Vliegende auto’s

Een vliegende auto kan oplossen nogal wat problemen die je gezicht in uw dag-tot-dag leven, maar is het mogelijk om de ontwikkeling van zo’n auto. In principe kan de term ‘vliegende auto’ verwijzen naar die auto’s die dubbel zo vliegtuigen en auto’s die specifiek zijn ontworpen voor het vliegen. Dit laatste is vaker beperkt tot science fiction – de titel geanimeerde sitcom ‘The Jetsons’ is misschien wel het beste voorbeeld van hetzelfde.

Vliegende auto’s aka Roadable Vliegtuigen

Niet veel mensen zijn zich bewust van dit, maar menselijke pogingen om auto’s te ontwikkelen met de mogelijkheid om te vliegen kan worden teruggevoerd naar de tijd dat vliegtuigen nog moesten worden uitgevonden. Meer recent zijn veel van deze pogingen geproefd succes, in verschillende mate wel – en het eindresultaat is auto’s die kunnen vliegen (of misschien vliegtuigen die kan worden gereden op de weg.) Technisch gezien kan een vliegende auto – wordt ook wel aangeduid als een weg-baar vliegtuig of Personal Air Vehicle (PAV), een vliegtuig dat ook kan reizen op de weg. Met ingang van vandaag, er bestaan ​​verschillende voorbeelden van dergelijke vliegende auto’s – die allemaal hun toevlucht tot een handleiding of een automatisch proces om te schakelen tussen de twee modi. Hoewel sommige van deze modellen hebben de onderdelen die nodig zijn om te vliegen aan hen, andere modellen hebben afneembare onderdelen die kunnen worden gehouden op de luchthaven.

De ‘Curtiss Autoplane’ ontwikkeld door Glenn Curtiss en de ‘Sky enstorting’ is ontwikkeld door Henry Ford waren enkele van de opmerkelijke pogingen van de ontwikkeling van vliegende auto’s in de geschiedenis. De eerste succesvolle ontwikkeling van vliegende auto was de Aerobile – ontwikkeld door Waldo Waterman in 1930. Waterman toonde zijn vliegende auto voor de eerste keer op 21 maart, 1937. Aangedreven door een Studebaker motor, de Aerobile had de mogelijkheid om rake een maximum snelheid van 112 mph in de lucht en 56 km per uur op het land. Meer modellen op dezelfde lijnen werden ontwikkeld in de periode te volgen, en de praktijk blijft ook vandaag. Een aantal van de opmerkelijke voorbeelden van vliegende auto’s die vandaag bestaan ​​zijn Parajet Skycar, Terrafugia Transition, Magic Dragon Aircar, Milner AirCar, enz. Ook diverse andere modellen, waaronder de Haynes Aero Skyblazer en Aerocar 2000 zijn op dit moment in de ontwikkelingsfase – wordt naar verwachting de hit weg (en lucht) in de nabije toekomst.

Toekomst vliegende auto’s

Wanneer kom je ‘vliegende auto’s van de toekomst’, zou het eerste ding om te komen om je geest te zijn van een auto met jet aandrijving motor die begint met een verticale opwaartse kracht en vliegen in de lucht. Een concept die beperkt was tot science fiction films, zoals The Jetsons en The Last Starfighter, eindelijk lijkt te komen waar. Aangezien de meeste van de toekomst vliegende auto’s zijn nog in de concept fase, is het zeer moeilijk om te bepalen hoe zij zal werken in de toekomst? Een blik op het grootste deel van het concept auto’s in deze categorie blijkt dat er twee belangrijke eigenschappen – ten eerste, het ontbreken van een zichtbare middelen van aandrijving (zoals in het geval van vliegtuigen,) en ten tweede, de afwezigheid van wielen. Deze auto’s worden gewoonlijk gekenmerkt door verticale opstijgen en landen. De afwezigheid van het wiel benadrukt het feit dat deze auto’s zal anders zijn van de weg-staat vliegtuigen.

Hoewel het concept van de auto’s die specifiek zijn ontworpen om te vliegen in zijn ontwikkelingsfase, het concept van de weg staat vliegende auto is klaar voor een opstijgen. Verschillende Amerikaanse bedrijven zijn in het proces van het ontwikkelen van dergelijke auto’s die kan het aan de lucht. Terrafugia is zo’n bedrijf die zich in het proces van de ontwikkeling van haar vliegende auto – de Overgang Roadable Aircraft. Als de experts van dit bedrijf moeten geloven deze auto zal de capaciteit hebben om te vliegen over een afstand van 500 mijl in een keer, en dat ook met slechts een liter brandstof. Als deze auto, of een andere vliegende auto, maakt het tot massaproductie niveau – zullen we in staat om zich te ontdoen van de helft van onze verkeersproblemen te krijgen zeker.

Auto Oververhitting
Car Window Replacement Cost
Hoe te Bol van de Koplamp vervangen
Batterij van de Auto Corrosie
Hoe werkt een Koppelomvormer Work
Wanneer Car Battery vervangen
Hoe maak je een Koplamp Schakelaar vervangen
Versnellingsbak problemen
Brake Fluid Flush
Car Exhaust System
Auto Muffler Reparatie

Leave a Reply