Reiniging Aluminium Wielen

Weet u dat aluminium wielen kan maken of mar van uw auto uiterlijk? Het vuil dat wordt opgebouwd op de wielen na verloop van tijd bederft het uiterlijk van de auto. Reinigen van aluminium wielen noodzakelijk om de glanzende uitstraling van het aluminiummetaal herstellen. Voor het reinigen van aluminium velgen is niet een moeilijke taak en kan gemakkelijk worden bereikt binnen een korte tijd. Door dit te doen reinigingswerkzaamheden op een regelmatige basis is nodig, zodat de wielen goed te functioneren voor de komende jaren. De dingen die u nodig heeft om vuil te verwijderen van aluminium wielen zijn aluminium schoner, rubberen handschoenen, papieren handdoek of een zachte doek.

Hoe wordt aluminium wielen schoon?
Polijsten aluminium wielen kan iets vervelend, maar reinigen is eenvoudiger en minder tijdrovend. Hoewel er verschillende soorten van aluminium reinigers op de markt beschikbaar, moet u de een die geschikt is voor uw aluminium wielen te kiezen. Ten eerste moet je om erachter te komen welk type aluminium wielen gemonteerd op uw auto en dan dienovereenkomstig selecteren van de juiste stofzuiger. Het kiezen van de verkeerde kan schade aan de afwerking voor een groot deel. Zo kan reinigingsmiddelen voor geanodiseerd aluminium wielen niet van toepassing op gecoat, geverfd wielen vrij. Men moet ook weten de juiste manier om aluminium wielen schoon te maken. Krassen op de wielen worden vaak als gevolg van onjuiste reinigingsmethoden gezien.

Bepaalde zuren zijn werkzame ingrediënten van deze reinigingsoplossingen. Dus om de huid te beschermen tegen enige vorm van schade, is het essentieel om gebruik rubberen handschoenen. Zonnebril is een andere beschermende uitrusting aanbevolen door deskundigen bij het gebruik van deze aluminium schoonmakers. Nu royaal spuiten de reiniger op de wielen. Zorgen dat de reiniger gelijkmatig gesproeid op het gewenste resultaat. Wees niet in een haast te vegen de stofzuiger. Laat de reinigingsoplossing blijven de wielen ongeveer 10-15 minuten. Dit helpt om hardnekkige vlekken te verwijderen, zonder veel inspanning. Na het wachten voor enige tijd, neem een ​​papieren handdoek of een zachte doek en gebruik deze om de stofzuiger te verwijderen. Frequente toediening van auto remmen kan de rem stof van de remblokken om zich te vestigen op de auto wielen. Een niet-schurend reinigingsmiddel speciaal gemaakt om aluminium wielen schoon te maken kan worden gebruikt voor het verwijderen van remstof.

In het geval dat de aluminium wielen worden niet schoongemaakt voor geruime tijd, moet u enige moeite weg te vegen de geharde vuil te zetten. Laat onnodige druk uit op de wielen tijdens het reinigen als het kan krassen veroorzaken. Een wiel borstel kan ook nuttig zijn om de vuil en stof. Ten slotte kunt u de hulp van een slang om af te spoelen de reinigingsoplossing die nog steeds nog op de wielen. Een goede spoelen is essentieel voor de sprankelende uitstraling van uw aluminium wielen te behouden. Goed uitziende wielen kunnen inderdaad verbeteren van de algehele uitstraling van uw auto.

Huishoudelijke schoonmaakmiddelen
Als u wilt uw auto te wassen, eerst de voorkeur geven aan de wielen. Het reinigen van de wielen Jaar zorgt ervoor dat de aluminium reiniger niet per ongeluk vallen en bederven de look van een reeds gewassen auto. Mogen mensen proberen om een ​​afwasmiddel of een auto wassen zeep te gebruiken om vuil en vlekken te verwijderen van aluminium wielen. Maar deze huishoudelijke schoonmaakmiddelen zijn niet effectief genoeg om de stof en vuil die aan uw aluminium wielen te elimineren. Echter, in sommige gevallen, van deze huishoudelijke producten gebruiken samen met warm water werken om het gewenste resultaat.

Vergeet niet, om de auto te verbeteren, moet u de aluminium velgen te reinigen van tijd tot tijd. Dit is de eerste stap om de auto te houden in goede staat. Het aanbrengen van een nieuwe laag polish op de aluminium velgen na het schoonmaken kan voorkomen ophoping van hardnekkig stofafzetting in de toekomst.

Symptomen van een Bad Fuel Pressure Regulator
Kleine auto’s 2012
Remblokken en Remschijven Kosten
Klikkend geluid bij het starten van een auto
Veiligste auto’s
Verschil tussen Schuifdak en moonroof
Hoe maak je een Car Battery Koppel
Hoe te Jumper kabels Gebruik
Remote Starters voor auto’s
Auto Windows werken niet
Hoe te remvloeistof te verversen

Leave a Reply