Springen van een Car Battery

Vergroot afbeelding
U krijgt in uw auto zoals gewoonlijk, de sleutel in en draai het contact aan. Niets De auto start niet. De reden is waarschijnlijk dat uw accu van de auto is uitgestorven. Het niet kunnen leveren van een elektrische stroom groot genoeg is om ontsteking te starten. Een eenvoudige manier om uit dit is om een ​​acculader aangesloten op het lichtnet te krijgen en de auto-accu weer opgeladen te krijgen. De andere manier, in het geval u niet beschikt over een lader of een voeding rond, is om te springen een auto-accu te starten. Het is een vrij eenvoudige techniek om net genoeg lading in de accu, tot ontsteking leiden en naar een plaats waar je kunt krijgen het goed opgeladen.

Een woord van voorzichtigheid. Er is een zeer kleine kans op een explosie veroorzaakt door een ontsteking van waterstofgas, ontstaan ​​uit de ontlading van de accu van de auto. Echter kan een juiste techniek van aansluiten startkabels dit probleem te vermijden. Toch een explosie optreedt, wordt het waterstofgas moeten heel dicht en de accu moet zitten dode geruime tijd. Volg gewoon de juiste techniek die ik aanraad hier en je hoeft geen zorgen te maken over dit probleem. De truc is om te voorkomen dat vonken tijdens een auto-accu jumpstart. Draag een veiligheidsbril en handschoenen tijdens de procedure.

-Procedure-

Voor het losmaken van de procedure, moet u beschikken over een paar van de batterij jumper kabels met jou. De term springen van een auto is als een overgedragen epitheton, overgedragen uit het gebruik van startkabels! Deze techniek is onmogelijk zonder een andere werkende auto met een degelijk opgeladen batterij. Zorg ervoor dat de booster auto accu dezelfde spanning als de rating van de dode accu’s heeft. Laten we met de procedure te starten voor het springen een batterij met kabels en brengen het terug tot leven.

Park Booster Vehicle & Switch van elektrische accessoires in beide auto’s
Eerste ding om te doen is om de werkende auto of ‘booster voertuig te krijgen en het parkeren in de buurt van de auto met de lege accu. Ze moeten dicht genoeg voor de jumperkabel van de ene accu van de auto naar de andere auto’s batterij te bereiken, zonder aan te raken. Schakel de werkende auto en zet beide wagens in neutraal. Volgende schakelt u alle accessoires in de het stimuleren van het voertuig die elektriciteit verbruiken. Dit geldt ook voor de radio, airconditioning, de voorruit adders, enz.

Sluit Booster kabel aan pluspool van beide auto-accu
Open het kappen van zowel de auto’s en een goede schone paar startkabels. Identificeer de positieve en negatieve aansluitingen op de accu’s door de ‘+’ of ‘-‘ teken. In het geval dat de terminals zijn verroest, moet u wellicht te schrapen van de roest voordat je op Sluit de startkabels. De eerste stap is om een ​​positieve (rode) einde van de jumper kabel aan op de positieve pool van jumper de dode voertuig kabel. Zorg ervoor dat de klem van de startkabel is bijten in de accuklem en aangesloten. Het andere uiteinde van de rode startkabel moet worden aangesloten op de positieve pool van de batterij booster voertuig.

Sluit Negatieve Terminals & Ground de verbinding
Nest stap is om de zwarte (negatieve) jumper kabel aan te sluiten op de negatieve van de batterij van de booster voertuig. Sluit vervolgens het andere uiteinde van negatieve jumper kabel, een grondpositie. Deze grond positie is een onderdeel van glanzend metaal op de auto chassis. Zorg ervoor dat dit aardpunt is ver weg van de dode autobatterij. Dit vermindert het gevaar van een explosie, terwijl het verstrekken van een vaste grond voor uw ladingsoverdracht proces. Zorg ervoor dat de aardverbinding bedrijf is.

Zet Booster Vehicle & Start het opladen
Voordat je gaat vooruit, zorg ervoor dat de startkabels niet komen in de weg van bewegende onderdelen, onder de motorkap in beide auto’s. Start nu de booster voertuig en bewaar het in een tijd niets, totdat de lading transfer van aanvullende accu te lege batterij gebeurt. In het geval dat de lege batterij is dood voor een lange tijd, zal dit enige tijd duren. Na enige tijd, probeer dan het starten van de dode auto. De kans is groot, dat als er geen andere problemen, de auto gemakkelijk start. Zodra de auto is gaan werken, verwijdert u de startkabels van de batterijen, in precies de omgekeerde volgorde van de verbinding. Sluit de kap van beide auto’s, schakelt u de booster auto en houdt de auto met de sprong accu draait. Rijd er mee naar een locatie waar u kunt de batterij volledig opladen met een acculader.

Springen van de batterij in de regen is perfect mogelijk. Zorg ervoor dat u de aansluitingen precies te maken. Deze eenvoudige techniek kan zeker goed van pas komen als je vast zit en gestrand als gevolg van een lege batterij.

Auto Geluiden en wat ze betekenen
mp3
Schuifdak Reparatie
Hoe lang moet remblokken Laatst
Geen driver Car
Hoe maak je een Car Battery Koppel
Remklauw Reparatie
Beste Front Wheel Drive Auto’s
Lamborghini Vs. Bugatti
Car Power Window Repair
Reiniging Batterij Corrosie

Leave a Reply