen
Kleine auto’s 2012

Leave a Reply