Remschoen Vervanging

Ik denk dat ik niet uit te leggen in de diepte wat is precies een remschoen, zoals je misschien al weten. Maar laat me je briefen over het nog eens, verwijzend naar hetzelfde. Remschoenen zijn natuurlijk een van de meest de integraal onderdeel van elk remsysteem in een auto. Wanneer de remmen worden toegepast door een bestuurder om een ​​auto te stoppen te brengen, is het de component genaamd ‘remschoen’ die ook wel het eerst in actie. In een auto, wordt het gevonden in de trommel remmen (schijfremmen) met remklauwen binnen. Er zullen momenten zijn in de toekomst wanneer je nodig hebt om dit onderdeel te vervangen, voor het geval u de remmen een beetje zwak of uw voertuig niet onmiddellijk stoppen.

In het algemeen, de meeste auto’s hebben schijfremmen op de voorwielen en trommelremmen op de achterwielen. Zo kan een auto gebruiker om ervoor te zorgen dat alle onderdelen van het remsysteem, zoals remblokken, remschoenen, trommels, schijven, efficiënt te functioneren voor de veiligheid van u en uw voertuig.

Waarom is het nodig om vervangen Brake Shoes?
In een auto, het is de wrijvingskracht voeringen op een remschoen of pad dat verslijt heel vaak en heeft behoefte aan een vervanging. Bovendien, wanneer u dit onderdeel wilt terugplaatsen, zorg ervoor dat u de remmen te vervangen in paren (dat wil zeggen, remschoenen en voering vervangen op zowel de voor-en achterwielen).

Wat is de vervangingswaarde?
Nou, of het nu de vervangen kosten van achteren of naar voren remschoenen, als je een pro en heel handig in het doen van alle autoreparaties zelf, je gewoon moet het geld te besteden aan de aankoop van de onderdelen. Basic vervangen van de remblokken kosten $ 15 per wiel. Zorg ervoor dat u koopt deze pads in een paar, dat wil zeggen, samen met de remklauwen. Hierdoor, in staat zou stellen de remblokken gelijkmatig slijten, waardoor het opslaan van ongelijkmatige slijtage van de banden ook. In het ideale geval zouden de kosten ergens tussen de $ 15 – $ 30 met de remklauwen.

Methode voor Remschoen vervanging

Benodigde materialen

Nou, onder deze categorie van benodigde gereedschappen, de onderdelen zijn gemakkelijk verkrijgbaar bij een plaatselijke auto-onderdelen op te slaan. Bovendien, met behulp van tools is niet een groot probleem als ze zijn makkelijk te begrijpen en voorzien van te krijgen. Ten eerste, hebt u een C-klem die naar beneden draagt ​​op de remklauw en duwt de veer recht inch (Opmerking: Het resetten van de rem wordt gedaan na de nieuwe remblokken vervangen taak wordt uitgevoerd). Ook hebt u een moersleutel, een lug sleutel om de remklauw bouten los te maken. Andere veel voorkomende materialen zoals remveer tool, remschoen removal tool, rubber hamer, assistent van het rempedaal, 1 pint van remvloeistof te pompen, zou enz. nodig zijn in de vervanging werk. Ook worden gemeenschappelijke materialen zoals een stofmasker, handschoenen, etc natuurlijk nodig in een adem genoemd. Een ander aspect dat aandacht verdient is de vergadering van de auto. Soms zijn bepaalde voertuigen vereisen specifieke tools om de remmen te vervangen, overleg dan met uw lokale monteur voor verdere hulp.

-Procedure-

Te beginnen met de eerste les in het leren hoe je remblokken vervangen, draag je een veiligheidsbril en handschoenen voor bescherming.
Met behulp van een krik en krik, til je je auto op een comfortabele hoogte.
Verwijder vervolgens de wieldop van de band en draai de wielmoeren met lug moersleutel uit de buitenband. Dienovereenkomstig Verwijder de band. Ook nu verwijder de remtrommel.
Als de remtrommel niet gemakkelijk loskomt, gebruik dan een rubberen hamer op de trommel een paar keer slaan. Dit zal los van de roest en helpen de trommel om gemakkelijk glijden.
Verwijder nu de remschoenen en het gebruik van de rem veer tool ook verwijderen van de veren. Het bezit komen van het einde van de veer die is aangesloten op de remschoen en trek deze naar buiten totdat de schoenen is geheel vrijstaand. Herhaal de procedure aan de andere remschoen ook.
Houd nu de achterkant van de houder pen en houden de removal tool op de veerhouder clip. Draai het gereedschap tegen de klok in om de pin en clip te verwijderen. Herhaal de procedure voor het andere deel.
Bevestig de nieuwe stuk en plaats het remblok tegen de trommel, de borgpen en door de achterkant van de remschoen. Herhaal de gehele procedure de auto-onderdelen te vervangen op dezelfde manier als waren ze losgeschroefd.
Nu, ontlucht de remmen door het starten van het voertuig met behulp van de assistent-pomp rempedaal 3 tot 4 keer en op het rempedaal aan de vloer.
Om draai de ontluchtingsschroef met een sleutel, zodat de remvloeistof stroomt door middel van vrij. Terug Draai de schroeven en herhaal het hele proces 3-4 keer totdat je voelt dat de rem strak trappen tijdens het remmen.
Laatste stap in dit proces is het vervangen van de band en trommel op dezelfde wijze als de verwijdering.

Het spreekt vanzelf dat remmen zijn een van de meest belangrijke onderdelen van een auto die niet mogen worden vergeten of aangetast als het gaat om te veranderen.

Car Battery Charger Beoordelingen
Auto Interieur
Keyless voor programmeren op afstand
Best Car Luidsprekers
Car Top bagagedrager
Custom Car Audio Systemen
Remblokken vervangen
Remote Starters voor auto’s
Auto Towing
Symptomen van een Bad Fuel Pump
Lamborghini Vs. Bugatti

Leave a Reply