Wanneer Remblokken vervangen

Remmen zijn de belangrijkste onderdelen van een voertuig. U denkt misschien dat het de motor die is belangrijk om een ​​voertuig te besturen. Ja, het is een van de belangrijke onderdelen van uw voertuig, maar wat als je auto had geen remmen? Hoe zou je stoppen? Stoppen van een auto wanneer u het nodig is inderdaad belangrijker dan het versnellen is. Indien de remmen zijn versleten, kan uw auto niet in staat zijn om effectief te stoppen. Vandaar dat het onderhoud van het remsysteem speelt een cruciale rol in de prestaties van uw voertuig. Maar hoe te weten wanneer de remblokken vervangen? Je remmen zal u vertellen zelf. Je hoeft alleen maar om aandacht aan te besteden.

Remblokken vervangen
De belangrijkste functie van het remsysteem is het produceren van wrijving tussen de remblokken en remschijven. Remblokken zijn stalen steunplaten en hebben frictiemateriaal gebonden aan het oppervlak, en de remschijven zijn de dikke metalen schijven die zijn aangesloten op het besturen van de auto assen. Wanneer u het rempedaal indrukt, wordt de kracht overgebracht naar de remblokken die worden gedwongen tegen de remschijven producerende wrijving. De wrijving verantwoordelijk voor het verminderen van de snelheid van de remschijven uiteindelijk stoppen van de auto. De constante hoge wrijving op de remblokken zorgt ervoor dat het oppervlak te slijten, hetgeen van invloed de remprestaties van de auto. U moet regelmatig de remblokken van uw auto als u de ongelukken veroorzaakt door rem mislukkingen te voorkomen.

De meest belangrijke en voor de hand liggende teken is wanneer je hoort de auto piepen of krijsen, elke keer dat u de remmen. De meeste remblokken hebben zachte metalen lipjes aan hen, die een hoog piepgeluid produceren bij contact met de remschijf. Het geeft aan dat de wrijving materiaal aanwezig om de remblokken versleten en moet worden vervangen. Remblokken kunnen huiveren of rammelen met vermelding van losse onderdelen.

Als je het gevoel dat uw auto niet wordt gecontroleerd door je enkel, dat wil zeggen, wanneer u merkt dat het trekken van de auto van de ene kant naar de andere, betekent dit dat het tijd is om de remmen te controleren. Het kan ook leiden wiel grijpers die moeilijk te controleren en kan leiden tot ernstige ongelukken. Het geeft duidelijk aan dat er iets mis is met de remblokken en ze moeten worden vervangen.

De beste optie is om visueel regelmatig de remblokken. Veel auto’s hebben geopend velgen die u zal toestaan ​​om de remblokken te zien zonder de banden te verwijderen. Kijk voor de wrijvingsmateriaal op de remblokken. Als het ernstig versleten, kan het verlaten groeven in de remschijf. Als er diepe groeven of scores op de rotor is het tijd om de rotor te veranderen, samen met de remblokken.

De levensduur van de remblokken is afhankelijk van veel factoren, zoals de samenstelling van de remblokken, het gebruikte frictiemateriaal, het gewicht van het voertuig, uw rijgedrag, enz. Het veranderen van de remblokken te vaak is te allen tijde beter dan het veranderen van het te laat. Hoe meer u gebruik maken van de remmen, hoe sneller ze slijten en hoe korter is de levensduur. U kunt dit doen de vervangen van de remblokken handmatig of het gedaan te krijgen door een professional.

Dit was alles over remblokken en de methode voor de vervanging van disfunctionele degenen. Hoop dat je de antwoorden op de vraag ‘wanneer remblokken en remschijven vervangen’. Dus niet te negeren als u de auto probeert je iets te vertellen!

Tire Alignment Kosten
Cruise Control Problemen
Automotive Tips voor probleemoplossing
Auto Interieur
Kleine auto’s 2012
Car Battery Recycling
Hoe een Dynamo controleren
Oorzaken van piepend geluid tijdens het rijden
Car Audio Tips voor probleemoplossing
Wiellager Noise
Lamborghini Geschiedenis

Leave a Reply