Remklauw Reparatie

Een van de belangrijkste onderdelen van een auto is het remsysteem. Voor veilig rijden, moet u ervoor zorgen dat uw remsysteem is in goede werkende staat. Moderne auto’s gebruiken hydraulische auto remsystemen. Het handhaven van een remsysteem gaat om een ​​veel klussen inclusief remvloeistof flush, rem bloeden, en vaak gepaard gaat met remklauw reparatie.

Remklauw Functie
Remklauw is een belangrijk onderdeel van hydraulische schijfremmen gebruikt in moderne auto’s. Auto wielen zijn bevestigd aan rotoren die metalen schijven die meedraaien met de wielen. Remklauwen zijn bevestigd over de rotor en handelen als klemmen. Hun taak is om remmen mogelijk te maken door het creëren van wrijving met het wiel rotor. Binnen remklauwen, zijn remblokken gemonteerd, die tegen de rotor wanneer je de remmen. De belangrijkste functie van de remklauw is om de remblokken en hydraulische rem zuigers zijn plaats te houden.

Reparatie Procedure
Rem klauw revisieset is nogal een eenvoudige baan en je kunt trekken het uit als je de richtlijnen goed en zorgen voor veiligheidsmaatregelen. Voor richtlijnen specifiek voor uw model auto, stel ik voor dat u de juiste Hayne handleiding te kopen voor uw auto. De tools die je nodig hebt voor de baan zijn de volgende:
Dopsleutel
Twee gloednieuwe remklauwen
Remvloeistof voor bloeden remmen
WD-40 spray voor smering en het voorkomen van corrosie
Jack Stands en krik

Ten eerste opkrikken van de zijkant van de auto wiel waarop u van plan bent om te werken en assteunen onder te plaatsen. Met behulp van geschikte sleutels draai de wielmoeren van de band waarvan remklauwen je nodig hebt om te herstellen. In het geval dat de wielmoeren hebben aangescherpt te veel, dan kunt u gebruik maken van de WD-40 smeermiddel om ze los te maken. Met behulp van een momentsleutel, verwijdert u de wielmoeren en krijgen dan de band van de auto.

Zodra het verwijderen van de band, zal de remklauwen zijn goed zichtbaar. Reparatie kan worden gemaakt met behulp van schuifmaat wederopbouw kits, maar ik zou adviseren u om hen vervangen als ze versleten zijn. Alsof ze niet volledig, het hele remsysteem lijdt zware schade. Het heeft geen zin in het nemen van risico als het gaat om uw auto remsysteem. Dus het is het beste om te vervangen versleten remklauwen.

De bouten die remklauwen hechten aan het remsysteem worden normaal verborgen door plastic covers. Verwijder de deksels van de onderste en bovenste bouten en het gebruik van een juiste maat sleutel, ga dan naar de bouten die remklauw te sluiten op de rotor te verwijderen.

Er is nog een bout die moet worden verwijderd om volledig de remklauw losmaken van het remsysteem. Het is de banjobout dat de remklauw hecht aan de remleiding. Nadat u hebt bepaald waar de banjo ring onder de banjobout, verwijder de bout en vervang ring door de nieuwe die wordt geleverd met de nieuwe remklauw. De versleten remklauw kan vervolgens eenvoudig worden verwijderd van de rotor en kunt u deze vervangen door de nieuwe remklauw. Bevestig vervolgens de banjo bout samen met de nieuwe ring terug ion plaats. Natrekken uw procedure voor het verwijderen, plaatst u de bovenste en onderste moeren op zijn plaats en zorg ervoor dat ze goed geschikt zijn. Plaats de kunststof kapjes weer terug op de bouten. Met dat gedaan, wordt uw reparatie klus te klaren. Echter, moet u de auto remmen ontluchten voor het vrijgeven van de ingesloten lucht, om ervoor te zorgen. Zodra het bloeden procedure wordt gedaan, kunt u teruggaan vervangen autoband op zijn plaats en draai de wielmoeren.

U kunt besparen op de reparatie kosten als u de procedure op uw eigen. Periodieke inspectie van de binnenkant van een remsysteem, dat de remblokken en het hydraulische remsysteem omvat wordt geadviseerd. Auto reparatiewerkzaamheden kan gemakkelijk worden uitgevoerd als u bereid bent om de auto problemen grondig te bestuderen en wat je geleerd hebt toe te passen!

Hoe vaak naar Remblokken vervangen
Hoe te Jumper kabels Gebruik
Window Tint verwijderen
Lamborghini Geschiedenis
Remleiding Vervangen
Bugatti Vs. McLaren
Brandstof Druktest
Beste Oliefilter
Hoe wordt Remmen Bleed
Emergency Brake lampje blijft branden – Wat te doen?
Automotive Tips voor probleemoplossing

Leave a Reply