Remblokken vervangen

Wanneer de remmen van uw auto geen hun taak goed werkt, is het tijd voor u om te overwegen vervangen van uw remblokjes. Dit is een eenvoudige taak die u kunt uitvoeren door jezelf en met een beetje moeite kun je deze job als een professional uit te voeren. U voelt een merkbaar verschil in de effectiviteit van uw voertuigen remmen als de remblokken versleten zijn, en dit kan een aantal ernstige schade op de lange termijn veroorzaken. Remblokken slijten vrij snel, omdat ze worden op grote schaal gebruikt, en als zodanig wordt het absoluut noodzakelijk om regelmatig de remblokken te vervangen, voor de veiligheid van iedereen die het voertuig bestuurt.

Vervanging Eisen
U moet de handleiding van de auto hebben altijd voor je wanneer je het uitvoeren van deze procedure, en elke stap moet de nodige aandacht krijgen. Als er een ding erger is dan het rijden met versleten remblokken, wordt de vaststelling van de nieuwe remblokken op een verkeerde manier. Dit kan blijken veel gevaarlijker en riskant, dus het moet zeer zorgvuldig en voorzichtig worden gedaan. Het is waarschijnlijk het beste om een ​​monteur de eerste keer te bezoeken, en nog wat uit eerste hand informatie over het vervangen van de remblokken. Als je eenmaal hebt geleerd hoe dat te doen, kunt u deze vervangen de remblokken zelf de volgende keer en vermijd andere problemen

U hebt de volgende materialen tijdens het vervangen van de remblokken.

Steeksleutel, of een verstelbare sleutel.
C-klem.
Lug moersleutel.
Bungee koord.
Hammer.
Inbussleutels.

Zorg ervoor dat uw auto wordt opgekrikt voordat u met deze procedure begint, en een handige tip voor alle beginners is aan de uitsteeksels afbreken van het wiel VOORDAT u opkrikken van het voertuig. Draai alle bouten en dan krik het op, en het bespaart u een hoop problemen later. Ga je gang en verwijder de wielen na dat.

Instructies
Nu moet je de remklauw vinden. Idealiter de meeste auto moet dit net boven de wielbouten en de remschijf. De remklauw moet worden verwijderd voordat u verder. De meeste modellen van auto’s hebben 2 bouten die de remklauw op zijn plaats houden. Als je eenmaal hebt verwijderd, deze kunt u de stekker uit het Remklauw met deze omhoog te trekken. Zoek een plek ergens daar om de remklauw plaatsen, en als je niet in staat bent om dit te doen, het hangen ergens met de bungee koord. Hang niet door de remleiding, omdat dit zal zeker zorgen dat de remmen te mislukken. In de loop van de hele procedure, wees voorzichtig dat u de remleiding andere manier beschadigt.

Nu zorgvuldig te observeren hoe de remblokken op hun plaats gehouden. Let op de aanwezigheid en positie van elke bouten of klemmen, omdat de nieuwe pads moeten worden geplaatst op dezelfde wijze. Langzaam schuift de oude remblokken eruit en schuif in de nieuwe. Alle clips die u hebt verwijderd moet worden teruggeplaatst in dezelfde positie op de nieuwe remblokken zijn plaats te houden. Sommige oude voertuigen kunnen aarzelen om u te laten de remblokjes gaan, dus wiebelen ze rond zorgvuldig door voordat u ze verwijdert.

Nu voor het vervangen van de remklauw moet je de remzuiger te passen op het. Deze zuiger duwt omlaag tegen de remblokken, en vanaf nu zal worden aangepast aan de instellingen van uw oude versleten remblokken. Proberen om het te passen over de nieuwe remblokjes in deze toestand zal alleen schade aan de nieuwe pads. Gebruik de C-klem en duw de zuiger zo ver in als mogelijk. Dit is een integraal onderdeel van de procedure, en die mag worden genegeerd onder alle omstandigheden.

Vervang nu de remklauw en draai alle schroeven die u in eerste instantie had verwijderd. Controleer de remmen een paar keer door op het rempedaal voordat je weer vast aan het wiel. Zodra de zuiger zich heeft aangepast aan de nieuwe remblokken na een paar duwt, zult u het verschil voelen. Nu plaats de wiel en sjouwen het omhoog weer. Uw remblokken met succes zijn vervangen. Vergeet niet dat deze procedure zal dezelfde zijn voor het veranderen van achter remblokken.

100 dollar, afhankelijk van de kwaliteit van de remblokken en het model van de auto – kosten van het vervangen van de voor-of achterzijde remblokken kan van alles tussen de $ 30 te zijn. De lasten op arbeid zal variëren van reparatiewerkplaats om te winkelen te repareren, maar je kunt het betalen van dat voorkomen door het volgen van deze vervangen van de remblokken instructies. Niet alleen bespaart u geld, maar je krijgt ook een groot gevoel van voldoening en tevredenheid. De veiligheid van uw remmen is nu hersteld, zodat u kunt gerust zijn.

DIY Car Repair
Auto Geluiden en wat ze betekenen
Auto Oververhitting Oorzaken
Hoe lang moet remblokken Laatst
Honda Vs Nissan
Hybride auto-accu
Wielen
Diagnose Car Problems
Auto Veiligheid Ratings
Meest betrouwbare auto merken
Meest betrouwbare auto’s ooit gemaakt

Leave a Reply