Top 10 meest betrouwbare auto

Potentiële kopers van auto’s doen de fout niet te kijken naar de belangrijkste gegevens van de auto alvorens het te kopen. Zoals we allemaal weten dat auto’s vandaag de dag zijn een noodzaak geworden meer dan een luxe. We moeten onze eigen manieren van vervoer te zorgen dat u te bereiken met uw gewenste bestemming in een mum van tijd. Dus wat zijn de belangrijkste factoren van een auto koper in aanmerking neemt voor het kopen van een nieuwe auto, de prijs, de kilometerstand, het ontwerp, de motor, interieur en nog veel meer. Maar de meeste eigenaren missen op het allerbelangrijkste, dat is betrouwbaarheid. Na alle betrouwbare auto’s zijn degene die een lange levensduur. Dus als je echt wilt een goede auto investering te doen, denk aan het investeren in een betrouwbare automerk.

Meest betrouwbare auto

Als je iemand wat de beste auto op de weg te vragen. Iedereen zal een andere naam en ze geven je ook een potentiële reden voor is. Die reden zou kunnen dat niet indrukwekkend, maar diezelfde reden zal die auto fanatieke kopen die respectieve auto te maken. In dit stukje informatie over de top 10 meest betrouwbare auto’s te achterhalen welke auto is uw geld waard.

Scion XD
De Scion XD van Toyota is een van de veiligste hatchbacks op de weg. Het werd uitgebracht in het jaar 2008 en sindsdien de functie van een van de veiligste auto’s op de Amerikaanse wegen. De auto is uitgerust met Centrale deurvergrendeling, spiegels, ramen en alle reguliere functies die u nodig hebt om een ​​auto betrouwbaar. De 1,8 L motor geeft je een pk van 128 en 125 pond van koppel. De auto geeft je een aantal kilometers van 27/33 in de stad en op de snelweg. De prijs van de Toyota Scion XD begint vanaf $ 16.000.

Honda Accord
Mensen over de hele wereld Honda voertuigen te kopen met gesloten ogen, dat is de reputatie van dit automerk. De technologie en het ontwerp van deze auto maakt het onderscheiden van de partij. Betrouwbaar is om de kern, de Honda Accord is een full size sedan tegen een redelijke prijs en het is ook doorgegeven verschillende crashtests met vlag en wimpel. Komende met een prijs van 21.000 dollar het brandstofverbruik van de Accord is 23/33 stad en op de snelweg.

Toyota Prius
De Prius is niet de snelste of de meest goed uitziende auto op de weg, maar het maakt voor deze tekortkoming door het aanbieden van 100% betrouwbaarheid en een grote brandstofverbruik. Het is een van de meest verkochte auto’s in de VS, het bedrijf adviseert verversen van de olie en een onderhoud pas na de auto wordt gereden minstens 100.000 mijl. De prijsvork begint met $ 23.000 en de kilometerstand is 51/48 stad en op de snelweg.

Subaru Forester
Wederom een ​​Japanse naam, de Subaru Forester is een van de zwaarste auto’s op de weg. Met veel binnenruimte en een harde buitenkant van de Forester is een uitstekende keuze voor gezinnen die op zoek naar een compacte SUV tegen een redelijke prijs. De prijs begint vanaf $ 21.000 en de economie is 21/27 in de stad en de snelweg.

Ford Fusion
Een van de meest populaire auto’s op de Amerikaanse wegen, de Ford Fusion is de Amerikaanse innovatie op zijn best. De auto is altijd een consument favoriet vanwege zijn hoge brandstofverbruik en nul motorproblemen. In de lijst van de top 10 meest betrouwbare auto’s, de Fusion is zeker een plek te krijgen. Het is ook een van de meest betaalbare auto’s te kopen, heeft het bedrijf getagd het op $ 21.000. De Fusion biedt u een brandstofbesparing van 22/31 stad en de snelweg.

Pontiac Vibe
Deze auto heeft vele prijzen en onderscheidingen allemaal voorbij. Met zijn 1,8-liter motor kan je de kracht geven die je altijd al wilde. Met zijn prijs onder de $ 20.000 van de Vibe is een geweldige optie voor veel krap budget gezinnen. Het kan gaan zitten tot 6 personen en heeft tonnen van laadruimte. De Vive geeft u een gemiddelde van 26/32 in de stad en op de snelweg.

Hyundai Sonata
De meeste mensen zullen geschokt zijn door het zien van de Sonata de naam in deze lijst. Ja, Hyundai Sonata ook gerangschikt een van de meest betrouwbare auto’s op de weg, door de vele auto-experts en critici. De Sonata is een van de beste auto’s uit Hyundai met slechts een op de 1000 auto’s met minuut problemen. De kilometerstand van de Sonata is 24/35 stad en de snelweg en de prijsklasse begint vanaf $ 20.000.

Honda Civic
Sinds de lancering van de Civic is een van de meest verkochte auto’s in Amerika. De technologie achter deze auto is zo geweldig dat het ook is opgenomen in de lijst van de meest betrouwbare gebruikte auto’s. Voor mensen die op zoek naar een goede familie sedan tegen een tarief van $ 17.000, de Civic is een goede deal.

Ford Crown Victoria
De Crown Victoria is een auto die wordt gebruikt door alle politiekorpsen van de Verenigde Staten. De auto is snel, heeft veel ruimte, geeft veel kilometers en is ook betaalbaar. Met een stoere exterieur van de auto is zeker de moeilijkste van ongevallen te overleven. Met het prijskaartje van $ 24.000 en een kilometerstand van 13/17 stad en de snelweg, de duidelijke vormgeving is nog steeds zeer aantrekkelijk voor de Amerikaanse klant.

Dodge Charger
Een echte Amerikaanse muscle car, Dodge Charger is een krachtige zoek familie sedan. De auto heeft een prachtig design, is sportief en zeer road vriendelijk. Het 2011 model is beschikbaar met de AWD-versie en een krachtige HEMI V8-motor, waardoor het een klasse apart van de rest. U kunt de oplader voor $ 25.000 en het geeft je een brandstofverbruik van 18/26 stad en de snelweg.

Dus dit waren de top 10 betrouwbare auto’s in de Amerikaanse auto-markt. Ik hoop dat je je favoriete auto gekozen uit de opties hierboven vermeld. Vergeet niet om een ​​proefrit alvorens een aankoop.

Hoe maak je een Car Battery installeren
Autoruit Reparatie
Car Dent Removal
Controleer Batterij van de Auto
Remote Starters voor auto’s
Auto accu druppellader
Symptomen van een Bad Throttle Position Sensor
Bad Wiellager Symptomen
Bugatti Vs. McLaren
Hoe te Bol van de Koplamp vervangen
Auto Veiligheid Ratings

Leave a Reply