Sleutels in auto – How to Get In

Ik dacht hoe vervelend het is om te worden buitengesloten, en ik dacht hoe is het nog erger, misschien worden vergrendeld inch ~ Virginia Woolf

Dit citaat deed me eigenlijk denken van het feit, dat wij gevreesde opgesloten uit met de sleutels in de auto! In feite moeten we blij zijn dat we niet echt opgesloten in en had een kans om iets aan te doen! Dit laatste is een zeldzame scenario plaatsvinden, maar de eerste is iets dat is bijna onvermijdelijk! Ik bedoel, de meeste van de auto-eigenaren hebben deze situatie te worden buitengesloten van de auto te maken, het kijken naar de sleutels bungelen in het contact … en geloof me, kan er niets meer frustrerend dan dat! Als u nog niet geconfronteerd deze situatie tot datum, dank God en blijven bidden dat je niet onder ogen ‘de slechte auto probleem day’ ooit! Het eerste wat je hoeft te doen is proberen te houden je hoofd koel, maar dat is niet een eenvoudig ding om te doen in een situatie als deze, zal dit je zeker helpen denken wat kan worden gedaan om de vergrendelde sleutels in de auto te krijgen! Dit is wat wordt nader toegelicht in dit artikel!

Hoe maak je een Car wanneer de toetsen Inside zijn vergrendeld Ontgrendel?

Hoe te toetsen opgesloten in een auto te halen? Als u verwacht wat onrealistisch of magische antwoorden dan is dat niet wat we hier hebben! Geloof me, ik heb veel websites vermelden rare dingen zoals het ontsluiten van een afgesloten auto met de hulp van een tennisbal, geboord holle van het centrum, of met behulp van een hanger draad aan het slot en wat niet open! Mijn vraag aan mensen die suggereren dat dit zou zijn, “Wie zou een hanger of een geboorde tennisbal te houden met hen de hele tijd?! ‘ Zelfs als deze dingen ‘, zogenaamd werken’, dan zou ik liever het houden van een reserve sleutel met mij in plaats van een geboorde tennisbal! Dat is wat je moet doen!

Houd een reserve sleutel Handig: Ik weet dat je jezelf niet uit te sluiten met sleutels opgesloten in de auto met opzet! Maar sommige mensen zijn gewoon gevoelig voor dit, altijd per ongeluk! Er is geen kwaad in het krijgen van een gemaakt reserve sleutel, is het niet eens kost $ 10, dat is niets in vergelijking met de andere opties die u zou kunnen hebben om later kiezen om in uw afgesloten auto! Er zijn veel magnetische sleutel gevallen beschikbaar onder voor minder dan $ 10, die kan onder uw auto worden verborgen op een metalen oppervlak. Dus dat elke keer dat je hebt vergrendeld jezelf met je autosleutels binnen vergrendeld, kunt u de reservesleutel en stap in de auto zonder enige moeite! Het bijhouden van een reserve sleutel met een vertrouwde vriend of familielid kan ook helpen in dergelijke gevallen.

Word een AAA Lid: Lid worden van AAA (American Automobile Association) helpt als ze, 24 uur hulp bij pech, die lock-out diensten omvat ook, samen met vele andere diensten zoals sleepdienst, accu service enz. Het beste deel over het lidmaatschap is dat je al deze diensten gebruik maken door het betalen van minder dan $ 70 per jaar! Is het niet absoluut de moeite waard?

Neem contact op met uw verzekeringsmaatschappij: Als u niet beschikt over een reserve-toets of de AAA-lidmaatschap, dan waarschijnlijk zul je je klaar om wat geld te besteden uit uw zak. Daarom moet je volgende stap zijn om in contact te komen met uw auto verzekeringsmaatschappij zo snel mogelijk en als ze betrekking hebben op de lock-out-service te controleren. Als ze dat doen, dan hoef je je niet veel zorgen te maken over!

Neem contact op met de Sleepdienst: Nu, omdat je zou niet veel van een optie, u kunt bellen voor een auto trekhaak die kost je geld (ongeveer $ 100 of meer), maar dan is het zeker beter dan vast te zitten zonder enige helpen! Als uw verzekeringsmaatschappij dekt dat, is er niets vergelijkbaars!

Neem contact op met de politie: Voor degenen onder u die niet bereid zijn om geld te besteden voor het ontgrendelen van de auto, kunt u bellen met de politie te komen aan uw redding. Ze houden van veel gereedschap met hen en kan zeker helpen u de auto … zonder enige kosten! Hoewel deze dagen heb ik gehoord dat ze zijn gestopt om dat te doen in een aantal steden, vanwege de extra kosten! Dus … vooruit naar de volgende optie …

Neem contact op met de Car Dealer: Een andere manier om de gemaakte reserve sleutel is om in contact te komen met de auto dealer zo snel mogelijk en hem te voorzien van het Voertuig Identificatie Nummer (VIN) nummer dat meestal staat op het dashboard in de voorkant van de bestuurdersstoel. Dit aantal zou helpen de dealer een dubbele sleutel te maken binnen een paar minuten. Hoewel, zou op deze manier werken alleen als je de VIN te zien van buiten en als je kunt iemand om te gaan plukken van de sleutels voor u regelen.

Er zijn andere opties die bekend zijn nuttig als de slanke Jim. De reden waarom ik niet hebben vermeld op de bovengenoemde lijst is, omdat het succes van dit apparaat werkt alleen afhankelijk van het type auto dat je hebt, want het werkt alleen op oude auto’s van de jaren 1990. De nieuwe gemoderniseerde auto’s niet te openen met behulp van dit instrument als de nieuwe auto’s zijn verbeterd de veiligheid van auto technieken! Veel mensen zeggen ook dat als uw sleutels in vergrendeld, kunt u uw mobiele telefoon gebruiken om naar huis te bellen of waar u uw reservesleutels. Ze zeggen dat als u uw mobiele telefoon een paar centimeter uit de buurt van de deur en de persoon op de oproep drukt op de ontgrendelknop van de plaats waar, het slot opent direct op! Echter, veel mensen zeggen ook dat dit slechts een hoax en dit spul werkt niet! Daarom, in plaats van het controleren van alle trucs en tips om een ‚Äč‚Äčauto te openen met sleutels in de auto, alleen niet vergeten, voor AAA wegenhulp door lid te bellen, of gewoon voor een reserve sleutel verborgen in de magnetische sleutel geval. Voor nu, net bidden dat je ooit nooit meer gaan door deze situatie! Veel succes!

Beste RWD auto’s
Autofabrikanten Lijst
Hoe te Struts vervangen
Vliegende auto’s
Cool Car Accessoires
Drum Brake verwijderen
Hoe kan ik Auto deurvergrendeling vervangen
Best Car Luidsprekers
Auto Reparatie Tips
Hoe vaak een koelvloeistof Flush doen
Hoe een Dynamo vervangen

Leave a Reply